רמקולים עזרה בבחירת רמקולים מדפיים.

ששון

אוהב את התחום
מעורבות
2
נקודות
8
שלום,
אני מאזין בעיקר למוזיקה אינסטרומנטלית אקוסטית מתקליטים. יש ברשותי פטיפון של טורנס (MK 150) עם זרוע של של SME. הוא מחובר למגבר ישן של NAD שאותו אני מקווה להחליף בעתיד הקרוב. כרגע אני רוצה להחליף הרמקלים. יש לי אפשרות לקנות את אחד מההרמקולים הבאים במחיר דומה.

1. Focal JM LAB Chorus 706 (מדובר עליו פה: http://www.soundstage.com/revequip/jmlab_chorus706.htm). יד שניה במצב טוב.

2. Acoustic Energy Neo One V2 . יד שניה אבל חדש ועדיין עם אחריות.

3. Wharfedale Diamond 121. חדש.

אני יודע שצריך לשמוע את הרמקולים כדי לדעת איזה מהם הכי מתאים לי. אבל אשמח לקבל כל דיעה לגבי איזה מהרמקולים האלו נחשב לאיכותי יותר, מבחינת החברה המייצרת והנתונים הספצפיים של הרמקול. כמו כן, אשמח לקבל המלצה לגבי רמקול אחר (במחיר של 1500 שקל) שיכול להתאים לי.

תודה מראש

ששון

אוהב את התחום
מעורבות
2
נקודות
8
תודה על ההמלצה. אבל, לצערי, זה לא רלוונטי בשבילי. אני לא מתגורר בארץ כרגע.

Eylo

אוהב את התחום
מעורבות
89
נקודות
28
לך על 1או 2.
האקוסטיק ישמע לך יותר טבעי ואולי יבש ( אני מעדיף ככה) והפוקאל יהיה יותר דינמי בקצוות... למצות את האקוסטיק תצטרך מגבר ברמת מחיר גבוה יותר מהרמקול.
אם אתה בחול אני בטוח שיש יותר מבחר ביד שנייה..
בהצלחה
איל

ששון

אוהב את התחום
מעורבות
2
נקודות
8
לך על 1או 2.
האקוסטיק ישמע לך יותר טבעי ואולי יבש ( אני מעדיף ככה) והפוקאל יהיה יותר דינמי בקצוות... למצות את האקוסטיק תצטרך מגבר ברמת מחיר גבוה יותר מהרמקול.
אם אתה בחול אני בטוח שיש יותר מבחר ביד שנייה..
בהצלחה
איל

תודה, עזרת לי מאוד

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
שלום,

אני דווקא בעד אופציה שלישית, Wharfedale Diamond 121. רמקולים חדשים, ביקורות טובות מאוד, יהיה לך קל למכור אותם (בעתיד).

תומר

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
היכן אתה גר?

ששון

אוהב את התחום
מעורבות
2
נקודות
8
שלום,

אני דווקא בעד אופציה שלישית, Wharfedale Diamond 121. רמקולים חדשים, ביקורות טובות מאוד, יהיה לך קל למכור אותם (בעתיד).

תומר

זה גם מה שאני חשבתי, שעדיף לקנות חדש ויהיה קל למכור אותם אחר כך. אבל, בסופו של דבר, מתברר שהבחור עם הפוקאל נואש ומוכן למכור לי אותם ב 500 שקל. היום אני הולך לבדוק אותם. במחיר כזה, לא נראה לי שיש הרבה מקום למחשבה, בייחוד שלפי מה שקראתי מדובר ברמקולים לא רעים בכלל. במקרה הגרוע, נעביר אותם לחדר הילדים.

עם כל השדרוגים שעשיתי למערכת שלי בשנים האחרונות, מתברר שהדבר שהוצאתי עליו הכי הרבה כסף הוא ... עטיפות חדשות לתקליטים שלי.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור