al2813
אוהב את התחום
- מעורבות
- 168
- נקודות
- 43
אז אחרי התחלה לא פשוטה (את הפטיפון הראשון שקניתי נאלצתי לשלוח מייד לתיקון ובסוף מכרתי אותו), אני מתחיל להנות מוינילים וגם לצבור אוסף תקליטים קטן שגדל מיום ליום. אני קונה אך ורק משומש. יש נפילות מידי פעם אבל גם מציאות לא נורמליות. היום היה יום המציאות. נפלתי על מוכר שהחליט להפטר מכמות גדולה של תקליטים, רובם במצב ממש טוב. יצאתי עם איזה 20 תקליטים שעלו ברובם לא יותר מ-5 יורו. בתוך השלל הדפסה אנגלית מקורית של band on the run של סיר פול, הדפסות גרמניות מעולות של סטילי דן. ממש מרוצה. בתוך הערמה נתקלתי בשני תקליטים ישראלים (המוכר אפילו לא ידע איך הגיעו לשם) ולקחתי גם אותם. אחד מהם היה מחכים למשיח של שלום חנוך. תקליט מקורי מ-1985. רובו של התקליט היה במצב ממש לא טוב (את רוב התקליטים שלקחתי בחנתי מקרוב אבל את הישראלים פשוט חטפתי). למזלי היו בכל זאת כמה ששירים שהיו במצב טוב.
מה להגיד. את זה לא נוח יש לי ב-cd וגם בסטרימינג בקובוז. הויניל נשמע בליגה אחרת לגמרי. פתוח ודינמי. בסטרימינג השיר נשמע כמו בוץ בג׳ונגל. אני צריך לשלוף את הסי די ולבדוק.
מה להגיד. את זה לא נוח יש לי ב-cd וגם בסטרימינג בקובוז. הויניל נשמע בליגה אחרת לגמרי. פתוח ודינמי. בסטרימינג השיר נשמע כמו בוץ בג׳ונגל. אני צריך לשלוף את הסי די ולבדוק.