גם אני הכרתי, לא מהתרשמות, אלא מבעלות ארוכת שנים עם ההונדה ונסיעה ארוכת ימים במולטיפלה.שב בהונדה, שב במולטיפלה ותבין שלמעט ששת המושבים, לא דומה אפילו. וסליחה על הבטחון העצמי המופרז, אבל הכרתי את שתיהן.
לא אין ולא אאוט. עוד סוג של משהו שמפיק צלילים.אז מה בסוף...קרמי in or out....?
אז אתה אומר זה אין....סבבהלא אין ולא אאוט. עוד סוג של משהו שמפיק צלילים.
יש קבוצות המונות אלפי אנשים להורנים, פלנרים וכו. עדיין לא ראיתי קבוצת קרמיקה למרות שגם לא ממש חיפשתי.
זה לא אומר שהורנים אין, פלנרים אין וקרמיקה לא אין.
זה שלך, לנמר, לרוזי ועוד כמה יש רמקולים קרמיים זה אחלה.
יש כמות גדולה יותר של אנשים עם רמקולים קונבנציונלים.
מכיר אותה כמות של אנשים עם הורנים וסינדל דרייברס. אז הם יותר אין? לא. אבל לא יוצאים בהצהרות.
נראה לי הגיע הזמן להפסיק עם החרטה הזו.
קרמי זה אין כמו שסינגל אנדד זה אין.
רציתי להזכיר שהבודהא (גוטמה בודהא) אמר וגם הוכיח את זה,
בעסה,אני גר ברחובותתתאני אומר שאני אומר מה שאני אומר ואתה מבין את מה שאתה מבין או רוצה להבין
בעצם אין. אין. אין....אבל רק בנס ציונה
תקנה שוקולד איכותי, ננסה שוקו חםקניתי מטחנה ומכונת קפה לא מזמן.
רכישת השנה לזמן קורונה.
זוהר ?! זה האיש שפיו וליבו שווים ? מקווה שסתם הבנתי לא נכון. אם יש דוגמה בולטת לצביעות עזה עד בחילה, הזיקוק האולטימטיבי שלה הוא חבר הכנסת זוהר. מסכים לחלוטין עם אשתך.לסיכום in/out : אצלי זה לא קרמי ולא הורנים או אחר בתחום הרמקולים /הגברה / מקור
כי בסופו של עניין כל אחד מגיע למכס שהוא יכול לממש את המאווים שלו עצמו ולא של
אחרים, וגם הטפות ושיכנוע כמעט ולא יעזרו.
והכי חשוב להיות בן אדם שפיו וליבו שווים. ולא כמו זיקית / צבוע שמתאים עצמו לעניין
האודיו ,ואפילו בכל עניין אחר.
לא מחייב כל מבקר לצאת ״כאילו״ גדול מכל בית ולהכריז שזה היה מעופש או גאוני
כי 98% זה אינטרסים ועוד ענינים שלא קשורים לסאונד כי הם ובעיקר לשימור נכסים.
כל פעם שמיקי זוהר בטלוויזיה אשתי מבקשת ממני להעביר מהר.
אני מסביר לה שאני אוהב את הבן אדם שאומר לאנשים בפנים את דעותיו , הוא לא צבוע
גם דעותיו לא מתאימות לי אבל אני יודע מול מי אני חי.
לכן לכל הפלספנים חבל על האנרגיות , המשחק לא מעניין כי הוא מכור.
לכן התגובות שלי בהתאם.
מה עוד שאני לא יהיה בעד או נגד כי איש באמונתו יחיה.
חייב למחות על השפה, הגישה, ההתנשאות והזלזול. מותר לחלוק על דעתו של אדם, אבל דה הומניזציה של אדם?? מזעזע אותי כל פעם מחדש. פאשיזם בהתגלמותו.לזוהר אין צביעות , הוא זבל ומשדר זבל .
לא אין ולא אאוט. עוד סוג של משהו שמפיק צלילים.
יש קבוצות המונות אלפי אנשים להורנים, פלנרים וכו. עדיין לא ראיתי קבוצת קרמיקה למרות שגם לא ממש חיפשתי.
זה לא אומר שהורנים אין, פלנרים אין וקרמיקה לא אין.
זה שלך, לנמר, לרוזי ועוד כמה יש רמקולים קרמיים זה אחלה.
יש כמות גדולה יותר של אנשים עם רמקולים קונבנציונלים.
מכיר אותה כמות של אנשים עם הורנים וסינדל דרייברס. אז הם יותר אין? לא. אבל לא יוצאים בהצהרות.
נראה לי הגיע הזמן להפסיק עם החרטה הזו.
קרמי זה אין כמו שסינגל אנדד זה אין.
צפה בקובץ המצורף 51304
חייב למחות על השפה, הגישה, ההתנשאות והזלזול. מותר לחלוק על דעתו של אדם, אבל דה הומניזציה של אדם?? מזעזע אותי כל פעם מחדש. פאשיזם בהתגלמותו.
העדת על עצמך יותר מכל. אין לי מה להוסיף, סיכמת את טענותיי כלפי פרסונות כמוך.אם אתה חייב אז גם אני חייב....
התגובה שהתייחסת אליה היא עדינה ביחס למה שמגיע לאנשים מסוגו ששמים ללעג את האינטליגנציה, בטוחים שמותר להם לעשות ככל העולה על רוחם במדינה כי הם נבחרו לפרלמנט וזה המקום להזכיר את ההברקה האחרונה מבית היוצר זוהר-רגב-אמסלם- ביטן שמינוי מאמן לנבחרת ישראל הוא עניין לפוליטיקאים, לא עניין למינוי מקצועי...
יש לי הרבה יותר כבוד והערכה לעבריינים מורשעים מהסוג של אברגי'ל, רוזנשטיין ודומיהם מאשר לאותם "נבחרים" שלא מסוגלים להשלים משפט בלי שסופו יסתור את תחילתו, ישקרו ללא מצמוץ (זה מזמן כלי העבודה העיקרי שלהם) ולא יבחלו בשום קומבינה מסריחה בשביל האינטרס האישי/מפלגתי ובעיקר בשביל הראיס...
באוגוסט היה "דחוף וקריטי" להעביר תקציב ל 4 חודשים שנותרו עד לסיום השנה אבל מאז ועד היום לא בוער להתעכב ולהביא תקציב של 2020 בשבוע האחרון של השנה....
אנשים שמאמינים שהמטרה מקדשת את כל האמצעים הם אנשים פנאטיים וההיסטוריה מלאה בטרגדיות ובאסונות שאנשים פנאטיים גרמו לאנושות.
אין לי ספק שחבורת קוראי המסרים של הראיס מוכנים לחרב את המדינה אם זה יבטיח את המשך שלטונו של הראיס.
מקווה שהסגנון שלי לטעמך ולא תראה בו "התנשאות וזלזול או דה-הומניזציה".
לדעתי מדובר באנשים שלא ראויים להיות חברי פרלמנט, פעולותיהם אינם לטובת המדינה או אזרחיה והם ממש לא סמל לחיקוי ולדוגמא אישית.
הנה, גם אני הייתי חייב....
ארז
לא מבין למה התכוונת. בעצם, אני מוותר על להבין. במקום שאין אנשים הייה איש, השיח הזה לא מתאים לי. אין לי עניין לתת טיעונים, כי הרי, זה לא משנה בכל מקרה,הא? איך ניתן לשנות את דעתו של אדם שחושב שהשני הוא...זבל מלכתחילה. ממליץ לצאת מהפרובינציאליות של השיח המקומי. אני מצרף סרטון של מילטון פרידמן, איש חכם. אולי תלמדו קצת ענווה, יכולת טיעון, הומור עצמי וקלילות גם שמדובר באדם שהיה גאון בתחומו והתעסק במאבק אידיאולוגי חוצה גורלות. ועוד מילה לגבי ה" ראיס"- תתעסקו בלבנות רעיונות ולשכנע אנשים ולהציג מועמדים ראויים, ככה זה בדמוקרטיה מערבית, שיג ושיח ודיון וקבלת האחר ודין הבוחר. בינתיים הראיס כנראה עושה עבודה יותר טובה מהמחנה הלעומתי, הא, שכחתי, הראיס זבל...ובוחריו מורכבים מתתי אדם ..אין למחנה הנאור מה לשכנע אותם . מתנצל. חמק מבינתי הזיבלית.שוקרון , הצביעות זה הנושא ולא הנשוא.