אהלן ותודה רבה לעוזרים!
ברשותי טלויזיה סמסונג LA40C530F1.....מסך FULLHD 1080P ו40 אינץ מסך.
רוב הזמן השימוש העיקרי שלי בטלויזיה הוא משחקים בקונסולות כמו הXBOX360 או הPS3....אני מחבר את הקונסולות עם כבל HDMI מוזהב איכותי.
יש לי בעיה מאוד מעצבנת אפשר לומר.... בזמן שאני משחק במשחקים אני רואה לא ברור את המשחק עצצמו,כלומר הגרפיקה מאוד טובה אבל היא נראת חדה מידי ורוב הפרטים כמו עצים או קירות או אבנים במשחק נראים חדים מידי וההסתכלות הכללית במשחק לא מרגישה טוב...
לדוגמא תנסו לראות סרטון HD של משחק מסויים באתר IGN תראו את הגראפיקה....
הינה קישור : תלחצו על לחצן הHD שתראו למה אני מתכוון...
http://www.ign.com/videos/2011/02/03/killzone-3-video-review
השאיפה שלי היא לראות בגראפיקה כזו,עכשיו הסרטון הזה הוסרט מטלויזיה שהם השתמשו בא...ואני אומר לעצמי שאיןמצב שיש להם טלויזיה יותר טובה משלי כי כל טלויזיה FULLHD משדרת באיכות זהה אז למה בסרטון הזה אני רואה גראפיקה יותר טובה ממה שאני רואה בטלויזיה שלי...?
לטלויזיה הרבה מאוד הגדרות תמונה ובנוסף לטלויזיה יש אפשרות מצב משחק....שאני משחק במצב זה...ובכל זאת אני עדיין לא רואה כפי שהייתי רוצה לראות...כמו בסרטון למעלה.
אני יודע שטיפה קשה להבין את ההסבר שלי...
בבקשה האם מישהו יכול לענות לי על השאלות הבאות:
1-למה בסרטון הזה אני רואה גראפיקה יותר טובה ממה שאני רואה בטלויזיה שלי...?
2- האם מישהו מבין בהגדרות איכות תמונה ויודע להגיד לי איך להגדיר לאיכות תמונה הטובה ביותר?
תודה רבה רבה לעוזרים!
ברשותי טלויזיה סמסונג LA40C530F1.....מסך FULLHD 1080P ו40 אינץ מסך.
רוב הזמן השימוש העיקרי שלי בטלויזיה הוא משחקים בקונסולות כמו הXBOX360 או הPS3....אני מחבר את הקונסולות עם כבל HDMI מוזהב איכותי.
יש לי בעיה מאוד מעצבנת אפשר לומר.... בזמן שאני משחק במשחקים אני רואה לא ברור את המשחק עצצמו,כלומר הגרפיקה מאוד טובה אבל היא נראת חדה מידי ורוב הפרטים כמו עצים או קירות או אבנים במשחק נראים חדים מידי וההסתכלות הכללית במשחק לא מרגישה טוב...
לדוגמא תנסו לראות סרטון HD של משחק מסויים באתר IGN תראו את הגראפיקה....
הינה קישור : תלחצו על לחצן הHD שתראו למה אני מתכוון...
http://www.ign.com/videos/2011/02/03/killzone-3-video-review
השאיפה שלי היא לראות בגראפיקה כזו,עכשיו הסרטון הזה הוסרט מטלויזיה שהם השתמשו בא...ואני אומר לעצמי שאיןמצב שיש להם טלויזיה יותר טובה משלי כי כל טלויזיה FULLHD משדרת באיכות זהה אז למה בסרטון הזה אני רואה גראפיקה יותר טובה ממה שאני רואה בטלויזיה שלי...?
לטלויזיה הרבה מאוד הגדרות תמונה ובנוסף לטלויזיה יש אפשרות מצב משחק....שאני משחק במצב זה...ובכל זאת אני עדיין לא רואה כפי שהייתי רוצה לראות...כמו בסרטון למעלה.
אני יודע שטיפה קשה להבין את ההסבר שלי...
בבקשה האם מישהו יכול לענות לי על השאלות הבאות:
1-למה בסרטון הזה אני רואה גראפיקה יותר טובה ממה שאני רואה בטלויזיה שלי...?
2- האם מישהו מבין בהגדרות איכות תמונה ויודע להגיד לי איך להגדיר לאיכות תמונה הטובה ביותר?
תודה רבה רבה לעוזרים!