עזרה בבחירת מסך "lcd 37

guy2009

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום, ברצוני לקבל המלצה לגבי טלויזית lcd בגודל "37, רב צורכה יהיה חיבור לממיר hot רגיל (עדיין לא עברנו לhd).. התקציב עומד על כ4000 ש"ח עם אפשרות חריגה ל4500 מקסימום.
לאחר חיפוש נרחב ברשת הבנתי שחיבור scart הוא האיכותי ביותר לממיר שלי.. אך ממה שהבנתי רב הטלויזיות חסרות בחיבור זה.. האם זה קריטי להתחבר לטלויזיה בs-video ולא בscart?
חשוב לציין שאני מעוניין בHD Ready.

תודה מראש, גיא.

נערך לאחרונה ב:

noammm

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הי גיא,
לי יש סמסונג A550 ואני מאוד מרוצה ממנה למרות שרוב מי שתשאל אותו יגיד שבשידורי כבלים (השימוש העיקרי שלך) היא פחות טובה נגיד מה-A450 (שאותה לא ראיתי ולכן הייתי ממליץ לך כן לבדוק ולהשוות בינהן)
היתרון של הA550 הוא שהיא יותר מתקדמת בפונקציות הנלוות של HD והחיבורים שלה,
גם נאי מחבר את הממיר של HOT דרך כבל סקרט לSVIDEO וכמו שאמרתי מרוצה מהתוצאה (אומנם בחלק מהערוצים לא רואים בצורה האופטימלית בה ניתן לראות במכשיר אבל זה כבר קשור לאיכות השידור לרוב)
לסיכום אם אתה מחפש מסך טוב עם מבט לעתיד הייתי ממליץ עליו, למרות שמתוך הכרות עם הפורום פה סביר להניח שימליצו לך על פלזמה כלשהי (שאומרים שיותר טובות לצפייה בכבלים, למרות שיש לקחת בחשבון את התחזוקה שלהן - הרצה, צריבות מסך וכו') כמו שאמרתי קודם אני מאוד מרוצה מהסמך שלי, לא נתקלתי בבעיות איתו ואני משתמש בו ל60% טלויזיה בכבלים, 20% פלייסטיישן 3 ו-20% חיבור למחשב

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור