עזרה בבחירת טלוויזיה עד 5000 ש"ח

asafgolan

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מרחק הצפיה יהיה כ2.15 מטרים. הטלוויזיה תשמש לחיבור מחשב, אקסבוקס וממיר HD.
חשבתי על Samsung UA46D6000 בינתיים.

האם 46' זה מוגזם מדי למרחק הזה? יש טעם להשקיע בתלת מימד (דווקא ראיתי אופציה בהרבה משחקים באקסבוקס לתלת מימד)? יש משהו עדיף באיזור המחירים האלה?

תודה.

pi0n66r

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
מרחק הצפיה יהיה כ2.15 מטרים. הטלוויזיה תשמש לחיבור מחשב, אקסבוקס וממיר HD.
חשבתי על Samsung UA46D6000 בינתיים.

האם 46' זה מוגזם מדי למרחק הזה? יש טעם להשקיע בתלת מימד (דווקא ראיתי אופציה בהרבה משחקים באקסבוקס לתלת מימד)? יש משהו עדיף באיזור המחירים האלה?

תודה.

לסרטי HD דרך מחשב וכרטיס מסך טוב לא מוגזם בכלל
אני היום עם 46" סמסונג 2.5 מטר

יש טעם והיום זה כולל , קנה ,יש הרבה סרטים תלת מימד יוטוב , ספריות וידאו ת"א
משחקים זה חוויה חלומית 3D

יש אולי דבר שכדאי לבדוק LG 6700 פלאזמה

בטווח מחירים 5.500 ש"ח זה מחיר כניסה

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
שלום.
אני לא חושב שמרחק 2.5 זה קטן למסך 46במיוחד עם תצופה הרבה בFULL HD או סרטי תלת אני היתי יכול לסים במרחק הזה 55 ואני מתכוון לנקנות מסך 55 למרחק 2.5 מטר ואני בטוח שזה ישב מעולה במרחק הזה ואני יהנה.
אבל קודם כול תלך לחנות תראה כמה מסכים תלת מימיג LED או פלזמה ותחזור עליניו עם חוות דעת ורשמים ונוכל לעזור לך ואני ישמח לעזור לך.אני היציע מציע לך לחשוב על כיוון D64000 גודל 46 מסך מדהים איכות מציוניות ב2D פחות ב3D כולל דפדפן איטרנט מובנה
ופצרים רבים כמו פיסביוק טוטויטר סקייפ ועוג והכול דרך האיטרנט. המובנה של המסך וגלישה חופדית לגמרי אבל שמעתי שיש בעיות בגלישה וזה לא הכי קל לגלוש שם ולהנות אבל אני גלשתי כמה פעמים במסך וזה בסדר לא כמו מחשב אבל נחמג לא יותר אבל עם יש תפונקציה הזאותי אז למה לא בצלחה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור