עזרה בבקשה עם קולנוע ביתי

יהושע

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום חברים. אחרי הרבה ביקורים וחיפושים הגעתי למסקנה שכמה שאני חושב שאני יודע, אני באמת לא יודע כלום.
אז ככה. אני רוצה לקנות טלויזיה (כנראה LG 32LG60UR או LG 32LG80R) דרך אגב הייתי רוצה את דעתכם בנושא. אם אתם חושבים טלויזיה 32 יותר טוב (רוב מה שאני רואה זה פעולה וספורט אז אסור מריחות)
אני גם רוצה רסיבר שיחובר אליו 5 רמקולים וסאב וופר ושהטלויזיה יהיה מחובר אליו וגם הפליסטיישן 3 וגם ממיר של יס או הוט.
בקיצור אני רוצה שהכל יעבור דרך הרסיבר שתמיד יצא הקול מהרמקולים.
אם מישהו מכיר מערכת כזאת שהיא טובה ולא יקרה מדי. או אם למישהו יש עצה בקשר לעניין בבקשה להגיב לי פה או במייל ymic83@yahoo.com
תודה חברים.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
שלום,

מה התקציב הכולל ?

יהושע

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
התקציב הכולל הוא גמיש.
בשביל טלויזיה 32 ורסיבר ורמקולים.
נגיד בין 5000 - 8000
למרות שהסקארלט עולה בערך 3000 שקל אז זה משאיר בין 2000 - 5000 לרסיבר ורמקולים.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אכן התקציב מעט בעייתי, רסיבר שתומך גם בפורמטי אודיו HD החדשים (של Blu-ray) עולה לבדו כ- 3500 ש"ח, מה שמשאיר מעט מאוד לרמקולים (שתרומתם לאיכות הצליל מכרעת).
אם אתה מוותר על תמיכה בפורמטים החדשים, תוכל למצוא רסיבר סביב 2000 ש"ח ואולי פחות והוא בהחלט יענה לך על צרכיך הנוכחים.

יהושע

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה

אז מה אתה ממליץ. איזה רסיבר אפשר לקנות שגם הטלויזיה, הממיר, והפליסטיישן יעבוד דרכו. ושגם אוכל לראות סרטים עם הר דיסק חיצוני (צריך שיהיה לו כניסת USB וכנראה שהרסיבר יצטרך לתמוך ב .mdk)
וגם איזה טלויזיה אתה ממליץ ל32.
אפשר להכניס עוד קצת כסף למערכת אם אצטרך.
תודה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור