עזרה בבחירת מגבר ראשון,YAMAHA VS HARMAN KARDON,כנסו בבקשה...

CUPRA

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם,חדש באתר וחדש בתחום הקולנוע ביתי. (קצת סבלנות מצדכם,קראו בבקשה)

הסיפור הוא כזה בהתחלה רציתי ללכת על המגבר של YAMAHA דגם RXV465,ראיתי שבאמת בסביבת המחיר שלו הוא בין היחידים שנותנים מענה למפענחים כמו TRUE HD וכו' בדרגת מחיר כזו ובנוסף אהבתי את הקטע שניתן לכבות את הרסיבר והוא עדיין מעביר שדר בין אם זה HDMI או כל חיבור אחר שזה גם מאוד חשוב,אז הייתי נעול עליו.
לאחר מכן ראיתי שהרסיבר של HARMAN מדגם AVR 255 קיבל ירידת מחיר רצינית מלפני כמה חודשים ועומד על באותו תקציב של RXV465,עכשיו הAVR 255 עושה UPSCALING ל1080P ונותן עוד כמה מפענחים נוספים של BLUE RAY שRXV465 לא נותן.
עכשיו אחרי כל המגילה הזו,אני יודע שאני לא יכול להשוות בין שני הדגמים הללו כי RXV465 הוא בדרגה פחות "מפוארת" בוא נקרא לזה מאשר הVR255,בכל זאת מה מבין שניהם יותר כדאי? כי גם האחריות משתנה בינהם בין שנה לשלוש! גם פרמטר.

שאלה שנייה האם הRXV565 יותר כדאי מAVR255 האם כדאי לעשות מאמץ וללכת אליו כי גם הוא למעשה יעשה לי UPSCALING והאם זה כזה יעשה את ההבדל?

ולסיום סט הרמקולים שבחרתי הם: HKTS7 של HARMAN KARDON,כן כנראה אני מקובע על החברה הזו משום מה,האם הם כדאיים או כבר ללכת על כוון MOREL בתקציב זה,כי שמעתי את שניהם במקומות שונים ואת שניהם אהבתי.

מקווה שלא חפרתי יותר מידי,פשוט אני באמת צריך ייעוץ כלשהו כי אני עד סוף השבוע רוצה לקנות את הסט אז בבקשה חברים.
בתודה מראש,
דודי.
:)

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
קודם כל ברוך הבא.
דבר שני תמיד תריץ חיפוש או תרפרף בעיניים בפורום המתאים, כי שאלה כזו כבר נשאלה בלי סוף.

לעניין:
א.הימאהה והHK בדגמים הללו מקבילים מבחינת המיקום.
ב.אתה צריך לבחור מה חשוב לך יותר , אפסקייל או HDMI כל הזמן.
ג.אחרי בדיקה על הרמקולים, הייתי מציע ללכת על הימאהה ולא על הHK. את היכולות של הHK מומלץ לשמור לרמקולים בעייתיים יותר, ולא לסטליטים.
כמו כן הכי טוב אם תוכל ללכת לשמוע.

לגבי בחירת הרמקולים , מה מחירם, האם קנית כבר?

האם תרצה עוד המלצות?

CUPRA

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה אורי,אז ככה את הרמקולים עוד לא קניתי, התקציב לרמקולים הוא כ2300 ש"ח וחשוב לי שיהיו לווינים.
אשמח להמלצה על רמקולים טובים ברמת מחירים זו.
דבר שני,אני אגיד לך מה הכי מרתיע אותי חוץ מUPSCALING שאני גם ככה לא יודע כמה זה עוזר,סוגי המפענחים שחסרים ל YAMAHA האם זה באמת יורגש בסרטים המחסור הזה?
עכשיו שמתי לב שלHR יש התנגדות של 8 אוהם ולYAMAHA יש 6 אוהם האם זה ישפיע מבחינת צליל או שזה דורש ממני לעשות התאמה לרמקולים מסויימים בלבד?

נערך לאחרונה ב:

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
לימאהה אין עכבה (האוהמים) . הבדיקה שאתה רואה היא באיזה עכבה נמדדה עוצמת המגבר.
הוא תומך בין 16 ל 4 אוהם .הרמקול הוא זה שמעניין אותנו .

לגבי מפענחים, סה"כ, מניסיון, לרוב לא משתמשים בעשרות המפענחים, ולימאהה החדש יש בתכלס כל מה שצריך.

לדעתי עלייך ללכת להאזין עוד טיפה לכמה אופציות.

היכן אתה ממוקם?

עמית

חבר משקיען
מעורבות
217
נקודות
63
איכות החומר והאמינות של הרמן קרדון נמוכה מאד,
ימהה רק משתפרים מסידרה לסידרה.

CUPRA

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני מאיזור המרכז.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83

ודווקא בסדרה החדשה הם הקטינו את הספקים הפנימיים, הקטינו את המשקל בגלל זה, עובדים אחרת עם ההגברה, ולפי התגובות בחו"ל רמת הגימור טובה פחות.

אז?
רמת גימור נמוכה בHK ? סליחה אבל WTF?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113

מאיפה יש לך את המידע - אשמח גם לדעת זאת

עמית

חבר משקיען
מעורבות
217
נקודות
63
זו דעתי האישית על הרמן קרדון,
אתם לא חייבים לקבל אותה.
למדתי מניסיון של אחרים שנפלו איתם חזק
והכי גרוע,השירות שהם קיבלו(ולא קיבלו)
בתקופת האחריות.

CUPRA

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה על העיצות חברים,אני מHR ירדתי,אני בכוון של ימאהה RXV 465 או RXV565 בשילוב עם אנרג'י מסדרת TAKE CLASSIC לינק: http://www.energy-speakers.com/na-en/products/take-classic-5-1-overview/

הבעיה היחידה היא שלא יצא לי לשמוע את שניהם ביחד אלא שמעתי את אונקיו עם אנרג'י ולא מצאתי מקום שישמיע את שניהם יחדיו ואני לא ממש רוצה ללכת על עוור בקנייה כי אולי גם מבחינת ההספקים הרמקולים לא תואמים למגבר וכו'.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור