נגן עזרה בחיבור הDVD בין הטלוויזיה

itaiedri24

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם אני חיברתי את הDVD שלי לרסיבר שלי דרך כבל COMPONENT ואני לא רואה כלום בטלוויזה למה זה וחיברתי את הרסיבר לטלוויזיה דרך HDMI בבקשה תעזרו לי!!
תודה לכולם..:O

yaronn

כתב האתר
מעורבות
43
נקודות
28
תן לנו קצת יותר פרטים לגבי תוצרת ודגם הרסיבר, הטלויזיה והDVD.

jexy

עוסק בתחום
מעורבות
1
נקודות
16
סביר להניח ש:
1: הDVD לא מכוון על יציאת COMPONENT.
2: הרסיבר לא מאפשר המרת COMPONENT לHDMI (לא תומך בסקאלינג)

דרכי פתרון:
1: לחבר את הDVD ישירות למסך
2: לחבר את הDVD דרך מקודד אקטיבי (מכשיר נוסף) לכניסת HDMI של הרסיבר.
3: לרכוש DVD עם יציאת HDMI
4: לרכוש רסיבר בעל יכולת סקיילינג

itaiedri24

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
טוב אז ככה יש לי רסיבר של YAMAHA RX-V367 וDVD של PIONEER שאין לו HDMI וטלוויזיה של PHILIPS עכשיו ככה תשמעו אני חיברתי את הDVD לרסיבר כדיי שאוכל לשמוע דרך המערכת קולנוע ביתית שיש לי עכשיו אתה אמרת פיתרון של לחבר את הDVD לטלוויזיה אז יש בעיה איך אני ישמע את הרמקולים של המערכת ותוכל בבקשה להגיד לי אם הרסיבר שלי תומך בסקיילינג ואם תוכל בבקשה להגיד לי מה זה..
ואלה הדגמים של מה שיש לי רסיבר:http://futureav.co.il/receivers/15-yamaha-rx-v365.html
הדיוידי:http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=739155
הטלוויזיה:http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=762572
והמערכת:http://www.galsale.co.il/Product.aspx?productid=1674
תודה רבה לעוזרים זה חשוב לי ;)

jexy

עוסק בתחום
מעורבות
1
נקודות
16
לא זוכר בדיוק אם הוא תומך באפסקייל אך ניתן לחבר את הDVD בCOMPONENT ולבדוק (סביר להניח שלא כי זה רסיבר דיי סטנדרטי)

את הסאונד ניתן לחבר על ידי כבל COAX מהDVD לכניסת AV2 ברסיבר.

itaiedri24

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
נו כן ככה חיברתי דרך כבל COAX ופלוס דרך כבל של COMPONENT ואני שומע רק את המוזיקה בלי תמונה מה אני בדיוק יכול לעשות..

jexy

עוסק בתחום
מעורבות
1
נקודות
16
לשנות את ההגדרות של הDVD לCOMPONENT (זה מופיע גם כ YPBPR)
עכשיו ניתן לחבר כCOMPOSITE לכניסה מתאימה במסך, לשנות את ההגדרות ולחבר חזרה את הCOMPONENT לפי הצבעים בין הDVD למסך.

itaiedri24

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תסבכת אותי לא ממש הבנתי מה קשור עכשיו קומפוזיט..

yaronn

כתב האתר
מעורבות
43
נקודות
28
קודם כל, אני היתי מחבר אחרת.
1. את התמונה של הDVD היתי מחבר ישירות לטלויזיה בכבל קומפוננט (ירוק, אדום כחול) - וכך התמונה תצא ישירות לטלויזיה.
2. את סאונד של הDVD היתי מחבר לרסיבר. (כבל אופטי או קואקס) - בדיוק כפי שעשית!
3. לאחר מכן, צריך להיכנס לתפריט של הDVD (דרך כפתור MENU בשלט) ולחפש את הגדרות התמונה ולשנות אותה שתצא דרך יציאת הקומפוננט.
הערה: צריך לבצע את השינוי בהגדרת יציאת הוידאו (צעד מס' 3) מכיוון שהDVD אינו מגיע עם ההגדרה הזאת מופעלת. אלא עם הגדרה בסיסית יותר

אזי התמונה תופיע ישירות בכניסת הקומפוננט בטלויזיה וכל פעם שתרצה לשמוע את הסרט דרך הרמקולים במערכת תצטרך רק להפעיל את המערכת.
עדכן אותנו אם הכל היסתדר או שאתה צריך עוד עזרה
ירון

itaiedri24

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כן אני מבין אותכם שאני יחבר ישר את הDVD לטלוויזיה אבל יש בעיה כי הטלוויזיה והרסיבר שלי במרחק של כמעט 4 מטר אחד מהשני תשמעו כול זה בתוך החדר שלי והטלוויזיה תלויה בקיר והרסיבר והDVD אחד מעל השני אתם מבינים אז כאילו נגיד אני יחבר את הCOMPONENT לטלוויזיה בגלל שאני יעביר את הDVD אבל איך אני יחבר כבל COAX הוא לא כזה ארוך אלה אם כן יש כבל כזה ארוך יותר..
תודה על הסבלנות ;)

yaronn

כתב האתר
מעורבות
43
נקודות
28
קודם כל בשימחה.
דבר שני, כן, יש כבלים כאלו ארוכים רק מעט יותר יקרים. (באזור מאה שקלים יקר יותר מכבל קצר)
תנסה ללכת לכל חנות אלקטרוניקה (ביג בוקס, BUG, חנויות בקניונים או אולי אפילו באינטרנט) ושם תמצא.
ירון

jexy

עוסק בתחום
מעורבות
1
נקודות
16
ירון רשמת בדיוק את מה שרשמתי רק בעיה בדבריך, שצריך קודם כל לכוון את הDVD כאשר הוא מחובר במצב COMPOSITE ורק אחרי הכיוון לחבר לCOMPONENT.
יש כבלים לא יקרים שבנוין מRG59 והם זולים (הרבה מתחת ל100 ש"ח עבור כבל של 5 מטר).

האם הפותח השרשור מבין את ההבדל בין COMPONENT לCOMPOSITE ואת דרכי הפעולה?
אם לא, מומלץ לפנות לבעל מקצוע שיעזור בחיבור, יכוון ויפרט את דרכי הפעלה של המערכת.

itaiedri24

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תשמע אתה אמרתי לי למצוא כבל של COMPONENT באורך של 5 מטרים ואז לחבר אותו לטלוויזיה ואז אני נכנס לMENU של הDVD ואז אני פשוט נכנס לפונקציה שאני צריך להפוך אותה לחיבור של COMPONENT הבנתי נכון?? וההבדל ביניהם זה שCOMPONENT עדיף על COMPOSITE לא?? ומה זאת אומרת שאמרת דרכי פעולה.

jexy

עוסק בתחום
מעורבות
1
נקודות
16
הבנת נכון...
אכן זה עדיף מקומפוזיט...
כוונה היא דרכי ההפעלה (כיצד מפעילים את כל מרכיבי המערכת בצורה פשוטה ומהירה)

itaiedri24

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אז כאילו אני יחבר את הDVD שלי לטלוויזיה אבל איך אני ישמע את הרמקולים של המערכת זה הבעיה שלי הבנת?? מה מכאן אני עושה.

itaiedri24

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
למה אף אחד לא עונה.....

yaronn

כתב האתר
מעורבות
43
נקודות
28
איתי,
לא אמרנו שתחפש כבל קומפוננט של 4 מטרים, כי אז אין טעם!
במיקרה הזה האורך משנה את איכות התמונה ולכן בכבל תמונה מסוג קומפוננט רצוי כבל שלא עולה על 3 מטרים. מעבר לזה האיכות נופלת ככל שהכבל ארוך יותר.
אז מה כן לעשות?

תמונה: אני מציע לך לחבר את הDVD בכבל קומפוננט אך רק עד אורך של 3 מטרים. אפילו אם זה אומר שצריך להזיז את הDVD לכיוון הטלויזיה.
סאונד: תקנה כבל אופטי או קואקסיאלי (דיגיטאלי עם היתנגדות של 75 אום) באורך שאתה צריך ותחבר אותו מהDVD ישירות אל הרסיבר. (אז הסאונד יצא דרך הרמקולים)
אם תרצה עזרה נוספת דרך הטלפון, שלח לי הודעה ואנסה לעזור לך טלפונית.
ירון

jexy

עוסק בתחום
מעורבות
1
נקודות
16
איתי,
לא אמרנו שתחפש כבל קומפוננט של 4 מטרים, כי אז אין טעם!
במיקרה הזה האורך משנה את איכות התמונה ולכן בכבל תמונה מסוג קומפוננט רצוי כבל שלא עולה על 3 מטרים. מעבר לזה האיכות נופלת ככל שהכבל ארוך יותר.
אז מה כן לעשות?

תמונה: אני מציע לך לחבר את הDVD בכבל קומפוננט אך רק עד אורך של 3 מטרים. אפילו אם זה אומר שצריך להזיז את הDVD לכיוון הטלויזיה.
סאונד: תקנה כבל אופטי או קואקסיאלי (דיגיטאלי עם היתנגדות של 75 אום) באורך שאתה צריך ותחבר אותו מהDVD ישירות אל הרסיבר. (אז הסאונד יצא דרך הרמקולים)
אם תרצה עזרה נוספת דרך הטלפון, שלח לי הודעה ואנסה לעזור לך טלפונית.
ירון

כבל קומפוננט לא טוב מעל 3 מטר????????
מי אמר לך שטויות כאלו????.

לפותח השרשור, יחד עם כבל COMPONENT צריך לחבר גם אודיו בנפרד.
איזה מערכת יש לך? אתה יכול לחבר בRCA STEREO ללא בעיה אפילו ל50 מטר...

כמו שרשמתי מקודם, במידה ומתחילים להסתבך רצוי לפנות לבעל מקצוע...

itaiedri24

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
טוב תודה רבה לכם... עזרתם לי מאוד ;)

yaronn

כתב האתר
מעורבות
43
נקודות
28
אם היית קורא את דבריי לעומק ולא מפרש אותם כרצונך היית מבין שזאת היתה עצה ולא אבחנה חד משמעית!
כולם תמימי דעים שכבל קומפוננט פשוט כמו שיעצנו לו לקנות רצוי שלא יהיה ארוך מידי.
כמובן שלכבל קומפוננט איכותי עם סיכוך שדוחה השראה ועוד אין מגבלת אורך כזאת או אחרת.
ולכן אלו לא שטויות אלא מתוך הבנת הבעיה ויעוץ אמיתי גרידא.

מה גם שיעצת לא בחוכמה להוציא את הסאונד דרך כבל RCA פשוט. משמעות החיבור שהבחור לא יוכל להוציא מהDVD שלו סאונד בצורה דיגיטאלית אלא רק בצורה אנאלוגית.

אני מקווה שהוא ידלה מהעצות של שנינו את המיטב ויבין מה בדיוק הוא צריך לעשות כדי להנות ולקבל את המקסימום מהסט שיש לו.
ירון

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור