אני רוצה להמליץ על עופר שחורי ממאסטרו אודיו שהתגלה כאיש סופר מקצועי ,אדיב ומתמחר את הציוד שלו במחירי חול ואף פחות מהם.
אחרי שמכרתי את הקאבס שהיו ברשותי cabasse io2 שהיה נחמדים לזמן קצר מאוד,החלטתי ללכת למספר יבואנים ולשמוע חברות שונות.
החברות ששמעתי היו פוקל,מוניטור אודיו,chario,קליפש,Mistral audio,טרינגל,דובל
ואחרון חביב החברה שהכי אהבתי ASW הגרמנית
לדעתי הרמקול הכי מדהים ששמעתי (בקטגורית מחיר שלו ואף יותר מזה)
בהתחלה קניתי את הasw genius 310
ולמזלי אישתי לא אהבה את הצבע של הרמקול ועשתה לי לא מעט בעיות,ועופר שחורי
נתן לי שירות מדהים שהוא החליף לי ללא בעיה את הרמקול שקניתי אותו מתצוגה
ועופר הציע לי רמקול חדש לגמרי באותו מחיר בדיוק,אבל משום שהצבע לא היה לטעמי
הוא הציע לי להביא רמקול חדש מהיצרן באיזה צבע שאני רוצה(שחור)בעלות מצחיקה.
השירות שלו היה מצויין לכל אורך הדרך,לאחר שהסכמתי לצבע החדש החזרתי לו את הרמקולים שהיו לי
והיה שם את הרמקול שרציתי הרבה זמן ובצבע שרציתי.אמרתי לו מתי שהוא ירצה להיפטר מהם בעתיד אז שידבר איתי,ואז הוא הפתיע אותי והציע לי לקחת אותם מתצוגה(מצב דנדדש)בצבע כסף במחיר מדהים(שמור במערכת)
והדגם הוא האח הגדול שלו asw genius 410 שהם רמה אחרת לדעתי עם בס שמעיף לך את השיניים.
לאורך כל הדרך עופר היה איש מקצועי,אמין ובעל לב זהב שלמרות כל השינויים שלי הוא יצא מגדרו
כדי שיהיה לי טוב ושאני אקבל מה שאני רוצה.
אני רוצה להודות לו על השירות שלו וממליץ לאנשים שרוצים רמקולים ברמה מטורפת לשמוע אותם ולהבין למה כל כך התלהבתי מהם.
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
אחרי שמכרתי את הקאבס שהיו ברשותי cabasse io2 שהיה נחמדים לזמן קצר מאוד,החלטתי ללכת למספר יבואנים ולשמוע חברות שונות.
החברות ששמעתי היו פוקל,מוניטור אודיו,chario,קליפש,Mistral audio,טרינגל,דובל
ואחרון חביב החברה שהכי אהבתי ASW הגרמנית
לדעתי הרמקול הכי מדהים ששמעתי (בקטגורית מחיר שלו ואף יותר מזה)
בהתחלה קניתי את הasw genius 310
ולמזלי אישתי לא אהבה את הצבע של הרמקול ועשתה לי לא מעט בעיות,ועופר שחורי
נתן לי שירות מדהים שהוא החליף לי ללא בעיה את הרמקול שקניתי אותו מתצוגה
ועופר הציע לי רמקול חדש לגמרי באותו מחיר בדיוק,אבל משום שהצבע לא היה לטעמי
הוא הציע לי להביא רמקול חדש מהיצרן באיזה צבע שאני רוצה(שחור)בעלות מצחיקה.
השירות שלו היה מצויין לכל אורך הדרך,לאחר שהסכמתי לצבע החדש החזרתי לו את הרמקולים שהיו לי
והיה שם את הרמקול שרציתי הרבה זמן ובצבע שרציתי.אמרתי לו מתי שהוא ירצה להיפטר מהם בעתיד אז שידבר איתי,ואז הוא הפתיע אותי והציע לי לקחת אותם מתצוגה(מצב דנדדש)בצבע כסף במחיר מדהים(שמור במערכת)
והדגם הוא האח הגדול שלו asw genius 410 שהם רמה אחרת לדעתי עם בס שמעיף לך את השיניים.
לאורך כל הדרך עופר היה איש מקצועי,אמין ובעל לב זהב שלמרות כל השינויים שלי הוא יצא מגדרו
כדי שיהיה לי טוב ושאני אקבל מה שאני רוצה.
אני רוצה להודות לו על השירות שלו וממליץ לאנשים שרוצים רמקולים ברמה מטורפת לשמוע אותם ולהבין למה כל כך התלהבתי מהם.
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)