עזרה בבחירת מסך פלזמה"50 3D

eluln

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
יש לי התלבטות גדולה בבחירת פלזמה "50 או "51 בין שתי דגמים 3D.
1. מסך פלזמה "51 3D סמסונג דגם [h=1]"51 פלזמה 3D Full HD SMART TV דגם: SAMSUNG PS51E550[/h]2.לבין
[h=1]"50 פלזמה Full HD SMART TV תלת מימד מהסדרה היוקרתית דגם: LG 50PM6700[/h]שניהם במחיר דומה אולי הפרש של 150 ש"ח בלבד
מה שכן אומרים לי שבסמסונג ה-wifi הוא לא מובנה כמו ב-LG.
אשמח לקבל מידע של מומחים לפני קניה
תודה מראש.

rrrr1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
לא פירטת כלום על הרגלי צפייה שלך ?
מה רואה ?
איך רואה ?
מרחק צפייה ?
חדר חשוך ?
מקורות וידאו ?
האם יש רסיבר ?
כמה שעות ביום ?
HD או SD ?
האם ראית את הטלוויזיות בפעולה ?

:-)

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
50GT50

לשבור חיסכון ולא לקנות שום דבר אחר

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
תענה על מה ששאל אותך RRR1 ונוכל לעזור לך החסרתה פרטים רבים והיה ככה קשה לכוון אותך למסך הטוב ביותר בשבילך

eluln

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
רואה בעיקר ספורט בממיר של יס ממיר HD
מרחק צפייה של 3 מטר +-
רוב היום צופים במסך בבית
ולא ראיתי את המסך רק על גבי אתרי האינטרנט
אוהב את HD

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אני מציע לך שתלך ותראה את שני המסכים ותחליט איזה תמונה אתתה מעדיף ועם אתה לא מגיע להחלטה תחזור לפה עם רשמים וגם אני באמת מבקש תגדיר תקציב סופי. כי יכול להיות שעם תשקיע עוד כסף תוכל לקבל מסך שיותר מתאים לדרישיות שלך..
לכן היתי מציע להגדיר תקציב מקסימיום ולא מינימום אני לא מכיר את הטלוזיות לכן נמנמע להציע על מסך שאני לא מכיר..

rrrr1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
לא רציני לשקול קנית מסך בלי לראות ?
אני לא יכול לדעת כמה עינייך נמשכות להעדפות תמונה או סובלות מרגישות כלשיהי

ערוצי ספורט הם ערוצי אקשן , מהירים ולכן טוב עשית בבחירת פלזמה
כדי מאוד לראות מסך פלזמה GT50 פנסוניק ( 2500 MHZ ) העיבוד מהיר יותר ומדהים
המחיר גבוהה יותר
http://www.dtown.co.il/articles/2383.html
יגיע בעוד שבועיים , ראיתי אותה בפעולה , באמת מוצלח .

לא פוסל את LG -
רק תבקש מהמוכר לכוון דרך השלט ל- xvYCC
אתה צפוי להיות בהלם טווח הצבעים יגדל משמעותית
ככול שהמקור איכותי יותר xvYCC יהיה מדהים
http://en.wikipedia.org/wiki/XvYCC

SAMSUNG PS51E550
יש לו את הצעים שלו שיכולים לדבר אלייך או לא

eluln

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
בשום מקום אין אפשרות לראות את המסכים במצב פעולה,והייתי בכל הרשתות, א.ל.מ. טרקלין חשמל. שקם טרקלין חשמל. ביג אלקטריק ועוד׳
התקציב שלי הוא 5.5 עד 6 אלף ש״ ח.

eluln

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
בשום מקום אין אפשרות לראות את המסכים במצב פעולה,והייתי בכל הרשתות, א.ל.מ. טרקלין חשמל. שקם טרקלין חשמל. ביג אלקטריק ועוד׳
התקציב שלי הוא 5.5 עד 6 אלף ש״ ח.

eluln

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אבל אין לו תפריט עברית וגם יקר יותר

eluln

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ועדיין לאנקיבלתי תשובה מה עדיף
LG. או. סמסונג

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אתה מצפה שאנחנו נבחר לך טתמסך מבלי שתראה אותה?
זה בקשה מוגזמת. אנחנו סך הכול יכולים להציב יתרנות חסרנות אבל לא יותר מזה...
לכן תחכה שהמסכים היו לתצוגה תצפה בהם ותחזור עליניו עם חוות דעת שלך ואיזה תמונה העדפתה ואז נוכל לעזור לך ככה זה פשוט בלתי אפשרי. בוא אני יסבר לך משהוא יש כאלו שלא ישימו לב בין התמונה של שני טלוזיות בתווך מחירים שונים של נגיד X עולה 1500 שקל יותר Y יותר זול לכן תצתרך לראות את שני המסכים אבל לפי מה שבנתי הבעיה היא לא של שווה לי להשקיע עוד כדי לקבל יותר כי שתים באותו תקציב.. לכן תראה אום אהבתה לא אהבתה בוא עלינו ותספר בהצלחה

eluln

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מתן היקר אני שמח על העזרה שלך אבל זה עדיין לא נותן לי את התשובה , כי הפנסוניק יקרה וגם אני לא מעוניין להמתין חודש.
האם אתה בתור אחד שמבין יותר ממני במסכים יכול לראות את התפריט של שניהם ולתת לי תשובה על מה ללכת ברכישה?
עדיין ההתלבטות שלי היא שהסמסונג אין לה wifi מובנה ,ואני מאוד אוהב את הסמסונג ויש לי עכשיו בבית מסך פלזמה סמסונג מהסדרה q 61
ואומרים שה-LG זה שם דבר החדש במסכים של smart בפלזמה וב-3D.

eluln

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אין תגובה בנושא?

rrrr1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
אומרים שה-LG זה שם דבר החדש במסכים של smart בפלזמה וב-3D.
מה זה אומרים ? מי אומר ?
האם ראית את המסך בענייך ?
אם תרגיש טוב בעין , תקנה
אין דבר כזה אין לראות , אין לראות לא קונים

תתקשר ליבואן בישראל ותגיד רוצה לקנות ולא יכול איך רואים

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
RRR1 צודק בגדול
הוא פשוט אומר לך תאמת בפנים בפשטות אבל אני יסבר לך כדי שתהיה יותר בטוח ותבין איך לקנות שרוצים לקנות טלוזיה מסתמכים רק על דבר אחד על הענים שלך תכנות כמו ש
SMERT TV כנסית USS HD ו ועוד לא קשורים לאיכות תמונה הכוללת זה חלק נפרד שנחשב לפקצרים וזה שולי מבחנית איכות תמונה מה שקובע את האיכות תמונה זה:
1. עיבוד תמונה ככה תוכל להתמודד מול תכנים נחותים כמו
SD או תכנים שהם לא ברזולציה הטבעית של המסך נגיד מסך שלך הוא FULL HD ואתה צופה בסרט 720P אז המסך צריך לעעשות אפקסיל ולהוריד זורוולציה ל720P וזה פוגע באיכות תמונה כי זה לא ברוולציה הטבעית שלו הכי טוב לסים על טלוזיה את הרוולציה הטבעית שלו נגגיד מסך הוא ברוולציה X
תסים לו רוולציה
X ולא Y כדי שתמונה לא תפגם לתופעה קוראים כיוויוץ תמכווץ את התוכן בעזרת המעבדי תמונה ומעבדי ואדיו המשכוללים ומנסה להגיע לגווני צבעים כמה שיותר ותךמונה הכי טובה שאתה יכול להגיע אבל מה שטוב בפלזמות שמעבד תמונה שלהם מציון והם מתמודדים מעולה בדרך כלל עם SD ותכנים כמו השבחת תמונה שלוקחים תוכן בעל רוולציה נמוכה ובעזרת המעבדים מעלים לו תרוולציה ותפס יחס כמובן שזה לא באמת באותו רמה של תוכן אבל זה קשור למסך עצמו ולכוח עיבהוד שלו וכמה הוא טוב ומשכולל.

2. זווית צפייה במסכי פלזמה הם משולמים לעומת מסכי
LED וLCD שובלים מזווית צרה ולמה הסזווית צרה כי הקרטסטלים לא יכולים לדנות תזווית שלהם 0 ל90 וככה לחסום את האור ולכן גם נוצר מין עומק נקדיות נמוך וכלל וחוסר פירוט בשחורים אבל זה ענין אחר. ומריות נגמרמות בגלל תנעי זווית גדולים ככול שהתא יותר קטן ככה האור שעובד בין הגבשים עובר יותר מהר ןממלא את כול התא יש מלא חומר באתר של עופר לאור תקרא קצת.

3. עומק שחורים( ונקדיות: קובע מה תהיה הנקודה השחורה ביותר במסך ומה תהיה הכי בהירה אני לא יסבר לך עכשייו למה במסכי
LCD וLED לפעמים יש עומק שחור אפרפר כחלחל זה קשור גם לתנעי זוויות ולמקטב שחוסף את האור כי פפשוט מבחינה טכנית הוא אומר לחסום לגמרי את האןור אבל בכללי ובאמתי זה לא באמת קורה ויוצא אור וככה הנדיות נפגמת אין תבעיה פלזמה לכן עומק שחורים והקונסטרט הטבעי לה גבוה משל מסך LCD וLED פשוטים אני לא מדבר על מסכים פרמיום כמו סוני HX929 או טושיבה ZL 1
או שאר מסכים
FULL LED אלה על מסכים ללא היכולת של FULL LED מלא בדרך כלל עומק השחור היה פחות טוב מאשר מסך LED באותו תקציב או אפילו פחות .

4. השתקפות וחסניות וזליגות אור: במסך פלזמה יש את הבעיה של השתקפות היות והיא בעל בעלת זכוכית מבריקה אבל במסכים כמו VT50 לפי מה שקראתי באתר יש מין פילטר שחוסם תאור אבל זה לא מושלם מסך פלזמה יתקשה להתמווד מול תנאי תאורה בהירים מדי כי הבירותהטבעית שלו נמוכה בהרבה משל מסך LED יש לו בהירות 200 GM לעומת 350-400 GM מה שאומר שמסך LED יתמווד טוב יותר מוןל תנאי תאורה קרשים כמו של חלון פותח והתמונה לא תהיה חלבית וחסר צבע כמו בפלזמה אבל מה שיקרה בחשוף שאז נראה את הבעיות החמרות של מסך LED והוא חוסר אחדות בתאורה האחורית עננות זליגות אור ונקדיות נמוכה( כמובן במסכים לא פרמיום או טובים במיוחד) כי כמו שהסברתי הנקדויות הטבעית שלו נמוכה לעומת פלזמה אבך תמיד מפוצצים בנתונים מפצציים כמו 5 מליון 10 מליון אבל רוב המסכים לא עוברים גם הטובים כמו ES8000 את 4000 אלף וזה מסכי פרמיום וזה אומר שחור שנמדד על 0.3-0.2 לעומת שחוןר משלום כמו בZL1 שהוא 0.0 ונקדיות אין סופית שוב אני ראיתי תמסך ובאמת נראה שהשחור שלו מושלם אבל לא מדדתי עם כלים מקוצעים ואני מסתך אך וןרק על ביקרות ועל מדדיות שנעשו על יי המברקרים. אז בקיוצר כמו שהבסרתי במסך פלזמה אין בעית אחדות בתאורה האחורית והחדות מושלמת אין זכר לעננות וזליגות אור אבל יש השתקפות מה שאומר שכדי יותר לצפות בשעות הערב ובחושך בפלזמה כדי להניות מהקונסרט טבעי הגובה שלה ומאמנות צבעים מציוניום וגוון חם וטבעי ומגוון רחב של צבעים בדגמים הפרמיום של פאנסןניק אני מקוו שיצא לי לראות את הפלזמה הזאות בקרוב

5. חיבורים: חיבורים זה חלק לא פחות חושב בבחירת מסך עם מענין אותך שהיה חיבור
USB HD כדי שתוכל לנגן סרטים וחושב לך קיקוד בעברית בלי גיבריש תצתרך לבדוק את המסכים של סמסונג וLG ושמעתי שעכשיו תקנו בLG תבעיה של הצליל וישלה DTS וזה מאוד תהליץ חשוב ווטוב ויעזור לאנשים שמעונים להתשתמש בטלוזיות כמור מזרמדה אבל זה לא תחליף באמת וזה רחוק מלהיות נורמאלי או מושלם. או שתרוצה 4 חיבורים ו HDMI

6. אינפוט לאג: זה חשוב עם תמעונין לשחק במשחקים מזה בעצם אינפוט לאג אינפוט לאג זה הזמן שלוח לבקר לקבל פקודה מהמסך ותראה את הפעולה במסך ככול שאינפוט לאג נמוך ככה חווית המשחק תהיה טובה יותר וחלקה יותר לכן צריך לקחת את קונסלת המדחק ולחבר למסך ולראות עם תרואה קרטועים ומרייחות

7.
SMERT TV ופקצריפ: זה החלק שלטעמי הכי פחות חושב כיום התחיל בגל של מסכים חכמים עם דפדפן איוטרנט מובנה מאות אפלקציות VOD עם סרטי תלת ואפילו שליטה במסך בגלי קול ובידים בסמסונג ES8000 קיוצר טריק שווקי לטעמי זה לא תורם בכלל לאיכות התמונה

8. מנגנון 100 הרץ: זה חלק חשוב מבחנית מריחות וקרטועים בתמונה ב
SD זה משפיע גם ל תכני שHD בקטעים מהירים כמו מעבר של חללי חלל במהירות גבוה ומעבר בין קטעים במהירות הבזר וזה יוצר תמונהנ חלקה לכן זה חשוב אבל יש כמה בעיות:
1. תמונה מלאכותית התמונה נראת כאילו צולמה במצלמת ואדיו
2. לא כול המנגונים 100 הרץ טובים כמו מנגונים 100 הרץ אחרים לכן צריך לבדוק עם המנגנון 100 הרץ של המסך טוב בשביל למשל בשארפ 705 יש בעיה במנגנון 100 הרץ לפי חוות דעת ולפי מה דשראיתי הוא מתקשה להחליק תמונה ונוצר מין תמונה קצת מרוחה וחתוכה אז תבדוק תענין הזה אבל בפלזמה אין תענין הזה אין מריחות

זה הכול זה קצת להכניס לך ידע ענעני כדי להבין מ חשוב יותר ומה פחות חשוב

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור