avilavi
אוהב את התחום
- מעורבות
- 4
- נקודות
- 18
אחרי כמעט שנתיים בפורום
שבהם הנהתי לקרוא וללמוד מהנסיון של החברים
אני לא כותב הרבה בדרך כלל וכנראה שגם הפעם אתן בעיקר לתמונות לדבר :גאה:
הגעתי לכאן חייל משוחרר עם עיניים גדולות ותקציב זעום, יצאתי עם רמקולים מוגברים למחשב
אחרי זה הצטרפו אזניות ו DAC
בשבילי זה היה כניסה מעולה לעולם האודיו, ואם היו מחזירים אותי בזמן אחורה הייתי הולך באותה דרך בדיוק
הסולו 6C עברו לאחר כבוד לסלון של ההורים שלי (כ 50 מ"ר ביחד עם המטבח) שם הם עושים עבודה לא רעה בכלל למרות גודלם הצנוע
אחר כך, כשעברתי דירה, נכנסתי לאטרף של קניות ביד שניה
קניתי כל מני דברים לבית, מוצרי חשמל וריהוט.. יש אחלה מציאות ביד שניה וברוב המקרים לא הייתי צריך לצאת מהעיר שלי. יש בזה מן ריגוש, פוגשים אנשים נחמדים
בעודי חורש את הלוחות יצא לי להציץ לא פעם במודעות של ציוד אודיו
התלבטתי אם כדאי לי להכנס לכל זה או להישאר עם הסולו שהיה לי די טוב איתם
וודאי ניחשתם כבר מה קרה בסוף
אחרי מס' השוואות נפלה ההחלטה וקניתי רמקולים של JBL מדגם E80 ומגבר משולב של דנון מדגם PMA-510AE
תמיד היה לי את הג'וק של הקולנוע ביתי אך אני חייב להודות שהמחיר של רסיבר נורא הרתיע אותי
יום בהיר אחד ראיתי את הסנטר N-CENTER וזוג סראונד N24II במחיר שלא יכלתי לסרב לו אז חטפתי אותם. הם חיכו בסבלנות יתרה לרסיבר
עוד בהמשך.. הפורום לא מאפשר להוסיף עוד תמונות :אוהב-מאוד:
שבהם הנהתי לקרוא וללמוד מהנסיון של החברים
אני לא כותב הרבה בדרך כלל וכנראה שגם הפעם אתן בעיקר לתמונות לדבר :גאה:
הגעתי לכאן חייל משוחרר עם עיניים גדולות ותקציב זעום, יצאתי עם רמקולים מוגברים למחשב
אחרי זה הצטרפו אזניות ו DAC
בשבילי זה היה כניסה מעולה לעולם האודיו, ואם היו מחזירים אותי בזמן אחורה הייתי הולך באותה דרך בדיוק
הסולו 6C עברו לאחר כבוד לסלון של ההורים שלי (כ 50 מ"ר ביחד עם המטבח) שם הם עושים עבודה לא רעה בכלל למרות גודלם הצנוע
אחר כך, כשעברתי דירה, נכנסתי לאטרף של קניות ביד שניה
קניתי כל מני דברים לבית, מוצרי חשמל וריהוט.. יש אחלה מציאות ביד שניה וברוב המקרים לא הייתי צריך לצאת מהעיר שלי. יש בזה מן ריגוש, פוגשים אנשים נחמדים
בעודי חורש את הלוחות יצא לי להציץ לא פעם במודעות של ציוד אודיו
התלבטתי אם כדאי לי להכנס לכל זה או להישאר עם הסולו שהיה לי די טוב איתם
וודאי ניחשתם כבר מה קרה בסוף
אחרי מס' השוואות נפלה ההחלטה וקניתי רמקולים של JBL מדגם E80 ומגבר משולב של דנון מדגם PMA-510AE
תמיד היה לי את הג'וק של הקולנוע ביתי אך אני חייב להודות שהמחיר של רסיבר נורא הרתיע אותי
יום בהיר אחד ראיתי את הסנטר N-CENTER וזוג סראונד N24II במחיר שלא יכלתי לסרב לו אז חטפתי אותם. הם חיכו בסבלנות יתרה לרסיבר
עוד בהמשך.. הפורום לא מאפשר להוסיף עוד תמונות :אוהב-מאוד: