א
אפי ווג
אורח
מבקש המלצה לסטרימר איכותי, שיתאים למקינטוש MAC7200. האם כדאי סטרימר משולב עם CD? זו אופציה מתאימה כדי לחסוך במקום וחיווט.
מיכאל אני גם אשמח להמלצה על streaming dac שקורא גם mqa, בדיגיטל אני משתמש רק בסטרימינגיש הרבה היום, בכל תקציב (מהו?)
אתה צריך לראות לאיזה אפליקציה שלהם אתה "מתחבר", כי זה ישגע אותך
סטרימרים היום ששולטים הם מהמזרח - Lumin, Aurender
http://www.mqa.co.uk/customer/our-partners
מיכאל אני גם אשמח להמלצה על streaming dac שקורא גם mqa, בדיגיטל אני משתמש רק בסטרימינג
3000-4000$
אגב לגבי מחירים גבוהים - מה כבר קיים בסטרימר שאמור לעלות כאלו סכומים?!
שעון, ספק כוח. ותבלין הקסם: פלצנות. אבל בעיקר השניים הראשונים, מבין השלושה.אגב לגבי מחירים גבוהים - מה כבר קיים בסטרימר שאמור לעלות כאלו סכומים?!
בפועל סה"כ מחשב שאמור להוציא אות למפענח (דאק)... בתוך הקופסה ספק ודיסק, לפעמים דאק (דבר שהכי מעצבן אותי - אם יש דאק טוב, למה עוד אחד מובנה שלא יהיה בשימוש לרוב בעלי דאקים יחודיים שעלו הון, אך כסף גובים...) - איזה רכיב מביא מחיר אסטרונומי כזה?
לא מבין למה סטרימרים שעולים אלפי דולרים טובים של יצרניות מכובדות שמים תצוגה כמו בשעון מעורר מלפני 30 שנה...
מסך 7 אינץ רואים ברור באור ובחושך גם ממרחק 4 מטר, יש לחצן לכיבוי התצוגה (אם מפריע לך), העניין כפי שכתבתי שלא צריך מחשב או טלפון ביד ורואים הכל ברור ומיד....סטרימר נמצא במרחק של 3-4 מטרים ואף יותר ממקום ישיבה
המטרה היא שתראה ברור וגם בחושך, שלא יפריע להאזנה
מעבר לזה? יש לך איפאד ביד, אם צריך. או טלפון.
Google..
אולי זה רק אני, אבל תכלס אם מעניין אותי האלבום, אני הולך לאינטרנט (מתי הוקלט, מי ולמה, קצת הסטוריה וכו)
יש לי לרוב ביד או טלפון או מחשב נייד
כן, הא אך פלצנות היתי מכניס במקום הראשון.שעון, ספק כוח. ותבלין הקסם: פלצנות. אבל בעיקר השניים הראשונים, מבין השלושה.
מסך 7 אינץ רואים ברור באור ובחושך גם ממרחק 4 מטר, יש לחצן לכיבוי התצוגה (אם מפריע לך), העניין כפי שכתבתי שלא צריך מחשב או טלפון ביד ורואים הכל ברור ומיד....