עזרה בבחירת מצלמת וידאו

natali138

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם,

אני מחפשת מצלמת וידאו חדשה בתקציב עד 4000 שקל.
עשיתי חיפוש לכל מיני דגמים ובסוף הגעתי לCANON HF S10. שמאוד מצאה חן בעיני.
רציתי לדעת מה דעתכם עליה, האם אתם ממליצים עליה, האם יש מצלמה אחרת שאתם ממליצים עליה?

mokes

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
מה אתה מתכוון לצלם?

natali138

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
דבר ראשון אני בת :)

דבר שני... בעיקרון התחלתי לצלם סרט דוקו עצמאי במצלמת מיני DV שהייתה לי. אבל אני מקווה להתחיל ללמוד בשנה הקרובה קולנוע אז אני מניחה שאני ארצה להתפתח לכיוונים אחרים (אני כבר עכשיו מרגישה שינוי)

האמת שממה שהבנתי חשוב שאני אוכל לשלוט ידנית על הרבה אופציות ובמצלמה הזו אפשר לשלוט אבל דרך המסך ולא דרך טבעת - אבל אני לא מצאתי מצלמה בטווח מחיר כזה וקטגוריה הזו שמאפשרת את האופציה של שליטה ידנית בצורה אחרת.

mokes

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
היי נטלי,
סורי, לא שמתי לב לשם קודם :)
לדעתי (ואולי יתווכחו אתי פה) הקנייה הטובה ביותר עבורך היא DSLR שמצלמת וידאו. בתקציב שלך את יכולה לרכוש קנון 550D עם עדשת הקיט (ואני מניח שעוד חודשים ספורים המחיר ירד עוד כ 500 ש"ח, אולי יותר). תוכלי בעתיד להשקיע בעדשות טובות עם מפתח גדול, מה שיאפשר לך שליטה על עומק השדה, דבר שלא ניתן עם מצלמות וידאו שלא עולות פי 10..... בנוסף הצילומים באור נמוך גם יהיו הרבה יותר טובים. בסיבוב את מרוויחה מצלמת סטילס נהדרת.
מציע לך לקרוא קצת בפורומים: http://www.cinema5d.com/index.php

natali138

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
היי נטלי,
סורי, לא שמתי לב לשם קודם :)
לדעתי (ואולי יתווכחו אתי פה) הקנייה הטובה ביותר עבורך היא DSLR שמצלמת וידאו. בתקציב שלך את יכולה לרכוש קנון 550D עם עדשת הקיט (ואני מניח שעוד חודשים ספורים המחיר ירד עוד כ 500 ש"ח, אולי יותר). תוכלי בעתיד להשקיע בעדשות טובות עם מפתח גדול, מה שיאפשר לך שליטה על עומק השדה, דבר שלא ניתן עם מצלמות וידאו שלא עולות פי 10..... בנוסף הצילומים באור נמוך גם יהיו הרבה יותר טובים. בסיבוב את מרוויחה מצלמת סטילס נהדרת.
מציע לך לקרוא קצת בפורומים: http://www.cinema5d.com/index.php

היי תודה על התשובה.
תראה אני מבינה את הקטע של המצלמות האלו - שהן נכנסו עכשיו חזק וזו מהפכה של ממש. בדקתי קצת את הנושא והבנתי שמעבר למצלמה ולעדשה יש הרבה מרכיבים שגורמים לצלמים מקצועיים לעבור אליה, ואני מדברת על טבעת, ועל תושבת מיוחדת וכו'.
גם הבנתי שהDSLR לא יכולה לצלם פרקי זמן ארוכים - וכרגע אני מצלמת סרט דוקו עצמאי... קצת בעיה. לאחי יש 5D, הוא אומנם צילם איתו קטעי וידאו ומאוד מרוצה מהאיכות, אבל לא ממליץ לי אישית להתעסק עם זה עכשיו.
לכן אני מעדיפה לא להתמקד כרגע בDSLR ולהשאר עם הסטנדרט. לכן שאלתי לגבי הCANON HF S10, כי אני רוצה לקנות אותה ורוצה לדעת מה אתם חושבים עליה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור