עוד סט איכותי של VALVET AUDIO

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
שמח לבשר ...

הגיע לתצוגה סט חדש של VALVET AUDIO הגרמנית והוא אחרי הרצה ומוכן להדגמה עם הרמקולים הקרמיים המדהימים של ARTOS AUDIO .

הסט מורכב מקדם מגבר מנורות ושני מונובלוקים .

הקדם המנורתי VALVET AUDIO L1 על בסיס מנורות JJ ECC99 המקבילות ל 12BH7 , מנורה אחת לכל ערוץ , המבטיח מסלול הסיגנל הקצר ביותר . החיוות הפנימי מכסף טהור/טפלון . לקדם ספק חיצוני מאוד יציב כדי להבטיח שקט ו FREE HUM בחווית השמיעה .

המונובלוקים הקטנים VALVET AUDIO A1R תואמים במעגל החשמלי לאחיהם הגדולים ה A3.5 , מספקים 25/40 WATT ב 4/8 אום בCLASS A , שליטה מצויינת ברמקולים ואפילו ברמקולים עם נצילות נמוכה יחסית .
השימוש ברכיבים מדרגה ראשונה כמו רכיבי VISHAY , HOLCO , וכבלים מאוד איכותיים מבטיחים יציבות ואיכות סאונד מפתיעה ביחס לגודלם הפיזי של המונובלוקים .
הקטנטנים האלה מתחממים ל 60 מעלות כמעט ודרישה למקום מאוורר חשובה כדי להבטיח תקינות של הרכיבים הפנימיים לאורך זמן והנאה ממושכת .

ביקורת עם הסט :

http://sfile.f-static.com/image/use...age-hifi-engl-translation (2).pdf?id=11005654

My conclusion is simple: irrespective of price, the Valvets are brilliant and a real surprise. An
emphatic, whole-hearted recommendation!

מחיר L1
1700 אירו + מע"ם .

מחיר A1R
1900 אירו + מע"ם .

תודה מישל .

צפה בקובץ המצורף 16196

צפה בקובץ המצורף 16197

צפה בקובץ המצורף 16198

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
שלום חברים

הסט הקטן של VALVET מחובר לארטוס הקרמי פשוט חלום , סט אנלוגי , נוטה לחמימות ורזולוציה מדהימה .

מוזמנים להתרשם אצלי מהסט והרמקולים בכיף . נכבד אותכם בקולה , קפה ( לא יודע להכין :עצוב: אבל המטבח לרשותכם )

יום יפה מישל .

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
מישל , נעשה עסק.
אתה תתן לי ואלוט מתנה, ואני אלמד אותך להכין כל קפה בעולם. :)

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
סיכמנו אורי . תבוא לקחת :cool: . גם הקרמיקות עלי .

מישל .

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
באמת לא יודע להכין קפה?

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
כן ליאור בחיים שלי לא שתיתי קפה . רק קולה .

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
כן ליאור בחיים שלי לא שתיתי קפה . רק קולה .

מי שמארח את מישל יכול לנשום לרווחה - הבן אדם לא נוגע באוכל. מקסימום מביא מאנצ'יז משל עצמו. אבל את הקולה?! תחביאו מהר במחסן!

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור