עומד לקבל 37" LCD של Fujicom

אודי

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לחברי הפורום ולמנהלים המוכשרים,

מסתבר שאני אמור לקבל טלויזיה מסוג LCD של Fujicom מדגם 3701W שאמור להיות FHD. מאז שנודע לי על המתנה אני לומד וחוקר את תחום המסכים, כמובן עם מיקוד בדגם הספציפי הזה.

אשמח לכתוב ביקורת על המסך אחרי שאצבור קצת שע"מ איתו, ואשמח גם לקבל מכם טיפים להתקנה, כיול, שימוש וכתיבת הביקורת המתוכננת.

קצת רקע:

האמת שאם הייתי קונה מסך, לא הייתי בוחר בדגם הזה בהיותו מותג מדבקה. אני לא מחובבי ז'אנר ה"בינוני" כאשר מדובר בציוד אלקטרוני. המותג לא חייב להיות ידוע או יקר, אבל הציוד חייב לתת לי את חוויה שאהנה ממנה. אני לא מצפה לגדולות ומקווה שאופתע לטובה.

אני נהנה כמעט 10 שנים מ - CRT ווגה של סוני בגודל 29" שנותנת את התמונה הטובה ביותר שראיתי בטלויזיה מימיי ומכשיר DVD פשוט של פיוניר מדגם 393. ברור לי שאני נחשב חובב מוחלט אבל מבחינתי, ובמסגרת התקציב האפסי שאני מקדיש לעניין, אני נהנה מאד. כמו כן מחובר סוני PS2 שגם הוא חביב ביותר.

נתוני שימוש צפוי: 99% צפיה בDVD והשאר ערוצים 1,2 בעת אירועי חדשות דרמטיים (אני ממש לא נהנה מטלויזיה בארץ, וכנראה אתקין צלחת פרטית כשהמצב יאפשר זאת. אני לא צופה שימוש בHD בשנים הקרובות.). מרחק מהמסך הוא 2.5 מטר בחדר חשוך יחסית. המסך יותקן על סטנד ולא על הקיר (דירה שכורה) ובשאיפה יהיה בגובה מתאים (שליש תחתון מול העיניים).

צרבתי דיסק כיול ואשתמש בו כדי להוציא את המקסימום מהציוד (יש אפשרות כיול גם ב-DVD). בתור התחלה אשתמש ביציאת קומפוננט עם כבלי RCA רגילים ונראה אם זה עובד טוב, כמובן עם פרוגרסיב סקאן מצד ה-DVD.

אם יש למישהו טיפים - מה לבקש מהטכנאי, איך לעשות סט אפ איכותי וכדומה - אתם מוזמנים להציע.

להתראות בשמחות,

אודי

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
קיבלת מתנה?
מעולה תתחדש.
לדעתי לווגה תהיה תמונה טובה יותר.
דעתי האישית.

זורו44

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
עדיף להשתמש בכבל יעודי קומפוננט לקומפוננט עם סיכוך עבה מאשר RCA

אודי

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אורי תודה - לצערי אני חושש שאני מסכים. נחכה לאחרי הכיול ונראה; כמו שאמרתי הציפיות שלי נמוכות. לא היתה לי כוונה לעבור למסך דק בשנים הקרובות עד שהטכנולוגיה תדביק את הפער מול ה - CRT. אבל סוס במתנה לא עובר בדיקת שיניים..

כרמי תודה. משם לקחתי את המקור לדיסק הכיול. אני מקווה שאצליח להוציא מהמסך את המקסימום.

זורו תודה, אני יודע. נראה איך זה עובד ונקבל החלטה (אני מניח שאם התמונה תהיה פחות ממושלמת אני אקנה כבלים עם עכבה מתאימה).

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור