טוב,
אז אחרי שהייתי סגור על עצמי והחלטתי שאני רוצה דגם מסך מסויים, גיליתי שאין לו תאורת Full Led.
ואז גיליתי שלכל מסכי ה-55 של סמסונג אין את זה. לפחות לא אלה שאני מכיר.
ואז גיליתי שאני לא כל כך מבין מה רוצים ממני - והחלטתי לפנות למומחים.
אני מחפש מסך "52-"55 , לא במחיר יותר מ-8k, עם 3 שנים אחריות של Samsung או Lg, והנה הנקודה -
המסך לא חייב שיהיה לו Smart/Internet למרות שלפי מה שאני מבין זה כבר בלתי נפרד כרגע - לפחות אני
לא צריך DLNA מובנה במובנים של מחיר.
אבל מה שאני כן צריך שיהיה - זה ה-3D, שהולך לשמש אותי פחות לסרטים אבל יותר למשחקי קונסולות (בייסיקלי PS3).
גם בתחום התלת מימד הצלחתם לבלבל אותי עם פוסטים סותרים על אקטיבי ופאסיבי.
אה, לגבי Full Led Matrix , Upscaling והחלקה - אם מישהו יוכל להסביר לי את הייתרונות לעומת חסרונות שלהם - אודה.
בקיצור - מישהו יכול לתת לי דגמים ספציפיים מומלצים לחקור עליהם?
פרסמתי את ההודעה הזו בפורום אחר - אבל אף אחד לא טרח להגיב לי שם. אני מקווה שפה יהיה לי יותר מזל.
אז אחרי שהייתי סגור על עצמי והחלטתי שאני רוצה דגם מסך מסויים, גיליתי שאין לו תאורת Full Led.
ואז גיליתי שלכל מסכי ה-55 של סמסונג אין את זה. לפחות לא אלה שאני מכיר.
ואז גיליתי שאני לא כל כך מבין מה רוצים ממני - והחלטתי לפנות למומחים.
אני מחפש מסך "52-"55 , לא במחיר יותר מ-8k, עם 3 שנים אחריות של Samsung או Lg, והנה הנקודה -
המסך לא חייב שיהיה לו Smart/Internet למרות שלפי מה שאני מבין זה כבר בלתי נפרד כרגע - לפחות אני
לא צריך DLNA מובנה במובנים של מחיר.
אבל מה שאני כן צריך שיהיה - זה ה-3D, שהולך לשמש אותי פחות לסרטים אבל יותר למשחקי קונסולות (בייסיקלי PS3).
גם בתחום התלת מימד הצלחתם לבלבל אותי עם פוסטים סותרים על אקטיבי ופאסיבי.
אה, לגבי Full Led Matrix , Upscaling והחלקה - אם מישהו יוכל להסביר לי את הייתרונות לעומת חסרונות שלהם - אודה.
בקיצור - מישהו יכול לתת לי דגמים ספציפיים מומלצים לחקור עליהם?
פרסמתי את ההודעה הזו בפורום אחר - אבל אף אחד לא טרח להגיב לי שם. אני מקווה שפה יהיה לי יותר מזל.