לאנשי האתר שלומות מהנכר. אני עומד לשוב ארצה ממש בקרוב אחרי כמה שנים באירופה, ובימים אלה מתלבט מאד אילו רמקולים ואיזה מגבר להביא עמי ארצה.
את הרמקולים הקודמים שלי (וורפידל דיאמונד 8.4) מכרתי וכך גם את הרסיבר הנוכחי (אונקיו דגם 601) כי רכשתי מסך LED 3D והבנתי שכדאי לשדרג את המגבר.
יצרתי קשר עם מקומיים כאן ואני יכול לרכוש במחירים טובים מאד את הרמקולים הבאים. איני אודיופיל וקשה לי לקבל החלטה. הייתי מאד שמח לשמוע את הדעות השונות כאן, ואת עצותיכם לגבי הרמקולים ולגבי מגבר 5.1/6.1/7.1 במחירים של מעבר לרמות כניסה שתומכים בשידור 3D (יען כי כניסת ה-HDMI שלהם היא 1.4)
להלן הרמקולים ביניהם אני מתלבט. אל תשאלו על המחירים, אבל הם בין רבע לשליש ממחירי הארץ ולא כולם חדשים! האם את מכירים ושמעתם משהו מהם?
JBL E80
JBL L880
B & W 604 S3
Klipsch WF-34
Klipsch RF-82 or RF-83
Klipsch RF-7 II
JM Lab Chorus 714s
KEF IQ9 (במצב חדש ובמחיר של 2600 ש"ח, שליש מהארץ)
Monitor Audio RS6 AV (הכי יקר)
JBL L880
Polk Audio TSi400
Quadral Shohun (כ-2000 ש"ח)
Monitor Audio Silver RX8
ולגבי המגבר, איזה מגבר כדאי להתאים ולאיזה רמקולים?
תודה לכולכם!!!!
את הרמקולים הקודמים שלי (וורפידל דיאמונד 8.4) מכרתי וכך גם את הרסיבר הנוכחי (אונקיו דגם 601) כי רכשתי מסך LED 3D והבנתי שכדאי לשדרג את המגבר.
יצרתי קשר עם מקומיים כאן ואני יכול לרכוש במחירים טובים מאד את הרמקולים הבאים. איני אודיופיל וקשה לי לקבל החלטה. הייתי מאד שמח לשמוע את הדעות השונות כאן, ואת עצותיכם לגבי הרמקולים ולגבי מגבר 5.1/6.1/7.1 במחירים של מעבר לרמות כניסה שתומכים בשידור 3D (יען כי כניסת ה-HDMI שלהם היא 1.4)
להלן הרמקולים ביניהם אני מתלבט. אל תשאלו על המחירים, אבל הם בין רבע לשליש ממחירי הארץ ולא כולם חדשים! האם את מכירים ושמעתם משהו מהם?
JBL E80
JBL L880
B & W 604 S3
Klipsch WF-34
Klipsch RF-82 or RF-83
Klipsch RF-7 II
JM Lab Chorus 714s
KEF IQ9 (במצב חדש ובמחיר של 2600 ש"ח, שליש מהארץ)
Monitor Audio RS6 AV (הכי יקר)
JBL L880
Polk Audio TSi400
Quadral Shohun (כ-2000 ש"ח)
Monitor Audio Silver RX8
ולגבי המגבר, איזה מגבר כדאי להתאים ולאיזה רמקולים?
תודה לכולכם!!!!