עזרה בחיבור מחשב לפיוניר 508XD ???????????..

kislevsk

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
חיברתי את המחשב בחיבור DVI ל HDMI ואודיו למגבר רואים תמונה בפלזמה ושומעים ברמקולים יש לי כמה שאלות

1. הרזולוציה במחשב היא 1024 * 768 ואילו הפלזמה היא 1368*768 אם אני משנה ידנית את הרזולוציה במחשב ל 1360*768 כמו שאתם ממליצים אז לא רואים טוב במחשב מה אני אמור לעשות כדיי לראות בפלזמה את התמונה הטובה ביותר ?

2. אני לא מוצא בתפריטים שום דבר שמזכיר NATIVE RATE או DOT BY DOT איפה אני מפעיל את האופציה הזאת והאם אחריי שהיא תופעל זה ישנה לי את הרזולוציה בחיבור למחשב בצורה אוטומטית ?

3. האם אני צריך להשתמש בתוכנה של ה POWRE STRIP אולי ??

תודה מראש יגאל.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אתה מחובר במוד של DUAL VIEW או EXTENDED? מצב EXTENDED מאפשר לך להגדיר לכל מסך רזולוציה משלו.

kislevsk

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אני נמצא במצב CLONE שאני רואה גם במחשב וגם במסך

כשהפלזמה מזהה שהמחשב הוא ב רזולוציה 1024 על 768 ב 60HZ
יש לי בסך הכל עוד 3 מצבים SINGLE , HORISONTAL, VARTICAL מה אני אמור לעשות.
תודה

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אל תעבוד במצב CLONE, איזה כרטיס מסך יש לך?

kislevsk

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
NVIDIA GEFORCE FX 5

זה הכרטיס מסך שלי

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
צריך לבדוק בדרייברים שלו, בכל מקרה, תעדכן להכי עדכניים

kislevsk

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
תיקון השם של הכרטיס מסך הוא

nvidia geforce 5500

לא ענית לי מה אם DOT BY DOT או NATIVE RATE בטלויזיה הזאת או שזה אמור לעבוד אוטומטית.
תודה.

kislevsk

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
עזרה

עידכנתי את הדרייבר הכי עדכני התווסף לי האופציה DUAL VIEW האם זה עוזר לי במשהו

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אכן, זה אמור להיות בהגדרות שם.

kislevsk

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אומנם אני בעבודה אבל עד הערב מס' שאלות ??

אני מחובר בכבלים מהמחשב לטלויזיה באורך 10 מטר הכל עובד תמונה + סאונד אין לי שדה ראייה ביניהם והמטרות העיקריות אין לראות סרטים ומוסיקה, המצב נכון לעכשיו הוא שהכרטיס המסך מזהה את הפלזמה ואת מסך המחשב במצב DUAL VIEW ואני מגדיר את הפלזמה כעיקרית (כדיי לראות את הסרט) אז נעלמים מהמסך המחשב כל האייקונים וכדיי לתפעל את המחשב אני צריך לשלוף את חיבור ה DVI מהמחשב ולהתחל אותו.

מה אני צריך לעשות בכרטיס המסך ב DUAL VIEW כדיי שהרזולוציה בפלזמה תישאר כמו שהיגדרתי 1360*786 ועדיין אני יכול לתפעל את השולחן המחשב בצורה נורמלית יש לציין שלמרות עידכון הדרייבר אין לי את האופציה EXTENDED שהיזכרת.

אני מודה לך על העזרה הכל פשוט מושלם חוץ מהדבר הזה, הפלזמה מחוברת פיקס עים כבלים בתוך הקירות למגבר, DVD , הממיר, והמחשב מחובר בכל 10 מטר תחת הריצוף HDMI ל DVI ו סאונד מהמחשב למגבר (מתכוון לעלות את התמונות היפות באתר )

רק תדריך אותי בקשר לרזולציה האידיאלית (הישקעתי המון) תודה מראש יגאל.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
הרזולוציה כפי שהגדרת היא הנכונה, אבל אתה צריך לבדוק ב- PROPERTIES של הגדרות כרטיס המסך.
לצערי, אין לפני מחשב עם כרטיס מסך NVIDIA ואני לא זוכר בדיוק את המיקום בהגדרות.

kislevsk

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
רק תאמר לי כדיי שאני יבין בכללי ?

האים הרזולוציה במסך המחשב צריכה להיות אותו דבר כמו בפלסמה (1360*786 ) או שונה כמו שעכשיו 1024 *1280.

ואים גם מסך המחשב צריך להיות 1360*786 אבל הוא לא יכול לעבוד ברזולוציה הזאת האם אני צריך להשתמש בתוכנה POWER STRIP .

תודה מראש

kislevsk

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
האם מישהו עים מסך 508XD יכול לעזור

השאלה העיקרית שלי האם מסך המחשב חייב להיות גם ברזולוציה 1360*786 כדיי שאוכל לתפעל סרט או מוסיקה מהמחשב לפלזמה, כי את הפלזמה אני יכול לשנות ל 1360*786 אבל את מסך המחשב לא.

כרגע אני יכול לעשות את זה רק ברזולוציה 1024*768

כרטיס המסך שלי הוא NVIDIA GEFORCE 5500 מעודכן להיום.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
זה לא קשור למסך אלא להגדרות כרטיס המסך.
אם אתה עובד במחשב במוד EXTEBDED, אפשר להגדיר לכל מסך את הרזולוציה המתאימה שלו.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור