עדשה ל GH4 לצילום ארועים בוידאו

arielhen

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
שלום,
אשמח אם תוכלו לייעץ לי איזו עדשה הכי טובה לצילום ארועים בוידאו של מצלמת ה GH4.
תודה

LiorDrZ

אוהב את התחום
מעורבות
60
נקודות
28
Panasonic Lumix G X Vario 12-35mm f/2.8 Asph

arielhen

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
תודה רבה.
ולסטילס מה מומלץ?

LiorDrZ

אוהב את התחום
מעורבות
60
נקודות
28
הכל תלוי בטווח שאתה צריך. העדשה שהמלצתי לך עליה בעלת טווח מקביל ל 24-70 על גוף FF ועם צמצם קבוע של f/2.8. העדשה הזו תתאים כמובן גם לסטילס. אם אתה צריך השלמה מעבר לטווח הזה אז יש את ה Panasonic 35-100mm f/2.8 Lumix G Vario Zoom בעלת טווח מקביל ל 70-200 על גוף FF עם צמצם קבוע של f/2.8.
קח בחשבון שאלו לא עדשות זולות בכלל לפורמט הזה 900 דולר ל 12-35 ו 1400$ ל 35-100.
אם אתה מחפש עדשה עם טווח כלבו יש את ה Panasonic LUMIX G VARIO 14-140mm f/3.5-5.6 ASPH. POWER O.I.S זאת עדשה עם טווח מקביל ל 28-280 על גוף FF אבל הצמצם פה משתנה ולא קבוע.
שלוש העדשות יתאימו לסטילס ולוידאו.

arielhen

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
הכל תלוי בטווח שאתה צריך. העדשה שהמלצתי לך עליה בעלת טווח מקביל ל 24-70 על גוף FF ועם צמצם קבוע של f/2.8. העדשה הזו תתאים כמובן גם לסטילס. אם אתה צריך השלמה מעבר לטווח הזה אז יש את ה Panasonic 35-100mm f/2.8 Lumix G Vario Zoom בעלת טווח מקביל ל 70-200 על גוף FF עם צמצם קבוע של f/2.8.
קח בחשבון שאלו לא עדשות זולות בכלל לפורמט הזה 900 דולר ל 12-35 ו 1400$ ל 35-100.
אם אתה מחפש עדשה עם טווח כלבו יש את ה Panasonic LUMIX G VARIO 14-140mm f/3.5-5.6 ASPH. POWER O.I.S זאת עדשה עם טווח מקביל ל 28-280 על גוף FF אבל הצמצם פה משתנה ולא קבוע.
שלוש העדשות יתאימו לסטילס ולוידאו.

משמע מדבריך שאתה ממליץ להזמין את העדשה ישירות מהיצרן ולא לקנות בארץ?
כי בארץ ראיתי שה 12-35 עולה הרבה יותר מ 900$

LiorDrZ

אוהב את התחום
מעורבות
60
נקודות
28
לא יודע אם ליצרן יש שיווק ישיר... המחירים שציטטתי הם של B&H. מניסיון כל מה שקשור למצלמות ללא מראה יש עדיפות לקניה בחו"ל. גם המבחר גדול וזמין יותר וכמובן זול יותר (לצערי).

arielhen

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
לא יודע אם ליצרן יש שיווק ישיר... המחירים שציטטתי הם של B&H. מניסיון כל מה שקשור למצלמות ללא מראה יש עדיפות לקניה בחו"ל. גם המבחר גדול וזמין יותר וכמובן זול יותר (לצערי).

שוב, רב תודות
גם לגבי קניית מצלמות כדאי להזמין מחו"ל?
ל Bַ&H יש שיווק ישיר?

LiorDrZ

אוהב את התחום
מעורבות
60
נקודות
28
כל אחד שיעשה את שיקול שלו האם לקנות מחו"ל כן או לא. אני בחרתי בכן כי לי זה התאים. לך אולי זה לא יתאים.
B&H זאת חנות פיסית בניו יורק שמוכרת גם ברשת ושולחת גם לארץ.

arielhen

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
כל אחד שיעשה את שיקול שלו האם לקנות מחו"ל כן או לא. אני בחרתי בכן כי לי זה התאים. לך אולי זה לא יתאים.
B&H זאת חנות פיסית בניו יורק שמוכרת גם ברשת ושולחת גם לארץ.

אתה יודע כמה מס צריך לשלם בארץ?
נניח על עדשה שעולה 900$

LiorDrZ

אוהב את התחום
מעורבות
60
נקודות
28
18% מע"מ + עמלות שקר של חברות השילוח שמשתנות מחברה לחברה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור