עדיין בקשר לפנסוניק ... עוד שאלות

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
שמתי לב שבאירופה סדרה PZ :

http://www.panasonic.co.uk/html/en_GB/1034303/index.html?trackInfo=true

שימו לב שיש שם בין השאר 4 כניסות HDMI .

בארץ מוכרים את ה PY :

http://www.eurocomdc.co.il/?CategoryID=222&ArticleID=549

שיש לו "רק" 3 כניסות .

הנקודה היא האים ה PZ וה PY הם אותו הפנל או שמדובר בפנלים שונים ??

שאלה נוספת , בחקירות שעשיתי באינטרנט ובמאמרים שקראתי ראיתי שה PZ850 מכילה מערכת תפריטים מפורטת יותר , האים למשתמש הפשוט יש הבדל משמעותי ?? ( הנושא של הוויארה קאסטינג לא ממש מעניין אותי ) והאים מישהו יצא לו לראות את ה 800 וה 850 במקביל ויכול לספר על ההבדל . .

למה משמשת כניסת ה RS232 ?? האים זה חלק ממה שקרוי "הבית הממוחשב" .....

לפני שמוציאים סכום כזה נכבד חייבים לברר ..

אני מקווה שמישהו יוכל להשיב לי על השאלות )

Traklin

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
למיטב זכרוני RS232 מתאימה לבית חכם..

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
RS232 אכן מיועד להתממשקות עם מערכות בית חכם וגם לעיתים עבור עדכוני גרסת תוכנה.
לא יודע לומר לגבי שונות או זהות סוג הפאנל, אבל, כמעט תמיד, סדרות אירופאיות יקבלו סיומת אותיות שונה, זאת להבדיל מסדרות שמיועדות לארה"ב, אסיה, אפריקה ולעיתים אף איזורים נוספים בעולם.
לפעמים, ההבדל בין הסדרות השונות מתומצת בתקן חשמל שונה ובגימור חיצוני, במקרים אחרים, ההבדלים מהותיים יותר.

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
מה שיותר משגע אותי היא המשוואה PZ80 = PY800 ( סדרה יותר נחותה מה 800-850 ) מה שאומר שבעצם מביאים לארץ דגם שהוא נחות מאלה שנמכרים באירופה ובארה"ב ( 850 - PZ800 ) מבחינת מעבד התמונה שלו ... ויש לו גם פחות כניסות HDMI ...

אם זה נכון זו ממש הטעיה .

נ.ב ליאור גם בארה"ב וגם בבריטניה נמכר דגם שנקרא PZ800 . באתר הבריטי הוא מתואר כדגם עם 4 כניסות HDMI ובדיון בפורום בתפוז הסתבר לי שיש שתי סדרות שונות ה PZ80 וה PZ800 ושהראשונה מכילה פחות כניסות HDMI , מעבד אות פחות חזק ועוד כמה חסרונות.

הנה השוואה באתר הבריטי בין 3 דגמים : PZ80 , PZ81 , PZ800 ( שהוא בעצם ה PY800 לפי מה שנאמר כאן ובתפוז )בגדלים 50 אינטש.

http://www.panasonic.co.uk/html/en_....html?p=TH-50PZ80B&p=TH-50PZ800B&p=TH-50PZ81B

נערך לאחרונה ב:

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אני לא חושב ש- PY800 מקביל ל- PZ80.
ל- PZ80 אין 100Hz Intelligent Frame Creation שקיימת ב- PY800.
שוב, סדרת ה- PY איננה המצאה ישראלית, זו סדרה רשמית של פנסוניק שמיועדת לאיזורים מסויימים בעולם, אין כאן הטעיה כי שם הסדרה והמפרט שלה מפורסמים באופן פומבי ורשמי באתר של פנסוניק:
http://www.panasonic.asia/viera/py800/index.html

gameboy

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
6
דני,
מה זה משנה לך דגמים שנמכרים בחו"ל ושאינם מיובאים לארץ?
הרי אין בכוונתך לעשות ייבוא אישי.
לפי הבנתי-קיבלת על ה-PY800 מחיר טוב
אז-חלאס חפירות(lol)

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
ליאור ידידי . בהשוואת המפרטים בין ה PY800 ל PZ800 מסתבר פתאום של PZ יש מערכת סאונד הרבה יותר עשירה וחזקה , קורא SD יותר טוב , עוד יציאות HDMI והכי חשוב מעבד אות יותר חזק ( שזה חשוב מאוד בארץ שבה ה HD עדיין בחיתוליו בעוד בכל העולם הוא כבר הסטוריה ) . כמו כן הסתבר ממה שבהנתי ממיכאל לנג שמעבר לים עלות המכשיר היא 7K לעומת קרוב ל 20 כאן בארץ .

עם כל הכבוד לשווקים שונים , למה תמיד קורה שלארץ מגיעים הדגמים הנחותים יותר במחירים הכי גבוהים בכל השוק ?? למה לי כצרכן אין את האופציה להחליט מה אני רוצה לקנות אלה רק את מה שמשתלם ליבואן להביא ?? למה אני צריך לעבוד הרבה כדי להגיע למסקנות והבנות על מכשיר שעולה הרבה מאוד כסף ?? האים לא מדיע לי מיורוקום את אותה מידת מקצועיות כמו באירופה כשאני משלם סכומים כאלה ?? הכסף שלי פחות "ירוק" ??

אלה נקודות שממש מרגיזות אותי .

בנסון

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אכן מחירים יקרים בטרוף!!!

המחירים בארץ לPY80042 אינץ יקרים בערך פי שניים מה50 אינץ בארהב (ראיתי בסביבות $1800-1900),פשוט טרוף,

נערך לאחרונה ב:

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
טוב . ראיתי את המכשיר היום באניגמה . רציתי להודות לבחור שהיה שם והיה אדיב מאוד
וסובלני מואד ונתן לי קצת חומר למחשבה . המכשיר ראיתי בתצוגה את הדגם של ה 50 אינטש של ה PY800 ומה אפשר לומר .. וואו (-: .

מעבר למפרטים ולדקויות בתכלס אכן מכשיר מרשים מואד וגם תמונת טלוויזיה רגילה נראית שם מצויין . אין מה להגיד בהחלט נראה מרשים מכשיר נהדר .

החמיצות היחידה שהיתה לי היא המחיר . עם כל הכבוד לפנסוניק ולמכשירים שלה הם לא מצופים זהב ובכל העולם פנסוניק היא עוד חברה מיני רבות . נכון חברה טובה ומוערכת אבל עדיין חברה . לא מדובר על מותג שהוא יוקרתי במיוחד ומכאן אני לא מבין את ההילה הזו שגורמת למחירים בשמיים שלדעתי אינם משקפים את הערך האמיתי של המכשיר .

אני אאעשה חושבים טוב טוב לגבי מה הלאה ואקח בחשבון כמה דברים מהשיחה שהיתה לי באניגמה . תודה להם (-: .

gameboy

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
6
תוכל להשיג את המסך הזה תוך שבועיים במחיר טוב הרבה יותר ביריד מכירות שיורוקום עושה באחת החנויות בחיפה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור