סטרימר

• פותח הנושא אפי ווג
  • פורסם בתאריך

א

אפי ווג

אורח
מבקש המלצה לסטרימר איכותי, שיתאים למקינטוש MAC7200. האם כדאי סטרימר משולב עם CD? זו אופציה מתאימה כדי לחסוך במקום וחיווט.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
אני לא הייתי מכניס CD לסטרימר.
זה רכיב מכאני דורש תחזוקה
אם אתה רוצה לבצע ריפ, תעשה את זה מחוץ למערכת

א

אפי ווג

אורח
תודה מיכאל, יש המלצה לסטרימר ספציפי, תומך MQA?

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
יש הרבה היום, בכל תקציב (מהו?)
אתה צריך לראות לאיזה אפליקציה שלהם אתה "מתחבר", כי זה ישגע אותך
סטרימרים היום ששולטים הם מהמזרח - Lumin, Aurender
http://www.mqa.co.uk/customer/our-partners

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
קח בחשבון שישנן הרבה עדויות (כולל שלי :)) לכך שב- REDBOOK יהיה קשה לנצח CD אופטי. לכן לא הייתי מוותר על טרנספורט, בין אם הוא בתוך הסטרימר או מחוצה לו.

אני קניתי בשעתו ביד שניה TOTALDAC (יש כזה בלוחות גם) שהוא סטרימר ספרטני שאיזה צרפתי עושה בגראז' בבית. אבל... נשמע מצוין, הרבה יותר טוב ממחשב מושקע שהיה ברשותי. יקר. לגבי MQA אני חושב שזה פיתרון ברמת התוכנה שמזרימה את ה- PCM או DSD לתוך הסטרימר - במקרה הזה ROON. הסטרימר שלי לא תומך DSD אבל יש גירסאות שלו שכן.

אד ליב

חבר משקיען
מעורבות
323
נקודות
63
יש הרבה היום, בכל תקציב (מהו?)
אתה צריך לראות לאיזה אפליקציה שלהם אתה "מתחבר", כי זה ישגע אותך
סטרימרים היום ששולטים הם מהמזרח - Lumin, Aurender
http://www.mqa.co.uk/customer/our-partners
מיכאל אני גם אשמח להמלצה על streaming dac שקורא גם mqa, בדיגיטל אני משתמש רק בסטרימינג
3000-4000$

arix

חבר משקיען
מעורבות
493
נקודות
83
ממליץ על סטרימר cocktail audio X35 (Novafidelity) הכולל CD ומגבר או X45 יקר קצת יותר ללא מגבר ,
או X45 PRO (יקר מאוד)
הסטרימרים הנ"ל תומכים ב MQA (מופיע גם בקישור שנתנו למעלה)
http://www.mqa.co.uk/customer/our-partners/novatron-partner-page

נערך לאחרונה ב:

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
מיכאל אני גם אשמח להמלצה על streaming dac שקורא גם mqa, בדיגיטל אני משתמש רק בסטרימינג
3000-4000$

חשבתי להמליץ על Lumin, אבל ראיתי מחיר וחשכו עיניי.
תבדוק בכמה מוכרים את U1

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
815
נקודות
113
שמעתי סטרימר של MELCO וקיימים בהדגמה אצל ערן (אודיופריק) - סטרימרים מצויינים ונשמעים מאוד קרובים ל-CD(לפחות לטעמי).
יש AURENDER אם מגוון דגמים ויבואן בארץ.
אני משתמש ב Auralic Mini (לדעתי כבר לא מיוצר היום) - זה סטרימר פשוט, קטן, אך עושה הכול בצורה לא רעה כלל במיוחד עם קיים דאק טוב, וגם עולה 500$ (כשרכשתי עוד לא היה מדובר בMQA - שלדעתי עוד "גימיק" להוצאת כספי אודיופילים :)
ל AURALIC קיימים דגמים יותר משובכים - אך עולים בהתאם ואין יבואן בארץ, לכן 500$ עוד סביר, אך אם דגמים יותר יקרים לא הייתי מסתכן אם זה.

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
815
נקודות
113
אגב לגבי מחירים גבוהים - מה כבר קיים בסטרימר שאמור לעלות כאלו סכומים?!
בפועל סה"כ מחשב שאמור להוציא אות למפענח (דאק)... בתוך הקופסה ספק ודיסק, לפעמים דאק (דבר שהכי מעצבן אותי - אם יש דאק טוב, למה עוד אחד מובנה שלא יהיה בשימוש לרוב בעלי דאקים יחודיים שעלו הון, אך כסף גובים...) - איזה רכיב מביא מחיר אסטרונומי כזה?

אד ליב

חבר משקיען
מעורבות
323
נקודות
63
תודה, ה lumin ללא dac
יש יבואן בארץ לקוקטייל ?..

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113

שרשרת המזון
לפני אולי 7 שנים כשהבעלים עוד חיפש רשת הפצה, הוא הציע לקנות ישירות מהונג קונג ב-3500$. לאחר שייסד רשת דילרים מחיר הוכפל, ומאז רק עולה. האמת, יש פה מצב win/win, כי ב-3500$ מוצר לא מספיק אטרקטיבי :)

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
בפועל סה"כ מחשב שאמור להוציא אות למפענח (דאק)... בתוך הקופסה ספק ודיסק, לפעמים דאק (דבר שהכי מעצבן אותי - אם יש דאק טוב, למה עוד אחד מובנה שלא יהיה בשימוש לרוב בעלי דאקים יחודיים שעלו הון, אך כסף גובים...) - איזה רכיב מביא מחיר אסטרונומי כזה?
שעון, ספק כוח. ותבלין הקסם: פלצנות. אבל בעיקר השניים הראשונים, מבין השלושה.

ronengolanpt

אוהב את התחום
מעורבות
356
נקודות
63
ממליץ על הפתרונות של SIMAUDIO

יש להם את הMIND2 שזה STREAMER או את ה280D שזה סטרימר + DAC משובח

הDAC תומך בMQA וגם בDSD , וכולל STREAMING של DEEZER , TIDAL וQUBOZ
הממשק שלו פשוט מעולה , אפילו בהשוואה לROON שהמון אוהבים

arix

חבר משקיען
מעורבות
493
נקודות
83
לא מבין למה סטרימרים שעולים אלפי דולרים טובים של יצרניות מכובדות שמים תצוגה כמו בשעון מעורר מלפני 30 שנה...
לא מסכים לדעה שהתצוגה לא חשובה , לדעתי לראות את תמונת המוסיקה המתנגנת (וללא אביזרים נוספים כגון טלפון נייד) היא חלק מהחוויה שמשלימה את החסר שאוחזים בעטיפת תקליט טוב...

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
לא מבין למה סטרימרים שעולים אלפי דולרים טובים של יצרניות מכובדות שמים תצוגה כמו בשעון מעורר מלפני 30 שנה...

סטרימר נמצא במרחק של 3-4 מטרים ואף יותר ממקום ישיבה
המטרה היא שתראה ברור וגם בחושך, שלא יפריע להאזנה

מעבר לזה? יש לך איפאד ביד, אם צריך. או טלפון.
Google..

אולי זה רק אני, אבל תכלס אם מעניין אותי האלבום, אני הולך לאינטרנט (מתי הוקלט, מי ולמה, קצת הסטוריה וכו)
יש לי לרוב ביד או טלפון או מחשב נייד

arix

חבר משקיען
מעורבות
493
נקודות
83
סטרימר נמצא במרחק של 3-4 מטרים ואף יותר ממקום ישיבה
המטרה היא שתראה ברור וגם בחושך, שלא יפריע להאזנה

מעבר לזה? יש לך איפאד ביד, אם צריך. או טלפון.
Google..

אולי זה רק אני, אבל תכלס אם מעניין אותי האלבום, אני הולך לאינטרנט (מתי הוקלט, מי ולמה, קצת הסטוריה וכו)
יש לי לרוב ביד או טלפון או מחשב נייד
מסך 7 אינץ רואים ברור באור ובחושך גם ממרחק 4 מטר, יש לחצן לכיבוי התצוגה (אם מפריע לך), העניין כפי שכתבתי שלא צריך מחשב או טלפון ביד ורואים הכל ברור ומיד....

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
815
נקודות
113
שעון, ספק כוח. ותבלין הקסם: פלצנות. אבל בעיקר השניים הראשונים, מבין השלושה.
כן, הא:) אך פלצנות היתי מכניס במקום הראשון.
אני רוצה דבר הכי פשוט שעוסק במטרה טנו - להוציא צליל הכי טוב - יש לי דיסק לכוד, ספק לכוד ודאק לכוד - לא רוצה חבילה! ו... אין חייה כזאות:)

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
מסך 7 אינץ רואים ברור באור ובחושך גם ממרחק 4 מטר, יש לחצן לכיבוי התצוגה (אם מפריע לך), העניין כפי שכתבתי שלא צריך מחשב או טלפון ביד ורואים הכל ברור ומיד....

אה, אצלי טלפון או מחשב יש תמיד בהשג יד בלי קשר :)

מסך 7" יראו, נכון.
מה תעשה עם PDF ויש לפחות 5 סוגי פורמטים של תמונות שאתה צריך להציג.
חברה האלה לא יודעים לכתוב תוכנה (זאת גם הסיבה שעברתי בסוף מסטרימרים למחשב), לעולם לא תקבל את זה עובד יפה כמו במחשב/טלפון/טבלט
תבדוק מה יש לך ב-roon כמה אינפורמציה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור