ספק כח לdac

shema56

אוהב את התחום
מעורבות
10
נקודות
18
מאזין דרך chordette Qute hd dac שהגיע עם ספק כוח חיצוני.קורא בעיתונות מקצועית ובפורמים שונים ששימוש בספק כח איכותי משפר את הסאונד.בין היתר הומלצו הספקים הבאים של teddy,mcru,paul hynes.
שוקל להזמין את הספק של פול היינס אך נאמר לי שהמכס עושה בעיות על כניסת ספקי כח מחו"ל עקב בעיות תקינה.
אשמח לשמוע אם מישהו מכיר ,יודע דבר מה בנושא זה

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
תזמין חופשי...אין בעיות אם אתה מביא ספק אחד או שניים.
אם תביא כמויות (יותר מ-5 יבקשו תקינה)
ואפרופו... מי אמר לך...:מלאך:

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
למה לא לקנות טדי בארץ???
גם איכותי ונמכר בכל העולם, גם כחול לבן , גם אפשר ללכת לעופר שחורי ולשמוע, וגם פחות בלבולי מוח של ייבוא וסיכונים מיותרים.

Eylo

אוהב את התחום
מעורבות
89
נקודות
28
הי
יש לך דאק מצויין אתה לא צריך להחליף כלום, החברה הזו מתמחה בשני דברים , בבניית ספקים ממותגים ומימוש ציפ של דאק בדרך שלהם. תנסה לשפר את הכבילה.. מה שאר המערכת?
איל

shema56

אוהב את התחום
מעורבות
10
נקודות
18
הי
יש לך דאק מצויין אתה לא צריך להחליף כלום, החברה הזו מתמחה בשני דברים , בבניית ספקים ממותגים ומימוש ציפ של דאק בדרך שלהם. תנסה לשפר את הכבילה.. מה שאר המערכת?
איל
מגבר משולב פליניוס 9100,רמקולים ווינה מוצארט.כבל usb belkin gold
אני נהנה מהאזנה אך אם אפשר לשפר למה לא?

shema56

אוהב את התחום
מעורבות
10
נקודות
18
למה לא לקנות טדי בארץ???
גם איכותי ונמכר בכל העולם, גם כחול לבן , גם אפשר ללכת לעופר שחורי ולשמוע, וגם פחות בלבולי מוח של ייבוא וסיכונים מיותרים.
לא פוסל את האפשרות הזאת.דרך אגב שחורי כבר לא מייצג את טדי שעושה זאת בעצמו דרך הרשת

shema56

אוהב את התחום
מעורבות
10
נקודות
18
תזמין חופשי...אין בעיות אם אתה מביא ספק אחד או שניים.
אם תביא כמויות (יותר מ-5 יבקשו תקינה)
ואפרופו... מי אמר לך...:מלאך:
אמר לי זאת חבר שמוכר כלי נגינה ובתחום 35 שנה

shema56

אוהב את התחום
מעורבות
10
נקודות
18

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור