עדכון ושאלה בנושא חיבור דיסק חיצוני לטושיבה SV685

menif

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הטלויזיה מזהה בלי בעיה דיסק און קיי בגודל של 2 גיגה ויודעת לזהות את הפורטים עליו
אחרי מספר שניות מופיעה הודעה על המסך אם רוצים להפעיל את ה PLAYER
- עובד מצויין.

דיסק חיצוני 500GB-1T , מפורמט NTFS , עם מספר ספריות עליו , כאשר חלקן מכילות שירים , חלקן תוכנות , וחלקן קבצים של סרטים (מעורבים) - AVI , DIVX MKV.
הנורת חיווי של הדיסק החיצוני נדלקת, משמע הוא מקבל מקור מתח מהטלויזיה (יתכן שלא מספיק ?)
אולם אין זיהוי אוטומטי שלו , שזה בסדר, אבל בזיהוי ידני כאשר פותחים את התפריטים הרלוונטים לגבי media player רשום device isn't connected או משהו בסגנון....

האם מישהו מכיר את הבעיה ?
או אולי זה בגלל מבנה הדיסק ?
הזנת המתח ?
הפיזור של הקבצים / סוגי הסרטים וכיוצא בזה?
כל בעייה אחרת שיש עליה פתרון...
אין לי אפשרות לפרמט או לשנות את מבנה הדיסק ואין ברשותי (כרגע) דיסק חיצוני נוסף..
כמו כן אין אפשרות לחבר מקור מתח חיצוני לדיסק....

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
אני מתאר לעצמי שהבעיה היא בגלל שההארד דיסק הוא בפורמט NTFS והטליוויזיה מקבל רק FAT32

menif

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני מתאר לעצמי שהבעיה היא בגלל שההארד דיסק הוא בפורמט NTFS והטליוויזיה מקבל רק FAT32

הדבר היחיד שהצלחתי להבין (מקצת קיראה) שרק מערכות וינדוס (מגרסה מסויימת) יכולים לזהות את הפורמט הזה, ומאחר ובטלויזיה אין מערכת הפעלה של וינדוס היא לא תזהה את הכונן...
הייתי בטוח שהטלויזיות היום מסוגלות לזהות כבר NTFS...(לפחות החדשות)

בכל מקרה זה כבר התפתח לבעייה אחרת.... עכשיו אין לי שום זיהוי דרך ה USB ...יש רק מסך שחור (ה DOK מזוהה אוטו')

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור