עזרה בבחירת מערכת קולנוע ביתית שתחובר למחשב

Dotcom

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
שלום לכולם ,
אני חדש בכל תחום הקולנוע הביתי , קראתי מספר מאמרים אבל לא הצלחתי לדלות את המידע שאני זקוק לו .
יש לי בחדר מחשב שעליו מותקן מדיה סנטר של בוקסי . המחשב מחובר לטלויזית LCD וברצוני כעת לרכוש מערכת קולנוע ביתית שתתאים לחדר שינה ולא תעלה יותר מ1500 ש"ח , עדיף באזור ה1000-1200, חשוב שהרמקולים יהיו לויינים בשביל העיצוב , אם אין ברירה אז לא.
האם יש למישהו המלצה לדגם טוב בשבילי?
. עכשיו מספר שאלות:
1) האם אני צריך לרכוש רסיבר? או שאני יכול פשוט לחבר את כל הרמקולים למחשב מאחר והוא תומך ב5.1?
2) במידה ואני צריך רסיבר , מהי הדרך הטובה ביותר להוציא את הסאונד? מהמחשב לרסיבר או מהמחשב לטלויזיה ואז לרסיבר?

אשמח לקבל תשובות לשאלותיי!
תודה רבה לעוזרים.

נערך לאחרונה ב:

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
העצה הכי טוב היא להעלות את התקציב.
רק רמקולים זה מינימום של 2000 ש"ח.

Dotcom

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
אבל

ראיתי כמה מערכות קולנוע נחמדות של LG ב1000 שקל ....
אני לא מחפש משהו מטורף ,זה בשביל חדר שינה אחרי הכל , אין איזה משהו נחמד בטווח מחירים האלו?

Dotcom

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
אבל

ראיתי כמה מערכות קולנוע נחמדות של LG ב1000 שקל ....
אני לא מחפש משהו מטורף ,זה בשביל חדר שינה אחרי הכל , אין איזה משהו נחמד בטווח מחירים האלו?

sasi

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
המלצה שלי תרכוש בבאג מחשבים רמקולים של הרמן קרדון (מחיר 899 )מצויינים ולא תצטרך להוסיף כלום הם קצת יקרים אבל שווים כל שקל...http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=1836&perur=4

Dotcom

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
כאלה יש לי למחשב , אבל אני רוצה מערכת קולנוע 5.1 , אני רוצה שיהיו לי רמקולים אחוריים וקידמיים וסנטר וסאב...כל הסיפור.

איך אלו שהראתי?

sasi

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני חושב שאין מה להשוות לא תצטרך יותר ממה שהמלצתי לך אך אם אתה מעדיף 5 רמקולים מה שהראית לי זו אופציה טובה,אבל לפי דעתי מספיקים היום שני רמקולים באיכות טובה על מנת לשפר את איכות השמיעה.

הרי ידוע שעל מנת להנות ממערכת קולנוע ביתית רוכשים כל יחידה בנפרד ומה שאתהרוצה לרכוש הוא משולב(מגבר+DVD) לכן העדיפות היא להשקיע עוד קצת ולרכוש כל יחHדה בנפרד.

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור