עזרה בבחירת מסך נהיה לי כאב ראש ההיתי בביג אלקטריק ושקם אלקטריק

kobika24

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הלכתי לראות את ה-D6400 ואת-LV550 אחת 40 ואחת 42 הראו לי גם את LW570 והציעו לי את -D6500 ב-6790 46 אינטש

בקיצור שיגעו לי את המוח רוצה מחר לעשות הזמנה אני עובר לדירה עם סלון 3.5X3 איזה טלוויזיה כדאית מבחינת כל האופציות שיש בה וגם בתלת מימד מה יותר טוב פסיבי או אקטיבי

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אתה יודע בכלל מה היתרונות והחסרנות של שתי הטכנלגות?
פאסיבי בא בדגמים של LG ופליפיס לעומת זאות אקטיבי בא בטושיבה סוי סמסונג LG סדרות של שנת 2010
היתרונות של פאסיבי זה בזולות המשקפים שעולות 40 שקל כול משףקף במקום 300 שקל בקלות המשקפים נחות המשקים ובעוצמת הארה היותר גבוה באקטיבי התתמונה לפי מה שאאיתי יותר חשוכה החסרונות של פאסיי זה ברוולציה הנמוכה לכול עין במקום FULL HD לכול עי יש HDR לכול כלומר במקום 1080Pיש 720P
לעומת זאות באקטיבי יש רוולציה FULL HD כלומר 1080P לכול עין שמתי לב לתמונה יותר עמוקה צבעים יותר מדיוקים
בגלל זה אני מעדיף תאקטיבי על אף שהוא יקר לא נוח כמו פאסיבי ולא בהיר כמו פסיבי
אני מציע שתבדוק את LG LW570 בחנות בשידורי HD
SD
ועם צריף גם משחקים ותחליט
ם D6400 מסך מציון רק שבו יש בעיה בתלת מימיד והוא כמו פאסיביי
מה המרחק צפייה
?
מה התכנים?
מה תנאי תאורה?
מה התקציב?
מה תמצפה מהטלוזיה?

kobika24

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
היי מתן מה המצב. רשמתי את גודל הסלון שאני עובר אליו 3X3.5 .חשבתי על גודל 42 .ראיתי בחנות את ה-LW570 לא יכולתי לראות את הסמסונג לשם השוואה. כל התלת מימד נחמד. אבל הבנתי שבאקטיבי אם אני מזיז את הראש וחוזר לתמונה התלת מימד בורח. ולא בכל זווית ניתן לראות כמו הפאסיבי. ויש להטעין כל פעם את המשקפים והם כבדות. בקיצור גימיק נחמד. שגם להפוך שידור 2D ל- 3D .אני רואה סרטים דרך HTPC 1080P ושידורי כבלים HOT HD לפעמים נראה לי נחמד לראות משחק כדורגל ב-3D למרות שזה גימיק של הטלוויזיה אבל אין לי מושג איך העיניים מרגישים אחרי זמן מסויים אולי יבוא לי לראות סרטי 3D.יש אתרים להורדה רק שאני לא יודע אם באמת זה 1080P.ורציתי היום בבוקר ללכת להזמין רשמתי לך את הטלפון שלי בסקיפ תעזור לי לעשות סדר בראש ובהחלטה מה כדאי לקנות :) בקיצור אם יהיה לי כאב ראש מזה אני יורה בכל הטלוויזיות מי שתמשיך לעבוד בה אני בוחר :) ואיך ה-6500 מה היא שונה ומה ההבדל בין LV550 ל- LV550Y
תראה סרטים בדרך כלל אני צופה בערב שאני חוזר מהעבודה תאורת סלון רגילה
תקציב 6000 6500
מצפה מהטלוויזיה שתכין לי קפה בבוקר שאני קם ותחבק אותי :) סתם.שיהיה לי כיף לשבת ולראות סרטים לראות כדורגל כי אני אוהב כדורגל.סרטי אקשן לגלוש באינטרנט דרך ה-HTPC.
תגיד ה-ES8800 שאתה מחכה לה היא לא פסיבית?

נערך לאחרונה ב:

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
דבר ראשון הטלוזיה שאני מחכה לה שמה הוא ES8000
ולא 8800 וכן היא אקטיבית עם אני לא טועה והיא טלוזיה מעולה
אני ממליץ שתראה את סמסונג D6400 טלוזיה מעולה עומק שחור מציון יכולת כוויול מציוניות צבעים חדים ובהירים מגוון עשיר של צבעים צבעונים וסגונים קיצור מסך מציון אני אישית לא מת על LW570 התלת מימיד של מעולה אבל השחור מאכזב הוא נמד בכ 0.13 שזה מאוד נמוך מה שאומר שהשחור לא מספיק עמוק והוא בגוון אפרפר מה שמעיד על מגוון צבעים לא רחב עומק שחורים לא טוב שמשפיע גם על עוצמת הגוונים הבהירים והלן מתי שהשחור טוב גם הלב טוב הוא גם סובל מזליגות אור ועננות לא הכי חמרות אבלח עדין הוא סובל ומאינפוט לאג במשחקים עם תכבר קונה מסך פאסיבי מבית LG תחשוב על LG LW651Y
בגודל 47 הוא נקראה LW6500 והוא נמכר ה7 אלף שקל
אני לא מכיר את 6500 אבל לפ מה שאני יודע העיצוב שונה ויש לה גם דפדפן איטרנט מאוד לא טוב אין תמיכה טובה עוד בפלאש...
עם תמעונין במסך עם דיוק צעים מעולה אחדו מסך מרישמה עומק שחורים נדיר אז תראה את LG LX6500 גודל 47
עולה 5500 שקל אני בעלים גאה של המסלך שהחולף בLG LW561 שלטעמי מציע שיפורים בעיקר באחדות המסך ובשחור הצעים העדפתי את LX6500 הם הצבעים הכי מדיוקים כמעת שראיתי
בהצלחה ותפנה עלי לסקייפ נדבר

kobika24

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אז מה אתם אומרים על איזה מומלץ עד 7000 שקל שאני יהנה ממנה שתהיה מהדגמים החדשים 2012 כמו שכתבתי בהתחלה מה הצרכים שלי תודה

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אני יכתוב לך אלו דגמים אני אישית חושב שכדי לך להתמקד...
1.סמסונג D6400 גודל 46
2.LG LW570
3.LG LX6500
4.LG LW6500 47 מגיע ביביאון פרללי

הערה: אני מבין שהמרחק צפייה הוא 3 מטר אני לא ממליץ לסים מסך 47 ממרחק כזה אלה לפחות 55 שוב זה קשור לתכנים עם רוב התכנים הם HD ובלורי ומשחקים אז 55 יתאים עם זה מתחלק גם עם שידורי כבלים רגילים DVD וSD אז 47 מספיק לא הבנתי ממש כמה אחוזי HD
אחוזי SD
ועם יש משחקים תמשחק אנא תפרט על זה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור