סיכום אירוע Unpacked לסמסונג

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
754
נקודות
113
שרשור תגובות לכתבה: סיכום אירוע Unpacked לסמסונג

טל גורן

כתב האתר
מעורבות
6
נקודות
3
אואה, במחיר הזה של ה-FOLD החדש אני יכול לקנות מחשב נייד טוב, טאבל 10 אינץ' איכותי ואזניות מעולות ועוד יישאר לי עודף בשביל איזה טלפון תקציבי.

Tamir Ivan

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
206
נקודות
43
אואה, במחיר הזה של ה-FOLD החדש אני יכול לקנות מחשב נייד טוב, טאבל 10 אינץ' איכותי ואזניות מעולות ועוד יישאר לי עודף בשביל איזה טלפון תקציבי.
מסתבר שהצנע עדיין באופנה!

כנראה שה- fold לא מתאים לכולם.
הוא ללא ספק אטרקציה מדהימה למי שמחפש חידושים טכנולוגיים. לראיה, הוא היה המכשיר שהתעסקו בו הכי הרבה באירוע והפיק הכי הרבה התפעלות ממנו. זה לא סתם מסך כפול. סמסונג עבדו קשה מול מפתחי אפליקציות להפיק המיטב משילובם אחד לצד השני, ומהצגתם במסך גדול כ"כ. זה גם הסלולרי היחיד בו אדם שמצלמים אותו בסלולרי יכול לראות את התמונה מיד עם צילומה.
מצד שני, יש שסלולרי תקציבי עושה להם את זה :)

עמית

חבר משקיען
מעורבות
217
נקודות
63
בסוג השירות והאחריות של היבואן
כדאי מאד לוותר.

arix

חבר משקיען
מעורבות
493
נקודות
83
בקשר ל FOLD3 לא הייתי משתמש בזה אפילו שהייתי מקבל בחינם, הייתי משתמש בזה בתור מעצור לדלת !!,
וגם זה לא בטוח, אישתי שתחיה הייתה זורקת את המעצור לפח !!
כבעל נוט 20 אולטרה ,עדיף לי הנוט עם העט בפנים, הפולד מכשיר כבד, מסך קטן שהמכשיר סגור (בהשוואה ל NOTE 20 אולטרה) מסך מרובע מכוער שהוא פתוח (יש לי בתיק טאבלט של סמסונג 10 אינץ במידה ואני צריך מסך גדול) מצלמות על הפנים לעומת הנוט 20 אולטרה, אין תמיכה בכרטיס זכרון (בנוט ובטבלט יש לי).
בקשר לשעון ,לפני שנתיים ייצא active 2 (רכשתי כזה) וכבר לפני שנתיים הבטיחו שהלחץ דם יעבוד בקרוב בגלל שאין להם אישור בארץ, גילוי נאות- יש לי מדידת לחץ דם בשעון כי תחמנתי לפי ההוראות האתר XDA , אבל למה אני צריך לתחמן?

ayal30

חבר משקיען
מעורבות
921
נקודות
113
בקשר ל FOLD3 לא הייתי משתמש בזה אפילו שהייתי מקבל בחינם, הייתי משתמש בזה בתור מעצור לדלת !!,
וגם זה לא בטוח, אישתי שתחיה הייתה זורקת את המעצור לפח !!
כבעל נוט 20 אולטרה ,עדיף לי הנוט עם העט בפנים, הפולד מכשיר כבד, מסך קטן שהמכשיר סגור (בהשוואה ל NOTE 20 אולטרה) מסך מרובע מכוער שהוא פתוח (יש לי בתיק טאבלט של סמסונג 10 אינץ במידה ואני צריך מסך גדול) מצלמות על הפנים לעומת הנוט 20 אולטרה, אין תמיכה בכרטיס זכרון (בנוט ובטבלט יש לי).
בקשר לשעון ,לפני שנתיים ייצא active 2 (רכשתי כזה) וכבר לפני שנתיים הבטיחו שהלחץ דם יעבוד בקרוב בגלל שאין להם אישור בארץ, גילוי נאות- יש לי מדידת לחץ דם בשעון כי תחמנתי לפי ההוראות האתר XDA , אבל למה אני צריך לתחמן?

''כבעל נוט 20 אולטרה''
גם אני. וזה אחלה מכשיר ואני מרוצה ממנו ואני מקווה שימשיכו עוד
עם היצור שלו

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
חברה, מצטער, אבל אתם נשמעים לי כמו זקנים :D

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור