אעשה זאת בקצרה למען אחרים שלא יפלו בפח הזה. ב30-12-12 רכשתי חבילת אינטרנט(בנדל) במהירות 5 מגה מנט-וויז'ן 013, עם תשתית של בזק בעלות 70 ש"ח לחודש כולל מע"מ,תשלום חד פעמי של 150 ש"ח לבזק על ההתקנה, ועשרה ש"ח לחודש על הנתב. השימוש לצורכי גלישה בלבד ולא מעבר,שני מחשבים ניידים בבית וזהו. שעה לאחר שעזב טכנאי בזק החלו התקלות,התקשרתי ל013 ונאמר לי שהבעיה בבזק, תפנה אליהם,פניתי לשירות טכני בזק 166,והם כנ"ל אמרו שהבעיה ב013 לפנות אליהם,וכך רבותיי 21 יום ללא אינטרנט,עשרות טלפונים לבזק, לטכנאי, נענו בשלילה כי הבעיה כאמור ב013. לאחר שלושה שבועות רבותיי,וזה לא בדיחה,בזק שלחה טכנאי,ומה אתם אומרים..הנתב היה תקול לא תקין,הנתב הוחלף מייד והבעיה חלפה,אלא שהסיוט שלי עם 013 ובזק רק החל. מ013 הובטח לי זיכוי על שלושת השבועות ללא אינטרנט,שעד היום עוד לא הגיע. למחרת קבלתי חשבון מחברת "נזק" על ההתקנה של התשתית בסך 400 ש"ח!! במקום 150 ש"ח כפי שסוכם,התקשרתי ל199 והם אמרו לי שהייתה טעות ויזכו אותי בחשבון, שעד היום לא לא קבלתי,וכך במשך חודשיים של טלפונים ומיילים ואין מושיע, שבוע שעבר אני מקבל טלפון מ014 בזק בינלאומי,והנציג אומר לי שעקב בקשתי להתנתק מ013 פוצלה החבילה שלי ועברתי ל014,ושאני צריך להוסיף עוד 30 ש"ח לחבילה כלומר במקום 70 ש"ח,זה קפץ למאה ש"ח לחודש.מי מה ואיך אני לא יודע. ומה היה טענת 013 על פיצול זה? בהתחלה הכחישו, ולאחר כמה ימים התקשרו להודות שהחבילה פוצלה,אני מבחינתי הודעתי על ניתוק מ013 ומבזק,מה שהדהים אותי מכל הבלאגן הזה שנציגי שני החברות 013,ובזק ניסו לתחמן ושיקרו ללא הפסקה. איפה זה עומד כרגע? הכל בבדיקה במשרד התקשורת,ותלונות הציבור,אמון וכדומה. ועוד דבר, בזק הודיע לי שאני מחוייב על הנתב למשך שנתיים בעלות של 10 ש"ח לחודש!! אתם מאמינים? שמעתי הרבה סיפורים כאלה,ולא האמנתי שאני יעבור סיוט כזה,סך הכל רציתי אינטרנט לבית,בשביל הילדים. כמו שכתבתי, הכל בבדיקה ואני מקווה שיגמר בטוב. מקווה שלו עייפתי אתכם בסיפור הארוך והעצוב הזה על רמת השירות הנמוכה,ורמת השקרים הגבוהה של חברות תקשורת בישראל 2013. מאחל לכולם חג פורים שמח. עמית |