עזרה בבחירת מסך 40-42 של סוני או טושיבה

oren30

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום,
אבקש את עזרתכם בבחירת טלוויזיית LCD.
אני מעוניין סדגם או של סוני או של טושיבה. הבעיה היא שהלכתי לקבל התעות מחיר וכל אחד יש לו דגם אחר. זו ממש מכה יש כל כך הרבה דגמים לכל יצרן! בלי סוף סדרות AV,XV,CV,RV ועוד ועוד..

אני מעוניין לקנות מסך בגודל 40-42 אינטש ולכן האפשרויות שלי הן:

Toshiba 40

40LV655
40LV685
40LV703
40LV733

40CV600E

Toshiba 42

42AV625D
42AV635

42CV600

42XV500

42RV600
42RV635
42RV685D

Sony

KDL40BX400
KDL40EX400
KDL40EX402

KDL40S5600

KDL40V4000E

היה עוזר לי מאד אם בתור התחלה תוכלו לעזור לי לנפות דגמים ישנים או כאלה שאינם ישנים אבל לא מוצלחים.

כמו כן אמרו לי באיזו חנות שבגלל שלסוני יש שני מעבדים של 50 הרץ הם יכולים להתמודד אם שידורי 100 הרץ ממש כמו מעבד של 100 הרץ? ושבשידורים של 720 או 1080 זה משמעותי מאד. זה מדוייק?

תודה מראש לעונים.

זורו44

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
חבל שתילך לאיבוד ותתרכז במסך שמציג לך שידורי טלוויזיה ובלוריי הכי איכותיים.
כל התוספות מסביב מדובר בהוצאה כספית לא דרושה.
כשקונים מסך עדיף שכל התוספות של ממיר לשדור קרקעי דיגטאלי,סטרימר,יכולות אינרננט
וusb' וWIRELESS לא יכללו במסך.
מסיבה שהם לא מספיק מקצועיות ורק ציוד נפרד חיצוני תמיד עדיף.והמחיר לתוספות מיותר ויקר.
במיקרה של תקלה אתה נשאר בלי טלויזיה אם המכשיר מטורטר למעבדה כשהכל משולב.

oren30

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
תודה זורו,
אני מבין לגמרי מה שאתה אומר. הבנתי שהסוני בגלל שיש לה שני מעבדים תיתן את איכות התמונה הכי טובה. אני מדבר על דגם 402 (למרות שיש לו USB אבל זה לא כל כך מעניין אותי).

benado

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
קצת בלבלו אותך לגבי הסוני -
צריך להפריד בין מהירות מעבד לקצב רענון מסך.
כשמדברים על טלויזיית 100 הרץ, מדובר על קצב רענון המסך, כלומר באיזה מהירות מתחלפת התמונה - ככל שזה מהיר יותר, התמונה חלקה יותר וזורמת יותר.
מעבר לכך, היום לכל טלויזיה יש מעבד תמונה - מחשב קטן, שתפקידו בעיקר להתאים שידורים מסויימים שאינם HD לרזולוציית המסך, מנגנון החלקת תנועה ועוד פיצ'רים. גם למעבד זה יש מהירות, אך מדובר בשני נתונים שונים לחלוטין, ככה שנראה שהבחור בחנות לא ממש יודע על מה הוא מדבר. שני מעבדים לא בהכרח יתנו תמונה טובה יותר.
אתה צריך לראןת את המסכים בעיניים ולהחליט. אני יכול להגיד לך מנסיון עם סוני - יש לי מסך דור קודם שלהם, w5500 עם מעבד תמונה bravia 3 - שהוא גם המעבד הנוכחי, והיא מצויינת - שחורים עמוקים, תמונה חלקה, תענוג לצפות.

מעבר לכך, אני מסכים עם זורו בכל הנוגע לאינטרנט, סטרימינג וכו' - אין כיום טלויזיה שעושה את זה טוב, מכשיר חיצוני תמיד עדיף.
אני מוציא מהכלל הזה שידורי טלויזיה דיגיטליים - לדעתי נוח יותר להשתמש בטיונר של הטלויזיה (שלט אחד וכו'), אבל זה פיצ'ר שקיים כיום בכל המסכים הסבירים אז זה לא משנה.

לגבי דגמים של סוני - אם אתה מאיזור המרכז, תן קפיצה לאולם התצוגה בהרצליה, שם יעשו לך סדר בנוגע לדגמים, וגם תראה את כולם אחד ליד השני.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור