ספרד נגד גרמניה , מה אתם אומרים?

dansany

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אישית אני מעדיף את נבחרת ספרד אולי מהסיבה שאצלנו משודרים
כדורגל ספרדי ומהכרותי את כל השחקנים + העובדה שספרד לא זכתה
ולא היתה קרובה למעמד הזה כמו גרמניה וברזיל שנמאס כבר מהזכיות
שלהם .

מה אתם אומרים?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אני אומר: איזה מתח

dansany

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
הנבואה שלי התממשה , ספרד בגמר , ובצדק!

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
הגרמנים היו מקומפרסים, לא דינמים ונראה כי היה חסר להם אוויר לעומת המשחק שלהם מול ארגנטינה. זה לא כל כך חוכמה משום שארגנטינה לא היו דינמים בעליל, קצת אנמים ונכנסו לרוויה מאוד מהר. כנראה שזה היה תובעני מידי עבורם.

במשחק הזה ספרד הפגינו סינרגיה מעולה, דינמיות ואיזון מושלם בין השחקנים.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
נמר רק חבל שמוזיקה הזו סיפקה מספר קטן של מצבים ורק שער אחד

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
מחצית ראשונה, שתי הקבוצות שיחקו בונקר, מחצית שניה היתה מותחת, אין ספק שהספרדים שיחקו טוב יותר.
אחרי הגול היתה להם ירידת מתח והגרמנים הרגישו את זה, אבל הספרדים חזרו לעניינים, אין ספק שהניצחון הגיע לקבוצה הנכונה והטובה יותר במשחק.

dansany

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
מחצית ראשונה, שתי הקבוצות שיחקו בונקר, מחצית שניה היתה מותחת, אין ספק שהספרדים שיחקו טוב יותר.
אחרי הגול היתה להם ירידת מתח והגרמנים הרגישו את זה, אבל הספרדים חזרו לעניינים, אין ספק שהניצחון הגיע לקבוצה הנכונה והטובה יותר במשחק.
(Y)

בנסון

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
ספרד באה מוכנה טקטית לגרמניה וזה סיפור המשחק

מבחינת פוטנציל השחקנים ספרד כמו גם ארגנטינה(כולל אלו שבבית)ברזיל אולי גם אנגליה יותר מוכשרות מגרמניה,אך גרמניה כמו גרמניה בהיותה נבחרת מאומנת וממושמעת!שמבצעת את ההוראות של המאמן עד תומם,מצתה את פטונציל הכישרון שלה על ידי אימוץ טקטיקה שתדגיש את האיכויות שלה ,כל זה כשהיריב מולו אתה עומד לא למד/את השיטה או לא הבין ולכן לא מתנהל בהתאם

בנסון

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
המשך

הספרדים למדו את השיטה הגרמנית,ולכן ניתרלו את מובילי הכדור של גרמניה
בלחץ שבוצע ע"י כל הקבוצה בחיפויים הדדים ועבודה הגנתית מופלאה והשתלתות על מרכז השדה ע"י חבורת קשרים הגנתית והתקפית מדהימה,ברגע שהספרדים השתלתו על הכדור נותר לגרמנים רק לרדוף אחריההם,וזה מתיש ומיאש,כשאתה רודף אחרי נבחרת עם יכלות טכנית כל כך גבווה,זה לא שגרמניה לא הגיע למשחק זה שספרד העלימה אותה
ולמרות רוח לחימה והגנה גרמנית מעולה!ספרד הגיע למצבים וגם היתה יכולה לכבוש יותר,
אותו דבר דרך אגב קרה גםלפורטוגל,

בנסון

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
נ.ב. בונקר ממש לא היה אתמול,בונקר כשמו הוא התבצרות של קבוצה בהגנה ויציאה למתפרצות,ראה פרגוואי ספרד,אינטר בארסה,נבחרות שויץ ויון,הספרדים יזמו התקפות והנעת כדור כל הזמן,וכן לחצו על הגרמנים על כל המגרש,זה פשןט מראה כשאתה רציני וטקטי אתה יכול להביא את הבדלי הכשרון למשחק,עדיין צריך מזל,הגרמנים יכלו לכבוש מהמצב אליו הגיעו,והספרדים צרכים להיות יותר חדים בחוד,אני מניח שזה היה קורא עם עוד כמה משחקים,אולי נגד הולנד? אין ספק שההרחקה של מולר הפריעה לגרמנים,אבל אני לא חושב שהוא היה עושה את ההבדל,הספרדים פשוט היו מוכנים לגרמניה,בניגוד לטיפשות/יהירות/עופפות של אנגליה וארגנטינה

http://mondial.walla.co.il/?w=/7/1705072

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3916752,00.html

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3916749,00.html

זה מה שאמרו השחקנים והמאמנים של שתי הנבחרות
מסכם יפה את המשחק

נערך לאחרונה ב:

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
הגיע?

אבל הספרדים חזרו לעניינים, אין ספק שהניצחון הגיע לקבוצה הנכונה והטובה יותר במשחק.

מסכים חלקית. אם אתה מדבר אך ורק על המשחק האחרון? אז אני יכול להצטרף לדברים
אבל אם מדברים על כלל המשחקים ששוחקו? גרמניה הציגה כדורגל עדיף (מישהו שכח את הרביעיות)
ויפה יותר מאשר כל הנבחרות ובוודאי שמספרד. אבל מה שקובע זה רגע האמת שהיה בחצי גמר
ושם הגרמנים כשלו ולא הצליחו להציג את היכולת הגבוה שהם הצליחו להפגין עד המשחק מול ספרד.

כך שמי שמחפש מגיע או לא מגיע? לא ימצא את זה בכדורגל.
(ורד)

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
מדבר רק על המשחק האחרון.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
עופר, היום לא מדובר על קבוצה טובה יותר או טובה פחות בטווח משחקים האחרונים - מדובר טקטיקה של קבוצה מול הקבוצה ממול - בכך ארגנטינה וברזיל נפלו במשחקי ההפסד שלהם - כאילו אנחנו משחקים זהה מול כל קבוצה וזה לא עובד כך, אני חושב שכאן גם הגרמנים נפלו.

אני חושב שההסבר של בועז מדויק - הספרדים עשו שעורי בית נכון

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
אין ספק

שהספרדים "למדו" את המשחק/טקטיקה של הגרמנים (לראייה הגרמנים לא הבקיעו/פירקו אותם :))
כמובן שלא ניתן להתעלם מהכדורגל האיכותי שהגרמים הציגו עד כה. נכון זה לא בא
לידי ביטוי מול הספרדים.

יחד עם זה הספרדים נחשבים היום לנבחרת הטובה ביותר בעולם (אחרי היורו האחרון)
עם שחקנים מהשורה הראשונה שלקח להם זמן להראות את היכולות האמיתיות
של הכוכבים -הגמר הראוי ביותר היה גרמניה & ספרד אבל ההגרלה זימנה משהו אחר.

ביום ראשון נדע אם הספרדים באמת הקבוצה/נבחרת הטובה ביותר על פני הגלובוס?
והאם הם באמת ראויים לתואר הנ"ל. (ורד) (אישית אין לי העדפה מסוימת)

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אישית אני לא מבין את המשחק ההולנדי - כמו שנאמר גם במשחקים לא מוצלחים שלך אתה צריך לנצח, אבל הם עושים זאת כל הטורניר

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור