עזרה בבחירה בין שלוש מערכות רמקולים

yairhol

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
שלום,
מבקש את עזרתכם בבחירה בין שkua המערכות הבאות:
1. omega-audio OLP-501
2. omega-audio Encore 705
3. Polk-Audio RTI-A5

בהנחה שכולם באותו המחיר...
אני אמקם אותם בסלון גדול והם נועדו לשמיעת מוזיקה בלבד ללא סאב-וופאר.
תודה על העזרה.

partner11

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
האזנת להם?
אני אישית חושב שה 501 הוא מציאה רצינית למחירו

yairhol

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
לא האזנתי עדיין ל- omega-audio אבל את ה-polk-audio שמעתי והוא נשמע די טוב. לא נפלתי מהרגליים
למרות שמחירו הרגיל הוא 8000 ש"ח לעומת ה- 5000 ש"ח בערך של השניים האחרים (אלו מיוצרים בארץ אז אולי
בגלל זה מחירם נמוך יותר).

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
לא שמעתי את הרמקולים, אבל omega-audio זו חברה חברה טובה מאוד עם תמורה טובה למחיר של הרמקולים.
http://www.dtown.co.il/forum/threads/אומגה-אודיו-ייצור-רמקולים-סטריאו-קולנוע-ביתי.42568/

http://www.dtown.co.il/articles/1863.html

השאלה שאני תמיד שואל: למה רק הרמקולים האלו - בגלל שאתה יכול להשיג אותם במחיר טוב, או שיש סיבה?
למה תחבר את הרמקולים האיזו הגברה ואיזה מקור ואיזה סוג מוזיקה אתה שומע?

yairhol

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
שלום כרמי, תודה על תשובתך.
המבחר של הרמקולים הוא עצום ואני הולך בו לאיבוד. צמצמתי לתקציב של עד 5000 ש"ח
ועדיין המבחר גדול אולם לא את הכל ניתן לשמוע בחנויות. למעשה מעט מאוד אפשר לשמוע כי החנות מחזיקה
רמקולים מכל הרמות ובאופן טבעי מוגבלת במה שניתן לשים באולם תצוגה.
ביקרתי בחנות אחת שהשמיעה לי את ה- polk audio לעומת רמקולים אחרים במחיר מעט זול יותר (B & W כלשהו). היה הבדל לטובת ה- polk audio אבל אני לא בטוח אם המוכר לא עשה עלי תרגיל של משחק עם אקוולייזרים בכל פעם שהחליף ל-polk audio (מן הסתם עדיף לו למכור רמקולים יקרים יותר).
הייתי בעוד חנות ושמעתי עוד שני סטים של רמקולים שלא אהבתי: paradigm כלשהו ועוד חברה אחת שאיני זוכר את שמה (שם קצר של 3-4 אותיות).

המגבר שיש לי הוא denon מלפני 17 שנה בערך. מגבר טוב לדעתי.
המוזיקה שאני שומע מגוונת. ג'ז, רוק, מטאל, פופ.
חשוב לי שיהיה מספיק בס ואני רוצה להימנע מסאב וופר. חשבתי שאת הבס אני אוכל להוסיף עם אקוולייזרים.
הזמינו אותי ל - omega audio להתרשם מהרמקולים אבל קראתי שאולם התצוגה אצלם גרוע וזה פוגע באיכות הצליל.:(
נ.ב. - אני מכיר את הקישורים שסיפקת. משם נודע לי על חברת omega-audio. תודה בכל אופן.

אז מה אתה/אתם אומרים?
האם בהכרח רמקולים יקרים יותר נחשבים באיכות גבוהה יותר? כי אז אין מה לדבר וה- polk audio מנצח...

עולם ומלואו.
תודה על העזרה.

partner11

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
למיטב זכרוני ה 501 הוא בחצי מהתקציב שלך
לך תשמע, האולם תצוגה לא צריך להיות פנסי

לגבי הפולק אודיו, היו פעם חברה מצוינת שבעשור וחצי האחרונים "איבדו את זה". לאחרונה חזרו עם דגמים טובים יותר וראויים. לגבי ה RTI, למיטב זכרוני זה רמקול פתוח שעושה קצת וואו למאזין המתחיל והלא מיומן, השאלה איך תרגיש לאחר האזנה ארוכה. אם כבר פולק אז סדרת ה LSI

למה

חבר משקיען
מעורבות
839
נקודות
113
מסכים עם partner 11 לגבי polk audio . מצידי ממליץ לנסות jamo c95 או c97. עם denon שלך יהיה שילוב הרבה יותר מוצלח מpolk audio.גם omega audio לא הייתי פוסל.

itzik2305

אוהב את התחום
מעורבות
150
נקודות
43
בחנות כמו סטריאו פיוז יש מגוון רחב מאוד של רמקולים בתקציב הזה שאתה יכול לשמוע. עדיף לקחת את המגבר שלך.
המלצות אפשר לתת לך למכביר אבל תן לאוזניים שלך להחליט.

yehudaa

חבר משקיען
מעורבות
62
נקודות
28
לחלל גדול האומגה אודיו 705 עדיף , לא שמעתי אותם אבל היה על הדגם הזה תגובות חיוביות .
כמו שאמר קודמי כדאי לבדוק גם גאמו C95 \C97

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור