- מעורבות
- 753
- נקודות
- 113
שרשור תגובות עבור המאמר: סיכום מפגש - השוואה בין שבעה קדם מגברים
שלום לכולם יפה שניהנתם איזה כיף לכם. אבל למה בשבת יש חול המועד גם אני ההיתי רוצה לבוא לשמוע. אפרופו נגנים חבל שלא הבאתי הjolda עם מנורות מולאד nos טובות אחרת לא שווה אני בטוח ההיתם נדהמים . לגבי קדם אני מה זה ההיתי רוצה גם לבוא. אבל בשבת סורי לא מתאים לי. איזה כיף שיש מישהו שמארגן דברים כאלה הללואי והיה גם ברמקולים . מגברים וכולי , חג שמח .
שלום לכולם יפה שניהנתם איזה כיף לכם. אבל למה בשבת יש חול המועד גם אני ההיתי רוצה לבוא לשמוע. אפרופו נגנים חבל שלא הבאתי הjolda עם מנורות מולאד nos טובות אחרת לא שווה אני בטוח ההיתם נדהמים . לגבי קדם אני מה זה ההיתי רוצה גם לבוא. אבל בשבת סורי לא מתאים לי. איזה כיף שיש מישהו שמארגן דברים כאלה הללואי והיה גם ברמקולים . מגברים וכולי , חג שמח .
באמת היה נחמד אם החברה היו עושים דברים כאלו ,אפילו בקנה מידה יותר קטן וכותבים לנו ,אפילו מותר לגבות תשלום לדעתי ,למרות שאני בשום אופן לא הייתי חושב על כך , החוויה הזו שוה לפחות כמו הכניסה קאנטרי או לבריכה , לא ?
סעיף 6 חשוב מאוד!לצערי הרב לא יכולתי להשתתף הפעם. ה SMS של שניצל ("תירשם כבר!") תפס אותי בניו יורק בחופשה משפחתית.
מאז אכלתי את הלב והשתדלתי לעקוב מרחוק אחרי ההכנות והדיווחים.
הלילה חזרתי והחלטתי לחלוק כמה תובנות של מי שהפעם הביט מהצד:
1. נראה שכל מפגש כזה, ובתנאי שהחבר'ה מניחים לרגע את האגו בצד, הוא מתכון להצלחה: האווירה,ההזדמנות למפגש של קולגות לתחביב, והכי חשוב, ההזדמנות לשמוע מבחר של מכשירים שבשום אפשרות אחרת כמעט לא ניתן להשוות אותם זה לצד זה, הם הזדמנות שאסור להחמיץ.
2. אני מאוד מקווה שהקורא הנאמן מתנוש יקרא וישנן את סעיף מס' 1.
3. אחרי לא מעט מבחנים שערכתי בעצמי או השתתפתי עם אחרים, אני משוכנע שמבחנים כאלה, גם אם לא נערכים בתנאי מעבדה, יש להם תוקף רב - אני מאלה שחושבים שלא חשוב אם מתקיימים בחדר תנאי מעבדה, כי כמעט אף אחד מאיתנו לא שומע בתנאי מעבדה. במצב שבו מכשיר אחד מתעלה במובהק על פני כל היתר, אין מקום לפלפולים והתחכמויות ולחיפוש דקויות שלא יעלו ולא יורידו. גם אם בסוף הכל עניין של טעם, ברור שה NAT נשמע לדעת רוב החברים הכי טוב בחדר. זה לא אומר שיישמע כך בכל מערכת ובכל חדר,אבל בינינו, הסיכויים שלו להישמע יותר טוב מיתר המכשירים שנבחנו כאן גם במערכות אחרות הוא די גדול.
4. אשמח לארח אצלי מפגש השוואתי כלשהו או איזו הרצאה והדגמה אולי (של יואל ??). אפשר לדחוף איכשהו 25-30 חברים. צריך רק לחשוב על רעיון.
6. בגלל שאף אחד עוד לא כתב את זה עד עכשיו אז - באמת, כל הכבוד לשניצל!
חג שמח לכולם ושרק נרבה בחגיגות שכאלה.
6. כל הכבוד לשניצל. אכן. ולו רק בגלל שהכניס עוד ריגוש לפורום דל פעילות.לצערי הרב לא יכולתי להשתתף הפעם. ה SMS של שניצל ("תירשם כבר!") תפס אותי בניו יורק בחופשה משפחתית.
מאז אכלתי את הלב והשתדלתי לעקוב מרחוק אחרי ההכנות והדיווחים.
הלילה חזרתי והחלטתי לחלוק כמה תובנות של מי שהפעם הביט מהצד:
1. נראה שכל מפגש כזה, ובתנאי שהחבר'ה מניחים לרגע את האגו בצד, הוא מתכון להצלחה: האווירה,ההזדמנות למפגש של קולגות לתחביב, והכי חשוב, ההזדמנות לשמוע מבחר של מכשירים שבשום אפשרות אחרת כמעט לא ניתן להשוות אותם זה לצד זה, הם הזדמנות שאסור להחמיץ.
2. אני מאוד מקווה שהקורא הנאמן מתנוש יקרא וישנן את סעיף מס' 1.
3. אחרי לא מעט מבחנים שערכתי בעצמי או השתתפתי עם אחרים, אני משוכנע שמבחנים כאלה, גם אם לא נערכים בתנאי מעבדה, יש להם תוקף רב - אני מאלה שחושבים שלא חשוב אם מתקיימים בחדר תנאי מעבדה, כי כמעט אף אחד מאיתנו לא שומע בתנאי מעבדה. במצב שבו מכשיר אחד מתעלה במובהק על פני כל היתר, אין מקום לפלפולים והתחכמויות ולחיפוש דקויות שלא יעלו ולא יורידו. גם אם בסוף הכל עניין של טעם, ברור שה NAT נשמע לדעת רוב החברים הכי טוב בחדר. זה לא אומר שיישמע כך בכל מערכת ובכל חדר,אבל בינינו, הסיכויים שלו להישמע יותר טוב מיתר המכשירים שנבחנו כאן גם במערכות אחרות הוא די גדול.
4. אשמח לארח אצלי מפגש השוואתי כלשהו או איזו הרצאה והדגמה אולי (של יואל ??). אפשר לדחוף איכשהו 25-30 חברים. צריך רק לחשוב על רעיון.
6. בגלל שאף אחד עוד לא כתב את זה עד עכשיו אז - באמת, כל הכבוד לשניצל!
חג שמח לכולם ושרק נרבה בחגיגות שכאלה.
מהיכן החרטא הזו של סעיף 6 ?6. בגלל שאף אחד עוד לא כתב את זה עד עכשיו אז - באמת, כל הכבוד לשניצל!