עזרה בבקשה - אני הולך לאיבוד עם כל הטכנולוגיות של הטלויזיות...

dominus

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
טוב,
אז אחרי שהייתי סגור על עצמי והחלטתי שאני רוצה דגם מסך מסויים, גיליתי שאין לו תאורת Full Led.
ואז גיליתי שלכל מסכי ה-55 של סמסונג אין את זה. לפחות לא אלה שאני מכיר.
ואז גיליתי שאני לא כל כך מבין מה רוצים ממני - והחלטתי לפנות למומחים.
אני מחפש מסך "52-"55 , לא במחיר יותר מ-8k, עם 3 שנים אחריות של Samsung או Lg, והנה הנקודה -
המסך לא חייב שיהיה לו Smart/Internet למרות שלפי מה שאני מבין זה כבר בלתי נפרד כרגע - לפחות אני
לא צריך DLNA מובנה במובנים של מחיר.
אבל מה שאני כן צריך שיהיה - זה ה-3D, שהולך לשמש אותי פחות לסרטים אבל יותר למשחקי קונסולות (בייסיקלי PS3).
גם בתחום התלת מימד הצלחתם לבלבל אותי עם פוסטים סותרים על אקטיבי ופאסיבי.
אה, לגבי Full Led Matrix , Upscaling והחלקה - אם מישהו יוכל להסביר לי את הייתרונות לעומת חסרונות שלהם - אודה.
בקיצור - מישהו יכול לתת לי דגמים ספציפיים מומלצים לחקור עליהם?

פרסמתי את ההודעה הזו בפורום אחר - אבל אף אחד לא טרח להגיב לי שם. אני מקווה שפה יהיה לי יותר מזל.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
במחיר הזה, לא תמצא מסך Full LED, כולם מגיעים עם תאורת מסגרת EDGE LED.
אגב, רוב מסכי ה-LED הם בעלי תאורת מסגרת, כך שבתקציב שלך, זה לא קריטריון לבחירה בדגם ספציפי.
לגבי תלת מימד אקטיבי או פאסיבי, תוכל לקרוא על הענין בסקירה הזו, הקדשתי לזה פיסקה בביקורת: http://www.dtown.co.il/articles/1876.html

dominus

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני מבין לגבי ה- Edge Led, למרות שלפי הבנתי יש התקדמות בתחום הזה ולשוליים הבהירים שהפריעו לכל כך הרבה אנשים בעבר יש פיתרון.
מה כן רלוונטי בתקציב שלי? ראיתי את הדגם 6030, שנראה לי נחמד ויחסית בטווח שלי, אבל מבחינת ה-55 הוא נמצא ב- Low End ורציתי לדעת למה...
לגבי המשקפיים - אני מבין באופן עקרוני את ההבדלים בין אקטיבי לפאסיבי, אבל א) הביקורת מ-2011, ב) מצאתי טענות של אנשים שהמשקפיים האקטיביות כבר לא כל כך יקרות/כבדות ואף עדיפות בתכנים של משחקים.
אני רוצה דעה של אנשים שחוו את המשקפיים הללו...

תודה על התגובה ד"א.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
המשקפיים הפאסיביים, עדיין יותר נוחים ופחות מכבידים גם על העין מאלו האקטיביים, אבל זו חוויה שמשתנה מאדם לאדם.
בכל מקרה, בתקציב הזה ובגודל המבוקש, לא תמצא "מסך על". אתה צריך לבחור כמה דגמים שנכנסים בתקציב ולצפות בהם בחנות, בשידורים רגילים ותכני HD.

dominus

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הכוונה היא לא לקנות מסך על אלא מסך שיתאים לצרכים שלי.
הבעייה ב'לבדוק' משהו בחנות הוא שאנחנו מדברים על כמה וכמה רבדים - סרטים (HD/NON HD/3D) ומשחקים בתלת מימד או לא.
זה לא משהו שיתנו לי לבדוק בחנות לעומק, ולכן אני מנסה להיעזר בכם בשביל לצמצם את הכיוון אליו אני הולך.
האם עדיף לי LG או SAMSUNG בתכנים שציינתי? אני מבין ש-LG זה 3d פאסיבי לעומת אקטיבי של Samsung.
ראיתי סרטון שהשווה בין שני דגמים תלת מימד של LG וסמסונג, וה-LG היה בהיר יותר, ובסך הכל הטכנולוגיית מסך הייתה אטרקטיבית יותר,
אולם מצד שני אני קורא ביקורות שהמסכים של סמסונג מדהימים בתחום התלת מימד והסמארט... אני באמת הולך לאיבוד בעניין הזה...

dominus

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
עריכה:
ממחקר שעשיתי לגבי משחקי התלת מימד ב-PS3, מסתבר שהם חייבים תלת מימד אקטיבי. הנה צמצום של הבחירות שלי בהרבה.

dominus

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
עריכה שנייה -

אני עדיין בארץ איבוד.
הלכתי ובדקתי פיזית את ה- Samsung 55 6030 ו-6200, שנראות מדהימות מבחינת תמונה, ההבדלים - 200 הרץ ו-400 הרץ, ובערך 2000 שח במחיר.
מה שהתלהבתי ממנו פחות היו המשקפיים. אני מבין שהטכנולוגיה הגיעה למצב כזה שהם כל כך קטנים וזולים, אבל כבעל משקפיים זה מהווה לי בעייה. אין מצב שאני יכול לשים את שני הזוגות ביחד, וללא המשקפי ראיה שלי אני לא אראה כלום - תלת או דו.
אז החלטתי לשקול גם את ה-LG עם הפאסיביים, כי הבנתי שגם בהם אפשר לשחק תלת מימד.
אז מה יהיה תגידו לי? אני לא מוצא ידיים ורגליים. עזרו לי בבקשה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור