עזרה בהחלטה לפני סופית (טלויזיות)

gai2003

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אוקי, אז יש 2 דגמים שדיי מספקים אותי, לפחות לפי הביקורות:

1. LG 42LW570
2. Samsung UA46D5500 LED

מה אתם הייתם ממליצים, ואשמח לדעת גם מה השפיע על הבחירה ?

תודה לעונים.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
זה כמו שתשאל מה ותר טוב מרדצדס או פייט איך אפשר להשוות מסך בסיסי שמציע עלות תעולת גבוה לעומת ךLW570
שמדובר במסך ברמה גובה מאוד אכותי איכות מציוניות ב2D איכות עולה 3D איכות סבירה בSD הבעיה בה זה עומק השחורים שנמדדה ב0.13 ונקדיות 1300 שזה מאוד נמוך מה שומר שהיה לו קשה בתנאי תאורה חכוכים בגלל הנקדיות הטבעית הנמוכה שלו היה לו יור טוב לצפות בו בתנאי תאורה בהירים כמו אור יום או הדלקת הנורה כיום חברות המסכים עושים את המסך בדוון כחול בגלל היות והנקדיות הטבעית שלה נמוכה והם רוצים תמונה בהירה וחדה אז הם גוטרמים למסך להיות בגון כחול שזה בעצם מעלות קוולים מדיוק זה6500K ובעצם רוב המסכים כיום הולכים על 8-9 ואפילו יותר כדי לתת עוצמת אור מרשימה וככה למשוך לקחות אל כמובן שזה לא טוב לא אמיניות צבעים ולא מדיוק בגלל זה מבחנית צבעים הפלזמה נונת תמורה הטובה ביותר כמובן לא במסכי העלית אבל במסכי בניניום ע אין מתחרים לפלזמה בהצלחה
עם התציב הוא6 אלף תבדוק גם את D6400 ואת LG LX6500 ולפי דעתי היא הרבה יותר טובה מ;W570 בעיקר בומק השחורים נקדיות חסיניות נגד זליגות אור ועננות ודיוק צבעים בחינית תלת מימיד ופקצרים כמו SMERT TV ועיצוב א LW570 לוקחת ולכן לא רציתי באותה תקופה לשם על LW651Y עוד 2000 שרקל בשביל קצת יותר טוב יש כאלו שטוענים שזה הבדל גדול אבל לטעמי לא

gai2003

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה רבה על התגובה, אבל ידידי, לא הבנתי כלום וקראתי פעמיים...
הבנתי ממך שה LG טובה יותר האם אני צודק ?

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
כן הLG טובה יותר מה לא הבנתה?
שאני יסביר לך?
חח אני מבין שהמידע שלי נראה כמו סנית בשבילך או הבעיה בשגאיות כתיב?
כי אני דיסלקט לכן השגאיות
הLG טובה בהרבה

gai2003

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
חחחחח לא אחי, עם השגיאות הסתדרתי.
הסינית לא הייתה מובנת לי....

השאלה היא: אם ה lg טובה יותר אז איך זה שהסמסונג יקרה יותר ?

ולגבי הדיסלקצייה, אל תיקח את זה כמגבלה.
השגיאות כתיב שלך נובעות מכך שהמוח שלך חושב יותר מהר ממה שאתה צריך לכתוב
ולכן מתבלבלות לך המילים...
בדרך כלל זה מסתדר לבד עם השנים :)
נכתב ע״י אחד שסבל מאותה הבעייה.

gal75

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
לא חושב שיש טעם לנסות להבין למה הסמסונג יקרה יותר.
לטעמי (ודעות אחרים גם) התלת מימד למשל של ה LG איכותי יותר משל סמסונג.
בנוסף, ושוב - לטעמי, ה SD ב LG הרבה יותר איכותי מהסמסונג.
לגבי תכני HD, שניהם מרשימים מאוד ולהשוות אחד לשני קשה מבלי שהמסכים יהיו אחד ליד השני.
אני אישית מתרחק מהמותג סמסונג ונוטה יותר ל LG או פיליפס.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
לא חושב שיש טעם לנסות להבין למה הסמסונג יקרה יותר.
לטעמי (ודעות אחרים גם) התלת מימד למשל של ה LG איכותי יותר משל סמסונג.
בנוסף, ושוב - לטעמי, ה SD ב LG הרבה יותר איכותי מהסמסונג.
לגבי תכני HD, שניהם מרשימים מאוד ולהשוות אחד לשני קשה מבלי שהמסכים יהיו אחד ליד השני.
אני אישית מתרחק מהמותג סמסונג ונוטה יותר ל LG או פיליפס.
שמע אין מה להשוות את D5000 LW570 מדובר בשתי סדרות שונות לגמרי אחד מסך בנהים של סמסונג מהסדרה הכי נמוכה ללא תלת מימיד ואחד מסך מסדרה בחירה של LG מתחת ל651 שהוא מסך מציון ואחד המסכים הטובים כיום של LG בקשר לתלת מימיד של LG אני ושב שהפאסיבי מעוד תורם הוא מאוד נוח מאוד קל לא יקר יותר בהיר יש לו את זה שכול חומר שאמור להגיע לעין שמאל או ימין מגיע אלהם מבלי שיפזול לעין אחרת וזה מאוד טוב גם הזווית צפייה אופקיות טוות יותר ומעטים תררש לא מתככה הצבעים קיוצר חוץ מהרוולציה הנמוכה לכול עין שהיא 720P לכול עין הטטכנלוגיה הזאותי הרבה יותר מבטיחה ויותר זולה ומתאימה לכול כסף מזזה שגעון לשלם על כול משקף עלוב350 נפלו על הראש אבל בעניןם העומק החדות והפירוט אישית העדפי את סדרה D8000 על LG אבל שוב זה געתי ודעתם של רבים אחרים בחול מומחים ומומחים פחות יש גם כאלו שאמרו שLG הרימה את הרעף אבל עם כול המגרעות של אקטיבי בתמונה לפי דעתתי אן מ ה להשוות רואים הרבה יותר טוב באקיטבי אבל לפותח האשכול מה הת מה התתקציב<
מרחק צפייה?
תכנים?
מה תמצפה מהטלוזיה?
חיבורים?
תנאי תאורה?
תענה על זה ונכול להליץ לך יותר בקלות וביעלות​

gai2003

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מרחק צפייה: 2.5 עד 3 מטר
תכנים: שידוי טלויזיה רגילים באיכות טובה
מה תמצפה מהטלוזיה: אני מאוד מתעניין ב SMART TV מלהיב אותי התוכן, חיבור לאינטרנט, גלישה בטלויזיה, פייסבוק יוטיוב וכאלה... הבנתי שיש את זה בסמסונג לפי הפרסומות שלהם, ב LG לא ראיתי, אבל שניהם זה SMART TV הרי לא ? ברגע שזה SMART TV אז יש את אותם תכנים אם אני לא טועה, נכון ? או שרק לסמסונג ניתן להוריד אפליקציות ?
חיבורים: החיבורים הרגילים שקיימים בכל מכשיר בתוספת חיבור רשת כמובן
תנאי תאורה, תנאים רגילים, תאורה ביתית... נורות להט....

מקווה שזה נתן כיוון.

תודה.

דניאלהבוס

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תן לי לסדר לך כמה דברים דבר ראשון הסמסונג יותר יקרה כי היא יותר גדולה היא 46 אינץ ולא 42 דבר שני זה לא נכון להכפיש את סמסונג פשוט הדגמים שהבאת בכלל לא שווים הדגם של סמסונג הרבה יותר ישן דגמים שמתחרים ב LG שהבאת הם סדרה 6400 ודומיה של סמסונג ה LG שאמרת בהחלט מעולה אבל אבל אם 3D לא מעניין אותך הייתי הולך על דגם אחר אני אישית לא כל כך אהבתי את תמונת ה HD של ה LG בגלל השחורים שלה אבל בעיקרון טלויזיה מעולה דרך אגב מה המחיר שקיבלת עליה כי גם אני מעוניין בה

נערך לאחרונה ב:

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
לא הבנתי מזה שידורי כבלים רגלים באיכות טובה?
זה HD?
SD?
DVD?
יש סרטי בלרי ב1080P
או משחקי מחשב?
אני מציע שתקנ 47 כיום המחירים מאוד זולי כ 5850-6500 שקל לטלוזיה בגודל 47 תלת מימיד מסדרות של סמסונג וLG פשוט מחירים בריצפה אני ממליץ שתראה 3 טלוזיות:
1.LG LW570
2.LG LX6500ׁמה שיש י היא פשוט מעולה ב2D תמונה פנטסטית בדו מימידהפך בתלת מימיד
3. סממסונג D6400
,תראה אותם ו תחזור עלי עם רשמים

gai2003

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
לא יודע למה אבל אני יותר בא לי בכיוון של הסמסונג...

מה ההבדל בטלויזיות בין הדגם UA46D5500 לבין ה D6400 ???

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
תלת מימיד עומק שחור נקדיות זוויות צפייה דיוק צבעים צבעים יותר עשרים וסגוגנים זסה שמים וארץ.....
D5500 סתם יקר בלי סיבה שהגיע לפה 6400 היא עלתה 10 אלף בחודשים האחוים הורידו תמחיר בשבל הגעתם של מסכי תלת מימיד חדשים וגם סדרות נמכות יותר

דניאלהבוס

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אבל שתדע התלת ב 6400 בעייתי הוא לא נותן 1080P מלא ולכן התלת יהיה גם פחות טוב כמו בפסיבי וגם יהיה פחות נוח ויותר יקר כמו באקטיבי

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור