שלום רב לכולם!
אני חדש בפורום אני מבקש את עזרתכם בבחירת טלויזיה.
התקציב לקניה הוא 5K-5.5K.
אני מעוניין בטלויזיה שאוכל לחבר את המחשב (לא באופן קבוע אבל שתהיה לי אופציה לסרטי HD) אני רוצה מסך FULL HD שיהיה טוב גם בשידורים רגילים SD, השאלה אם בכלל יש מסך כזה או שאני צריך לקנות HD READY?
כרגע בחדר יש לי 32'' B550 של SAMSUNG ואני מאוד מרוצה מאיכות תמונה בחיבור למחשב ובערוצי HD,
אך איכות התמונה בשידורים רגילים היא קצת פחות טובה והאם יש טלויזיה FULL HD באיכות כמו ה-B550
אבל בשידורים רגילים טובה יותר ממנה?
במידה ואלך על מסך FULL HD האם אני צריך לשקול אפשרות של תלת מימד (פשוט אני לא מתכוון לקנות טלויזיה בעתיד עוד הרבה מאוד זמן אם לא יהיו בעיות...אז אולי כדאי לי לשקול תלת מימד או שבתקציב כזה אין לי מה ללכת על תלת מימד?)
ולפי מה שנאמר לי אין הבדל ממש משמעותי בין LCD ל-LED האם זה נכון?
על איזה סוג טלויזיה עלי ללכת?
ורציתי לשאול אם מדובר על מרחק צפיה של כ-2.80 מ' איזה גודל מסך יתאים לי?
ושאלה אחרונה איזה חברה עדיף לי לקנות?
תודה רבה על כל עזרתכם!!!
אני חדש בפורום אני מבקש את עזרתכם בבחירת טלויזיה.
התקציב לקניה הוא 5K-5.5K.
אני מעוניין בטלויזיה שאוכל לחבר את המחשב (לא באופן קבוע אבל שתהיה לי אופציה לסרטי HD) אני רוצה מסך FULL HD שיהיה טוב גם בשידורים רגילים SD, השאלה אם בכלל יש מסך כזה או שאני צריך לקנות HD READY?
כרגע בחדר יש לי 32'' B550 של SAMSUNG ואני מאוד מרוצה מאיכות תמונה בחיבור למחשב ובערוצי HD,
אך איכות התמונה בשידורים רגילים היא קצת פחות טובה והאם יש טלויזיה FULL HD באיכות כמו ה-B550
אבל בשידורים רגילים טובה יותר ממנה?
במידה ואלך על מסך FULL HD האם אני צריך לשקול אפשרות של תלת מימד (פשוט אני לא מתכוון לקנות טלויזיה בעתיד עוד הרבה מאוד זמן אם לא יהיו בעיות...אז אולי כדאי לי לשקול תלת מימד או שבתקציב כזה אין לי מה ללכת על תלת מימד?)
ולפי מה שנאמר לי אין הבדל ממש משמעותי בין LCD ל-LED האם זה נכון?
על איזה סוג טלויזיה עלי ללכת?
ורציתי לשאול אם מדובר על מרחק צפיה של כ-2.80 מ' איזה גודל מסך יתאים לי?
ושאלה אחרונה איזה חברה עדיף לי לקנות?
תודה רבה על כל עזרתכם!!!