סיכום קניה - תודה לחברי הפורום

אדר

אוהב את התחום
מעורבות
7
נקודות
18
לפני מספר ימים פתחתי שרשור בנושא מוסיקה קלאסית (תקופת היידן-מוצרט). רציתי להעשיר קצת את ההכרות שלי עם שאר מלחיני התקופה באמצעות קניית דיסקים מומלצים.

קיבלתי מבול של המלצות ותגובות מהשלישיה AK1, Ramkol, זיפ. ולא רק המלצות, גם תשובות לשאלות, הערות וטיפים. פשוט נהניתי. לאחר התכתבות מאד ארוכה סיימתי זה עתה לבצע אוסף של הזמנות שרוקנו את הארנק שלי אך העשירו (למען האמת יעשירו) את הרפרטואר שלי בצורה מרשימה.
חלק מהדיסקים מהקלטות ישנות, חלק ממש חדשים, רובם לא ממש זולים, ואני מחכה בכליון אוזניים.

אז תודה רבה רבה לכל העוזרים - בלעדיכם לא הייתי מתקדם מטר.

ולכל המעוניין, להלן רשימת הקניות הסופית:
שטייר - אוסף גדול
אבל - מוסיקה לויולה דה גמבה
קלמנטי
קמפרה והיידן - רקוויאם
ויולה דה גמבה - קאוקן
פילד - קונצ'רטי
פילד - נוקטורני וסונטות 1
פילד - נוקטורני וסונטות 2
בוקריני - חמישיות
בוקריני - סטבט מאטר וקווינטט
בוקריני - מינואט ועוד
כרוביני - רביעיות

אולי יכלתי קצת להרחיב על בניו של באך אבל נראה לי שזה ירוקן לי את הכיס לכמה חודשים :)

אדר.

נקדי

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
ראשית, אני משער שהאזנת לדוגמיות מהנ"ל, אם לא - הייתי ממליץ לך שתנהג כך, זה נותן תובנה ראשונית.
שנית, אני מבין שאתה גם מחבב את צליל הצ'מבלו.

אדר

אוהב את התחום
מעורבות
7
נקודות
18
תודה על הטיפים.

האזנתי לחלק (למשל ויתרתי על פורטהפיאנו לטובת פסנתר במוסיקה של פילד). אני מודה שבחלק מהמקרים הסתפקתי בהמלצה משולבת (למשל ברקוויאם), או בהכרות עם הסגנון והמבצע (למשל פביו ביונדי). זה "סיכון" שאני מוכן לקחת.
אגב, בעבר הלא רחוק ויתרתי על הביצועים של קפה צימרמן רק "בגלל" שהקשבתי לדוגמיות (למרות המלצות מכל הצדדים), ולא אהבתי. :)

אני אכן מחבב צ'מבלו. אמנם הנתח שלו בהזמנה גדול לאין שיעור מנתח ההאזנה שלי אליו, אבל אני מודע לזה.

ronnyb

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
בהצלחה ,והרבה הנאה מה רכישה החדשה.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
תהנה!! (ורד):בעד:

עמיר

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור