עדשה לGH5

nevogefen

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
אהלן, אני מתכנן לקנות gh5 או gh4 בשנה הקרובה, ואני מתלבט איזו עדשה כדאי לקנות. חשבתי על sigma 16mm 1.4 וsigma 30mm 1.4 ... קומבו שדי עובד לצרכים שלי (סרטונים ליוטיוב)...
אבל הציעו לי לקנות sigma 18-35, שיש עליה הרבה המלצות... ב1500 שקל, בת 3 שנים שמורה היטב. יש לי כרגע קאנון 750d שאני מתכנן לשמור ולהשתמש בה בנוסף לgh, וזה אומר שעד שאקנה מצלמה חדשה אוכל לקבל סרטון טוב עם העדשה של הסיגמא... הבעיה היחידה היא המשקפי כמה זה נורא להסתובב עם העדשה הזאת? במידה ואני מטייל וכו'... תודה מראש!!

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
צריך לבדוק שהעדשה 18-35 היא עבור פנסוניק - אחרת יהיה צורך במתאם ואישית אני פחות אוהב נושא של אוטופוקוס דרך מתאם.

מעבר לכך לא מכיר אישית את העדשת 18-35 עם צמצם מקסימלי F1.8, אבל קשה לי להאמין שהבוקה שלה יהיה ברמה של עדשות פריים עם צמצם F1.4.

לאחר שאמרתי זאת - הכל עניין של תקציב וכמו כן האם אתה יכול לחיות עם עדשות פריים לשימוש שלך

nevogefen

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
צריך לבדוק שהעדשה 18-35 היא עבור פנסוניק - אחרת יהיה צורך במתאם ואישית אני פחות אוהב נושא של אוטופוקוס דרך מתאם.

מעבר לכך לא מכיר אישית את העדשת 18-35 עם צמצם מקסימלי F1.8, אבל קשה לי להאמין שהבוקה שלה יהיה ברמה של עדשות פריים עם צמצם F1.4.

לאחר שאמרתי זאת - הכל עניין של תקציב וכמו כן האם אתה יכול לחיות עם עדשות פריים לשימוש שלך
הסיגמא היא לקנון, צריך מתאם... הוא עולה בסביבות ה2000, וממה שהבנתי 30mm ו16mm יעלו ביחד באיזור ה2500... שזה יותר זול אבל אז אין לי שימוש איתן עם ה750d... ואם אני קונה מתאם יש לי עוד שתי עדשות קאנון שיכול להיות להן שימוש..

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
השאלה האם אתה צריך אוטופוקוס בוידאו או לא.
מערכת הפוקוס של רוב העדשות ל DSLR לא מתאימות לפוקוס בוידאו - פרט לעדשות שעובדות לפי STEEPING MOTOR FOCUS

nevogefen

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
השאלה האם אתה צריך אוטופוקוס בוידאו או לא.
מערכת הפוקוס של רוב העדשות ל DSLR לא מתאימות לפוקוס בוידאו - פרט לעדשות שעובדות לפי STEEPING MOTOR FOCUS
ממה שהבנתי אוטופוקוס במילא לא כל-כך טוב אצל הgh5... מצד אחד לרוב זה עדיף אבל אני גם יכול לשרוד בלי

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
צלמי וידאו רציניים בדרך כלל מעדיפים פוקוס ידני כך יש שליטה מלאה איפה הפוקוס בכל רגע נתון.

מצד שני לא כל אחד יכול לחיות עם פוקוס ידני ומערכת הפוקוס של gh5 בכלל לא רעה, ואפילו טובה מאוד, אז לא ברור לי מאיפה אתה מביא זאת.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור