בוקר טוב לכולם.
היום הקדמתי והגעתי מוקדם גם כדי לסיים את התערוכה וגם לכתוב טיפה.
אני מתנצל אבל אבד לי הכבל USB של המצלמה
ככה שאם יהיו היום תמונות זה מהפלאפון. אבל אני חוזר מחר לארץ וכבר אתחיל להעלות תמונות. ויש הרבה.
אתמול היה יום מלא בהשמעות.
דווקא אתחיל הפעם באכזבה , וזו התצוגה של MBL. ציפיתי לשמוע משהו מיוחד, משהו אחר.
קיבלתי, אבל <?> הרצאה בגרמנית שכל הקהל צוחק על 2 דק', ואז מוזיקת עם גרמנית , פופ במיטבו.
ההשמעות שלהם מפוצצות באנשים ואי אפשר לשמוע כמו בנאדם.
מה שכן הם הפתיעו בקו שלם של מוצרים בצבע לבן!
לידם התצוגה המעולה של ASR עם YG .
פגשתי שם את יואב גבע, איש נחמד, רציני, אבל עדיין עם הישראלות הנחוצה. עונה לכולם על השאלות, מצטלם. אכן הצלחה!
התצוגה עצמה דיי מדהימה. כל הזמן מוזיקה, גם כאן מסרבר דיגיטלי .
זוג מגברי ASR מניעים את הענת 3 עם היחידת באס הנוספת. הרמקול נעלם בשניה בחדר ואין מושג איפה הוא מנגן. יותר מכך לעומת הרבה מערכות כאשר זזים בכלל מהבמה לא מרגישים ריחוק או איבוד. אחת התוצאות המעולות.
רמקול נוסף שהדהים אותי היה PMC TWENTY 24 . רמקול של 3500 יורו, מחובר להגברה ומקור סטרימר של ברייסטון.
הרקול בנוי בתצורת טרנסמישן ליין ונותן במה מופלאה, המון כח, וצליל מעולה.
אחת ההפתעות, גם בגלל ההגברה והמקור של ברייסטון וגם כי במחיר כזה לקבל כ"כ הרבה רמקול זה קשה מאוד.
אחת היציאות של התערוכה הוא מוצר של חברת DEVIALET. מדובר על יחידה אחת כסופה או שחורה , דקה ומרובעת, שמחזיקה בתוכה DAC ומגבר, כולל WIFI.
הגדולה שלה היא שזה בעצם מגבר CLASS A המחובר במקביל למגבר דיגיטלי CLASS D. הראשון אחראי על השליטה בוולטאג' ובעצם במוזיקה, והזרם מגיע מהמגבר הדיגיטלי. זו תצורה מיוחדת שלהם. כמו כן DAC סופר איכותי היושב בפנים.
אפשר לחבר כמה וכמה מגברים במקביל ולהשתמש בכל אחד כמונו.
המגבר מוציא 240W בכל אימפדנס, ומבחינתם הוא מחזיק עד מצב DC (בגדול 0 אוהם).
הוא היה מחובר לWILSON SOPHIA. הסאונד היה "לפנים" . מדהים. כמה צלילות, כח, ופירוט נכנסים ביחידה הזו. הרמקול גם כן נותן פשוט הופעה. גם כן אחת מההצגות הטובות ביותר בתערוכה.
מחיר יחידה כזו הוא 10,000 יורו, ואפשר להזמין מהם גם מהאתר לכול העולם. בעצם בפעם אחת קונים מערכת .
כמו כן המערכת כוללת אפשרות שידרוג תמידית ע"י תוכנה.
השמעה יפה ומעניינת היתה לוינסנט עם ווינה אקוטסטיקס.
חדר קטן עם פטיפון של טורנס, ווינה בטהובן בייבי, ומגבר כח ופרה של ווינסנט.
קיבלנו תוצאה מאוד מוזיקלית ונעימה. לא מערכת שזורקת אותך מהכסא אבל נותנת לך את האפשרות להנות ממוזיקה ולחיות איתה בשלום.
זהו לכרגע, אני הולך להסתובב, ומבטיח שבשניה שאני מוצא דרך להעלות תמונות, אני מציף