LCD עזרה בבחירת TV בגודל "40-"46 עד סכום של 4.5K

דוש

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום חברים, קראתי כאן המון, ניסיתי להבין ולהפנים ועכשיו צריך את עזרתכם,

אני צריך את עזרתכם בבחירת טלוויזיה לסלון, בגודל 40 עד 46 אינץ', עד סכום של 4,500 ש"ח(אם יש פחות אז זה בסדר).

לפני שתמליצו הנה מה שאני מחפש:
• FULL HD LED
• עדיף ללא תלת מימד(החוויה שלי עם זה כללה כאבי ראש ולכן אני מוותר על התענוג להוסיף על זה כסף מיותר)
• תמיכה בכתוביות SRT בשפה העברית. לא אכפת לי אם המכשיר עצמו יקבל שפת מערכת עברית כי זה לא ממש משנה לי.
• היכולת לנגן קבצי MKV, MP3, קבצי JPG, ואם קיים גם השילוב של DIVX אז שיהיה.
• עדיפות לדגם חדש(ספוילר - אני אמור להיכנס לדירה חדשה בעוד כחודשיים ולכן, אם יש דגם שמתעתד לצאת בקרוב, אשמח לקחת אותו בחשבון)

נ.ב. - חשוב במיוחד:
היות וקיימת בעיה בניגון קבצי MKV למיניהם המקודדים בקידוד מסוים אז זה מגביל את הדגמים,
ובכן, לאחר שקראתי והגעתי להפנמה הזאת הן כאן בפורום והן בפורומים בינלאומיים למיניהם, גיליתי פתרון פשוט שנקרא תוכנת MKV2AC3, אם אני לא טועה, והתוצאה היא שהיו לי על הדיסק און קי 2 קבצים לבדיקה.
הקבצים נבדקו על מכשיר AQUOS QUATTRON SHARP בן כשנתיים.
ויהי אור!!! ההמרה הצליחה, ומעתה אין בעיית סאונד לקבצי MKV בפורמט DTS, ולכן אין גם צורך לחפש התאמות ומתאמים ופתרונות לקבצים האלה, ואפשר להסתפק בטלוויזיה שפשוט תומכת בMKV, בלי לפרט באיזה סוגי MKV.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור