קודם כל שלום רב לאנשי האתר והפורום היקרים.
דומה שבחירת טלוויזיה בימים אלה איננה משימה קלה בכלל. הקושי העיקרי מבחינתי היה לראות את רוב הדגמים בחנות ראויה אחת שטורחת לכייל אותם במקום לחבר לחשמל, להדליק ולקוות לטוב. מה גם שנתקלתי בחנות(גדולה) שחיבלה בתצוגות של חברות אחרות בכדי למכור יותר מחברה מסויימת. דוחה בעיניי אני חייב לומר.
מתסכל. אך בהסתמך על המלצות של מביני עניין וכמובן על זוג עיניים בריאות הגעתי לישורת האחרונה ולרגע האמת.
חיפשתי טלוויזית 42 אינץ איכותית שתתמודד יפה עם שידורים רגילים ובעיקר עם משחקי כדורגל. מה לעשות אני אוהב את המשחק ולדעתי לא נותנים מספיק במה למבחן המריחות הגדול והחשוב.
אין לי כרגע בלו ריי. יש דיוידי וממיר hd ואני מתכנן לקנות מזרימדיה בעתיד.
וידוי - אני מעדיף את התמונה ב lcd על פני התמונה המזוגגת של הפלאזמה אבל עניין הכדורגל שכנע אותי שבתקציב שלי - 5-6 אלף, עדיפה פלאזמה.
ההכרעה אמורה ליפול בין הדגמים הבאים:
panasonic x10 - זו שזכתה כאן לכינוי " אוהבת החושך"
samsung psb450
toshiba rv635 - כי אולי בכל זאת lcd .
המסך מיועד לסלון עם תאורה נעימה ומפוזרת.
האם יש הבדל ברמת ההשתקפות בפלאזמות ? האם הסמסונג מתמודדת יותר טוב עם אור ?
האם בשמועות על אמינות נחותה של הסמסונג יש אמת ?
עזרו לי לסיים את הסאגה ותבוא על ראשכם הברכה.
תודה מראש
דומה שבחירת טלוויזיה בימים אלה איננה משימה קלה בכלל. הקושי העיקרי מבחינתי היה לראות את רוב הדגמים בחנות ראויה אחת שטורחת לכייל אותם במקום לחבר לחשמל, להדליק ולקוות לטוב. מה גם שנתקלתי בחנות(גדולה) שחיבלה בתצוגות של חברות אחרות בכדי למכור יותר מחברה מסויימת. דוחה בעיניי אני חייב לומר.
מתסכל. אך בהסתמך על המלצות של מביני עניין וכמובן על זוג עיניים בריאות הגעתי לישורת האחרונה ולרגע האמת.
חיפשתי טלוויזית 42 אינץ איכותית שתתמודד יפה עם שידורים רגילים ובעיקר עם משחקי כדורגל. מה לעשות אני אוהב את המשחק ולדעתי לא נותנים מספיק במה למבחן המריחות הגדול והחשוב.
אין לי כרגע בלו ריי. יש דיוידי וממיר hd ואני מתכנן לקנות מזרימדיה בעתיד.
וידוי - אני מעדיף את התמונה ב lcd על פני התמונה המזוגגת של הפלאזמה אבל עניין הכדורגל שכנע אותי שבתקציב שלי - 5-6 אלף, עדיפה פלאזמה.
ההכרעה אמורה ליפול בין הדגמים הבאים:
panasonic x10 - זו שזכתה כאן לכינוי " אוהבת החושך"
samsung psb450
toshiba rv635 - כי אולי בכל זאת lcd .
המסך מיועד לסלון עם תאורה נעימה ומפוזרת.
האם יש הבדל ברמת ההשתקפות בפלאזמות ? האם הסמסונג מתמודדת יותר טוב עם אור ?
האם בשמועות על אמינות נחותה של הסמסונג יש אמת ?
עזרו לי לסיים את הסאגה ותבוא על ראשכם הברכה.
תודה מראש