סרט HD או FULLHD

dudimalka

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
אני יציין מראש שהנושא הזה יהיה קצת חפירה אז למי שלא בא לעזור אני אבין.
עד היום הרודתי סרטים להורים שלי באיכות DVDRIP וצרבתי להם לדיסק והם ראו את זה בDVD.
עכשיו אחרי שהתרגלנו לעידן הLCD ולאיכות המדימה של HD ההורים שלי רוצים להשתדרג וקנו LCD טושיבה דגם toshiba xv 635.
עכשיו יש לי שתי שאלות עיקריות:
1) איזה מכשיר אתם ממליצים לי לרכוש כדי להשתמש בו כתומך סרטי ותכני HD שאותם אראה על מסך הLCD (אני שמעתי המון ביקורות חיוביות על נגן הWDTV של WD) ושירצה אותי בצורה מיטבית.
2) למסך הנ"ל תומך FHD אני יודע שיש 2 סוגי HD:
א.720P שזה HD READY
ב.1080P שזה FHD
רציתי לדעת האם להוריד סרט בFHD אובHD READY והאם יש הבדלים משמעויתיים בין האיכויות אותם אראה על הטלוויזיה....
והאם אני אראה את הסרט על כל המסך או שיהיו פסים שחורים מלמעלה ומלטה

לגבי השאלה הראשונה על המכשיר שאני מעוניין לרכוש אני רוצה שהוא ישמש אותי המון זמן ולא פתאום ייצא איזה משהו חדש ואני אצטרך להחליף את שלי....

עכשיו אני יודע שקצת חפרתי אבל באמת מי שעונה אז שיענה לי על הכל ואם לא בא לו אז שלא יענה בכלל אני אבין....
תודה מראש
אוהב את כולכם חברי פורום DTOWN!

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
1. העלנו לא מזמן כתבות סקירה על חמישה סטרימרים נפוצים בישראל.
2. יכולים להיות הבדלים, זה תלוי באיכות הקובץ. הפסים השחורים לא קשורים לכך.
לרוב, אתה יכול להסתפק בקבצי 720P, גם הם יראו טוב על הטלויזיה, קבצי 1080P יכולים לתת ערך מוסף, אבל הם שוקלים ותופסים יותר מקום בדיסק, לא בטוח שעבורך זה יהיה שווה את ההבדל.

dudimalka

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
א. תוכל לתת לי לינק לכתבות אלו בבקשה?
ב. אתה אומר שכמעט ולא יהיה הבדל ויזואלי בין 720} ל1080P?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
א. סיכום ביקורות סטרימרים
ב. יהיה הבדל מסויים, נסה להשוות פעם אחת בין שתי גרסאות של אותו הסרט ותחליט האם זה שווה עבורך.

dudimalka

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
הבנתי ליאור
אך האם אפשר לקבל את דעתך האישית איזה נגן מועדף יותר? מבחינתך?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
ביחס של תמורה לכסף, ה- XTREAMER הוביל.

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
ליאור, בתור מוריד כבד של סרטים אני חייב לציין שסרטים ב 1080P רואים טוב יותר
מאשר 720P. למרות שמדובר על מסך HD READY {פיוניר 508} אין לי הסבר מדוע.

למרות זאת אני ברוב המקרים מוריד גרסאות שתומכות ב 720P -פשוט אין
לי סבלנות להורדות כבדות. {הרבה זמן לוקח}

dudimalka

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
הורדתי סרט ב720P עכשיו כאשר אני רואה אותו בLCD שלי בחדר שהיא 32 אינץ' אני רואה אותו על כל המסך וכאשר אני מחבר אותו לLCג בסלון שהיא 42 אינץ' אני רואה רק פס צר מאוד עם פסים שחורים למעלה ומטה למה זה? אני מעוניין לראות על כל המסך כדי לנצל את כל שטח הפנים של המסך ולהינות מהסרט למה זה ככה והאם אפשר לסדר את זה שיראו על כל המסך כמו ב32 אינץ?

dudimalka

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
הקפצה חברה מה קורה? קצת תשומת לב

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
אין הרבה הבדלים וזיואלים ( אם בכלל ) , לך על גרסאות ה 720 , זה מספיק איכותי וההבדל ממש לא שווה את המאמץ , ברמות איכות כאלו העיין כמעט ולא רואה את ההבדל , אני מדבר מניסיון "עשיר" בצפיה .

לי יש מסך FHD אגב ואם כבר מדברים אז כמובן שבלו ריי מקורי הוא הכי טוב וזה בעיקר בגלל בגלל ה BIT RAE הגבוהה יותר מכל קובץ MKV שקיים .

dudimalka

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
הורדתי סרט ב720P עכשיו כאשר אני רואה אותו בLCD שלי בחדר שהיא 32 אינץ' אני רואה אותו על כל המסך וכאשר אני מחבר אותו לLCג בסלון שהיא 42 אינץ' אני רואה רק פס צר מאוד עם פסים שחורים למעלה ומטה למה זה? אני מעוניין לראות על כל המסך כדי לנצל את כל שטח הפנים של המסך ולהינות מהסרט למה זה ככה והאם אפשר לסדר את זה שיראו על כל המסך כמו ב32 אינץ?

חבר תודה רבה על התגובה אבל לא זאת השאלה שלי..
תראה למעלה מה כתבתי ומה שאלתי בדיוק

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
OferT, התופעה שאתה מדבר עליה קשורה לכך שסרטי 1080 כוללים ביטרייט גבוה יותר מ- 720.
dudimalka, האם שיחקת עם מצבי תמונה שונים במסך? ASPECT RATIO

dudimalka

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
אכן ליאור כאשר אני צופה בסרט במסך ה32 אינץ אני רואה ביחס של 16:9 ורואה על המסך כולו את אותו הסרט וכאשר אני צופה במסך ה42 אינץ את אותו הסרט אני רואה רק פס צר מאוד של הסרט ולא נהנה מכל הגדול של ה42 אינץ וכאשר אני מנסה לשחק עם מצבי התמונה כמו יחסים שונים וזום אז אתה אולי רואה על יותר מסך אבל מאבד הרבה פרטים מהצדדים....ככה שזה לא פיתרון....
מה אתה חושב?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור