עזרה בחיבור מגבר אינטגרייטד וסאב

HARMAN

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
שלום לכולם
ברשותי אינטגרייטד דו ערוצי ללא חיבור סאב ,שמחובר עם דאק חיצוני ומשם מחובר bluesound 2I
השאלה שלי היא כזו ,אם אני מחבר את הסאב לסטרימר של bluesound האם אני חייב להשתמש בדאק הפנימי הלא כזה מוצלח של bluesound ? והאם אני יכול לשדר לרמקולים רק את התדרים שצריך ולא את כל טווח התדרים ? (רמקול מדף )
תודה שי

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
906
נקודות
113
אם עדיין לא קנית סאב אתה יכול לקנות אחד שמתחבר ליציאת הרמקולים
יש כאלו של rel והם גם ממש מעולים

omi

חבר משקיען
מעורבות
425
נקודות
63
שלום לכולם
ברשותי אינטגרייטד דו ערוצי ללא חיבור סאב ,שמחובר עם דאק חיצוני ומשם מחובר bluesound 2I
השאלה שלי היא כזו ,אם אני מחבר את הסאב לסטרימר של bluesound האם אני חייב להשתמש בדאק הפנימי הלא כזה מוצלח של bluesound ? והאם אני יכול לשדר לרמקולים רק את התדרים שצריך ולא את כל טווח התדרים ? (רמקול מדף )
תודה שי
איך מה שאתה מציע יעבוד כשאתה משנה ווליום במגבר? הווליום לסאב אמור להשתנות בהתאם.
אין לך יציאת pre במגבר?

מצטרף ללירן בהצעה.

HARMAN

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
81qZ2mzxYzL.jpg
אין לי יציאת pre

תמונות מצורפות

• 81qZ2mzxYzL.jpg
    81qZ2mzxYzL.jpg
    KB 58.6 · צפיות: 150

alont

אוהב את התחום
מעורבות
15
נקודות
18
לצערי אין ממש פתרון טוב לסיטואציה הזו... יש לך 3 אופציות:
1. לקנות סאב שיודע לקבל speaker-level input כמו לדוגמה הsvs sb1000 pro ולחבר אותו למגבר שלך. באופציה הזו לא תהיה לך יכולת לשלוט בcrossover של הרמקולים
2. להוסיף preamp בין הdac למגבר שדרכו תשלוט בוליום וממנו תוציא חיבור לסאב. פה אתה יכול תאורטית להוסיף DSP בין חיבור הPre לחיבור המגבר בשביל להגדיר crossover לרמקולים, אבל אם כבר אתה עושה את זה עדיף ללכת על אופציה 3
3. לחבר את הbluesound לDSP שכולל יכולות preamp, וממנו לפצל את האות ל2 מסלולים - אחד שעובר לDAC וממנו למגבר ולרמקולים, והשני שעובר לסאב. אם הDSP לא כולל analog out, תצטרך DAC נוסף לסאב.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור