עזרה בדחיפות לפני החזרת מסך שנקנה של סמסונג

bolero

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
18
היי חברים .
אני ממש צריך עזרה קניתי מסך 32 אינץ lcd של חברת סמסונג דגם LA32 B530 המסך קיבל בקורות טובות ,ןלא ממש הצלחתי לראות אותו מול מסכים אחרים בחנות שרכשתי בטרקלין.
המסך חובר בחיבור רגיל של אנטנה RF ,(אין לי ממיר ,וכך אנו מחוברים בקיבוץ לתקשורת לצערי דרך יס).
שמנו לב אשתי שעוררה את עיני שהצבעים עזים ומסנוורים ממש ,ולכן שחקנו אם ההגדרות של צבע חדות בהירות והמצב שופר אך זה עדיין ממש לא נעים לעין נראה כי הצבעים לא טבעיים אפילו שרואים משחק כדור רגל בערוץ 2 נראה הדשא כמו משחק מחשב .בקיצור זה לא זה.
הלכתי שוב לטרקלין לבחון את המסך מול מסכים אחרים ממה שהצלחתי לראות ששארפ הציגה מסך האמנם לא fhd אלא Hdr בצבעים טבעיים יותר מאשר סמסונג . נראה לי מההתרשמות שלי מכול מסכי סמסונג שהם ממש לא טבעיים וצורמים למדי אולי בגלל הניגודיות המצויינת שלהם
אחרי ששיחקתי רבות עם ההגדרות הצלחתי להביא את התמונה למצב סביר ונסבל האם כך אני צריך לחיות או שזה אצל כל מסכי ה lcd בשוק ברמות האלה?
אולי אני עיוור אולי אני לא מבין אבל יש לי עיניים ברוך השם שאומרות הרבה.
בקיצור יש לי אפשרות להחזיר את המסך עד מחר אחרי שנפתח ב 15 אחוז פחות ולקחת באותו הסכום את המסך של שארפ בדגם מסוג: LC32A47E (אגב דגם שמיוצר ביפן לא יודע אם יש לזה משמעות).
אשמח לדעת האם כדאי לי להחליף לשארפ או להשאר אם סמסונג אשמח לקבל תגובות רבות וכן גם אם ישנם אנשים כאן שראו את ההבדלים בין המסכים ומה דעתם בעניין.
אגב האם FHD או HDR משנה בכלל בחיבור מחשב וצפייהבסרטים באיכות גבוהה מאוד ב32 אינץ? מה החשיבות האם זה אומר שהמעבד וידאו ברמה יותר או לא .

danga

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
בדקות אלו ממש סיימתי לכייל ולהתקין את הטלויזיה לממיר יס HD ואני יכול להגיד לך שרואים נפלא.
תמונה בSD סבירה + ובHD ממש מעולה.
סיכוי טוב זה אולי כי אתה מתחבר בחיבור RF אבל ניתן למומחי הפורום להגיב בעניין...ממש מוזר לי מה שאתה אומר...אפילו השוותי פה קצת מול ממיר יס שהוא לא HD בחיבור SCART-COMPOZITE וארו טוב יותר בHD לטעמי...
למה לא לרכוש ממיר לבית?

bolero

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
18
איזה מסך יש לך ?

האם ראיתה את הסמסונג מול השארפ ומול הסוני לצורך השוואה ?
כי אני ראיתי אותם בחנות אלמ בחיבור שלהם שם והצבעים בסמסונג היו מוגזמים ומוחצניים ממש וגם אשתי ברוך השם רואה מצויין אמרה זאת.
וגם שחקתי עם הכיוונים של המסכים איפסתי את ההגדרות וראיתי את ההבדלים אבל בכל מקרה שום מסך LCD KT לא מתקרב אפילו להיות ממש טוב בשידורים רגילים ,lowe מסך crt מלפני 10 שנים שם בכיס כל מסך פלזמה וlcd בכל פרמטר מלבד שידורי hd שגם בקושי קיימים בארץ

danga

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
אני מרוצה עם מה שיש לי...אתה מוזמן לבוא ולהתרשם...
אני לא יודע לאיזו רמה אתה מצפה בSD, אצלי נראה בהחלט טוב.
נסה לשים במצב סרט ורמת צבעים-"חם יותר 1 /2,
אני יכול לשלוח לך את פרמטרי הכיול שלי(כמו שאני אוהב)..תראה אם טוב לך...

bolero

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
18
למה לא ענית

איזה מסך דגם יש לך ???????
וניסיתי מצב סרט נכון יש שיפור אבל זה לא ..

yosiicy

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
SHARP טובים במסכים LCD

אני ראיתי בכמה חנויות ורואים יותר איכותי מSAMSUNG:)

razidan

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מוזר...רכשתי כזו לחדר שינה בהמשך ל LED שלהם שנרכש לסלון....
איכות מצויינת ואפילו מפתיעה ב SD (הוט) שלא לדבר על ה FHD...
ולא שאני חסיד של חברה זו או אחרת,אבל שווה לבדוק כיולים...

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור