GMTK
חבר אתר
- מעורבות
- 0
- נקודות
- 0
שלום לכולם אני ממש צריך תעזרה שלכם מרוב כל ההגדרות הלכתי לאיבוד.
איך אני מפעיל ת3D שיראו אותו ממש נגיד שהיתי בחנות הוא עבד יותר טוב מאשר אצלי בבית
ועוד משהוא היתה שמה טלוויזיה 55 60 אינץ שאני לא זוכר תדגם שהתלת מימד היה ממש משהוא משהוא גם בטלוויזיה שלי אבל לא הכול נגיד ברובטריקים 3 תלת מימד בקטע . 1:07:50
שעה ו7 דקות ו50 שניות יש קטע עם בלוני גז שהם ממש אמורים לעוף עליך
ואצלי בטלוויזיה זה לא קורא.
מה עושים שהתלת מימד יהיה ממש אמיתי מאשר סתם עומק וזה קרה לי גם בעליסה בארץ הפלאות שהיא מוצאת את החרב ובורחת ומקיפים אותה הקלפים ואז אמור לצאת אליך כמו קידון כזה מהמסך שאיזה קלף מחזיק.
אשמח לעזרה בנושא זה.
שוכל להחליף תטלוויזיה בגלל זה לא נותנת לי תלת מימד עבור הכסף ששילמתי עומק לא כזה עוזר לי
אני יכול להיסתדר גם בלי זה.
תודה מראש לעוזרים.
זאתי התמונה של המרחק וגם שאני מתקרב אז זה מהיר מידי ואותו דבר
איך אני מפעיל ת3D שיראו אותו ממש נגיד שהיתי בחנות הוא עבד יותר טוב מאשר אצלי בבית
ועוד משהוא היתה שמה טלוויזיה 55 60 אינץ שאני לא זוכר תדגם שהתלת מימד היה ממש משהוא משהוא גם בטלוויזיה שלי אבל לא הכול נגיד ברובטריקים 3 תלת מימד בקטע . 1:07:50
שעה ו7 דקות ו50 שניות יש קטע עם בלוני גז שהם ממש אמורים לעוף עליך
ואצלי בטלוויזיה זה לא קורא.
מה עושים שהתלת מימד יהיה ממש אמיתי מאשר סתם עומק וזה קרה לי גם בעליסה בארץ הפלאות שהיא מוצאת את החרב ובורחת ומקיפים אותה הקלפים ואז אמור לצאת אליך כמו קידון כזה מהמסך שאיזה קלף מחזיק.
אשמח לעזרה בנושא זה.
שוכל להחליף תטלוויזיה בגלל זה לא נותנת לי תלת מימד עבור הכסף ששילמתי עומק לא כזה עוזר לי
אני יכול להיסתדר גם בלי זה.
תודה מראש לעוזרים.
זאתי התמונה של המרחק וגם שאני מתקרב אז זה מהיר מידי ואותו דבר