עזרה בהפעלת ה3D בטלוויזיה LW570Y 42

• פותח הנושא GMTK
  • פורסם בתאריך

GMTK

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם אני ממש צריך תעזרה שלכם מרוב כל ההגדרות הלכתי לאיבוד.
איך אני מפעיל ת3D שיראו אותו ממש נגיד שהיתי בחנות הוא עבד יותר טוב מאשר אצלי בבית
ועוד משהוא היתה שמה טלוויזיה 55 60 אינץ שאני לא זוכר תדגם שהתלת מימד היה ממש משהוא משהוא גם בטלוויזיה שלי אבל לא הכול נגיד ברובטריקים 3 תלת מימד בקטע . 1:07:50
שעה ו7 דקות ו50 שניות יש קטע עם בלוני גז שהם ממש אמורים לעוף עליך
ואצלי בטלוויזיה זה לא קורא.

מה עושים שהתלת מימד יהיה ממש אמיתי מאשר סתם עומק וזה קרה לי גם בעליסה בארץ הפלאות שהיא מוצאת את החרב ובורחת ומקיפים אותה הקלפים ואז אמור לצאת אליך כמו קידון כזה מהמסך שאיזה קלף מחזיק.

אשמח לעזרה בנושא זה.
שוכל להחליף תטלוויזיה בגלל זה לא נותנת לי תלת מימד עבור הכסף ששילמתי עומק לא כזה עוזר לי
אני יכול להיסתדר גם בלי זה.

תודה מראש לעוזרים.
זאתי התמונה של המרחק וגם שאני מתקרב אז זה מהיר מידי ואותו דבר

PICT0260.jpg

תמונות מצורפות

• PICT0260.jpg
    PICT0260.jpg
    KB 162.9 · צפיות: 393

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
מהו מקור סרטי התלת מימד שלך?

GMTK

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מהו מקור סרטי התלת מימד שלך?

הורדות בעיקרון אבל כולם עם אכות של 1080P רובם אצלך התלת ממש יצא שבדקתה אותה ?.
אני מעוניין לקנות נגן בלורי המלצות שהוא יהיה גם כמו סטרימר לא כמו בטלוויזיה שלא קורא DTS כאילו מצידי שיפעל רק עם USB ואני ילך לקנות בהגדם כי לא יכול להיות שקניתי טלוויזיה והיא לא תיתן לי החזר על הכסף היא עלתה לי 5300 כולל התקנה משלוח 9 משקפיים ואחריות מלאה של ח.י והציעו לי נגן בלורי של LG ב650 שקל ואמרתי נפעיל עם המחשב והרבה אומרים לי אתה צריך את זה תיקנה סרט מקורי ואני לא יודע איפה יש באיזור שלי מקום שנותן סרטים עם איכות טובה .

אשמח מאוד עם תעזור לי ליאור.
תודה גל.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
תלת מימד בודקים רק עם חומרים (סרטים) מקוריים שאתה בטוח באיכותם וגם אז, יש הבדלים באפקט בין סרט לסרט. זה תלוי באופן היצירה שלו ולא רק במסך.
כל נגן בלוריי אמור לתמוך בפורמט DTS. סרטי תלת מימד, נסה לחפש בחנויות כמו "קינו" ברמת השרון, או האוזן השלישית.

GMTK

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
קיים נגן בלורי שתומך USB ? כאילו כמו סטרימר לא כמו של הטלוויזיה שלא תומך DTS. אלא שכן יתמוך בDTS .
על איזה נגן אתה מליץ דיברתי עם קינו וראיתי נגן בלורי של LG שרכשתי את הטלוויזיה הוא רצה לעשות לי אותו ב650 שקל.
ואני לא מכיר אותו כלכך ולא יודע ולא מבין בזה.
ועוד שאלה תן לי נגיד זמן בסרט שהתלת יוצא ומורגש כי אני מריץ בין סרט לסרט .
ובאמת אצלך זה יצא ולא ראיתה סתם עומק כי עומק זה דבר יפה אבל מה זה שווה שאתה שם כסף ולא מרגיש עם צריך לקנות מקורי אני יעשה את זה אין בעייה בכלל .

אז עם יש נגן כזה שקיים של בלורי3D עם קריאה של USB של כונון קשיח אשמח עם תמליץ לי בערך עד 650 שקל אפשר לחרוג קצת .
ויש לי תסרט אווטר בגודל של 17ג'יגה 1080I ,1080P
ויש רק חלקיקים עפים לא דברים מיוחדים שיוצאים אז עם תיכול להגיד לי זמן של משהוא מיוחד שיוצא אשמח.

תודה שוב גל.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור