LCD עבור ליאור קורן הנכבד בלבד!!

zzzion

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ליאור שלום רב.
אני אמנם חבר די חדש בפורום, אך מכיר אותך ואת האתר זמן רב.
לאור הידע העצום שלך ולמרות שבחירת מסך נעשה בסופו של דבר לאחר בחינת האלטרנטיבות בשטח, אבקש את דעתך האישית לגבי החלטה מאוד מאוד חשובה שעליי לקבל, אחסוך ממך את הנתונים היבשים של מרחק צפייה, תוכן וכו'.. כי 2 המסכים שאני מתלבט בינהם תואמים לכל הדרוש לי.. בקיצור מה אתה היית קונה..?
אני אודה לך בענק אם תעניק לי תשובה מפורטת על סמך הידע שלך ובעיקר טעמך האישי..
1. Philips 9664 42 inch
2. Sony W5500 47 inch

תודה רבה רבה מראש.. (great)

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
קודם כל, יש כאן לא מעט חברים שיכולים לעזור לך, אתה סתם מגביל את עצמך בכותרת.
ה- W5500 שייכת לסדרה קודמת שהוחלפה בזמן האחרון, אני מניח שזה מה שמאפשר לך לעלות בגודל. פרסמנו עליה סקירה מפורטת באתר.
את ה- 9664 לא יצא לי לבחון, כך שלא אוכל לעזור לך יותר מדי בענין, אני מניח שצמצמת את האפשרות לאחר צפיה במסכים השונים?

zzzion

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
היי ליאור..

קודם כל תודה רבה על המענה המהיר.. בכוונה צמצמתי רק אליך משום שיותר מדי דעות זה מאוד מבלבל.. צפיתי בהמון מסכים כולל השניים הנ"ל ואת התמונה שלהם אהבתי יותר משאר המסכים, ההבדל הוא מן הסתם בגודל אך הסוני להבנתי תומכת בפורמט 24P שעובד הרמונית עם BLU RAY כך לפחות ממה שקראתי פה..ועדיין זה SONY.. ה-9664 גם נפלאה, קצת יותר מתוחכמת אך שאלת השאלות מה לבחור.. גם פיליפס מותג מעולה, האם ל"היכנע" לשם ולגודל..? או ללכת עם החידושים..? או כמו ששאלתי בהודעה הקודמת: באיזה מסך אתה היית בוחר..?(Y)
שוב תודה רבה מראש..

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור