סמסונג LED - C7000

UFAIGENX

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום רב,
ברצוני לרכוש טלוויזיה LED של סמסונג "46. הבנתי שיש מספר אפשרויות: C5000, C6000 C7000. האחרון זה תלת מימד.
אודה לכם באם תוכלו לעזור במספר שאלות:
1) בציפייה רגילה, האם איכות השידור שך C7000 זהה באיכותו לזה של C5000 או C6000, או שקיים מצב שהאיכות יורדת בגלל אופציית התלת מימד?
2) הבנתי שהמסך מסוג Ultra clear panel. מה זה אומר לגביי השתקפויות של חלונות ותאורה על גביי המסך? האם זה חוסם מצבים אלו או האם בטלוויזיה C7000 קיימת אופציה לבטל ו/או לחסום החזרות?
3) אילו עוד טלוויזיות תלת מימד קיימות בשוק (אם בכלל) שאיכותן זהה או אפילו עולה על זו של סמסונג והם גם כן מומלצים לקנייה?
אודה לכם באם תוכלו לעזור ולייעץ.
שנה טובה וחג שמח,
אורי

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
1. אין קשר.
2. לרבים ממסכי LCD כיום יש ציפוי קדמי מבריק, מומלץ שתגיע לחנות ותבדוק כיצד הוא מתמודד עם התאורה במקום.
3. המתחרים הם LX9500 של LG, טושיבה WL768, פנסוניק VT20, סוני HX800

UFAIGENX

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה על העזרה וההכוונה.
צפיתי כרגע גם בסרט ההדרכה דגשים לפני קנייה של טלוויזיות ממש נחמד ועוזר.
האם לדעתך כל הטכנולוגיה של התלת מימד עדיין מוקדמת בארץ ורצוי להמתין עוד מספר שבועות או שבטלווזיות מסוג C7000 ו/או מה שאתה הזכרת לעיל זה כבר סביר די ויותר?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
תלת מימד הוא ענין מוקדם בכל העולם, לא רק בישראל: אין כמעט תכנים זמינים לצפיה.
זה לא משהו שישתנה באופן מהותי בשבועות הקרובים.

UFAIGENX

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום ליאור,
ניסיתי לחפש במספר אתרים את הדגמים שציינת ולערי אני לא מוצא, מלבד את הדגם של סמסונג C7000 שבו אני מוצא מפרט מלא והצעות מחיר, כל השאר זה משהו מאוד כללי. אולי אתה יכול לתת לי מספר קישורים, בנוסף אשמח לדעת על מה אתה יכול להמליץ לי, כאשר טווח המחירים הוא בסביבות ה- 12.5K לא הרבה יותר.
תודה רבה על העזרה וההכוונה,
אורי

ilana

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ומה דעתך על הפיליפס?

ליאור שלום,

בהמשך להתכתבות כאן, מה דעתך על הפיליפס? 8605 לעומת ה C7000, אני מעוניין לרכוש אחת מהן בגודל של 46 וקצת מתלבט..

אשמח להכוונה.

תודה רבה וחג שמח.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
לא יצא לי לראות עדיין את ה- 8605.

UFAIGENX

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום רב,
הייתי היום בחנות אלמ וראיתי את הטלוויזיה של סמסונג C7000 (תלת מימד). האמת שמעט התאכזבתי:
קיימת אפשרות להפוך שידור רגיל לתלת מימד, ולבקשתי הדבר נעשה והביאו לי משקפיים מתאימות. ממש לא הבחנתי בהבדל, לא חשתי בתלת מימד ולא היה בכלל עומק לתמונה. בנוסף באותו מסך היו מספר דמויות מטושטשות וגם הכתוביות ריצדו במטושטש.
המסך מבריק, כנראה שזה כמעט בכל הטלוויזיות, כך שאם יש חלונות ו/או תאורה מאחור זה ממש משתקף.
לעומת זאת, המסך בתדר 200Hz לעומת ה- C6900 או ה- C6200 שהם בתדר 100Hz מה גם שהם לא תלת מימד.
אשמח אם תייעצו לי, האם כדאי להשקיע בכל זאת ב- C7000 הן בגלל הפונקציות המתקדמות יותר: תדר, SKYPE וכו', או שאולי מספיק הסדרות של ה- 6000?
רוב השימוש הוא לצפייה בשידורים הרגילים, כאשר לפעמים צפייה בסרטים תלת מימד, שגם אותם אין לי מושג עדיין מהיכן משיגים.
חג שמח ושנה טובה.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
השאלה היא באמת כמה תלת מימד יהיה חשוב עבורך, כם אם כן, אז יש לך רק אופציה של C7000.
לגבי 6000, האם התסכלת במפרט לגבי חיבור אינטרנט ובמה הוא תומך?

UFAIGENX

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה על העזרה ומתן תשומת הלב.

ייעצת לי על עוד כמה סוגים של טלוויזיות, כגון: LG LX9500, TOSHIBA WL768, פנסוניק VT20, סוני HX800.
אני לא מצליח למצוא מאמרים, מפרטים והצעות מחירים לגביהם. אולי אתה יכול לעזור לי ולתת לי קישורים בנושא?
תלת מימד לא כל-כך חשוב, למעט האופציה שפעם בכמה זמן אוכל לראות סרט בתלת מימד.
מה דעתך לגביי מה שציינתי על ה- C7000, שבהמרת שידור רגיל לתל מימד ממש התאכזבתי, והם בכל זאת כדאי לקנות את ה- C7000 כי טכנולוגית בשידור היא יותר טובה? אולי כדאי לקנות את הסידרה 8000?
מה לגביי טלוויזיות שהם FullLED ולא רק Edge LED?
המשך חג שמח, שנה טובה בריאות ושלווה.
תודה,
אורי

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור