סוף סוף רכשתי את הפיליפס 8404, כמה שאלות

danny191

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום

אחרי לבטים רבים הלכתי ורכשתי את ה 8404 42 אינץ, והיא תגיע אלי רק בעוד מספר ימים
תחילה אני יחבר אותה לממיר רגיל בעזרת חיבור פשוט scart ==> composite אותו כבל שמחבר את הטלוויזיה הישנה. לאחר מכן כשיגיע הממיר HD של הוט אני יחבר בעזרת hdmi
אז ככה :
1. בחיבור המסך לממיר HD של הוט אני משתמש בחיבורים של hdmi ,את כבל האנטנה אני מחבר מהטלוויזיה לממיר ומהממיר לשקע בקיר נכון ? יש עוד איזשהוא חיבורים אחרים ? (אין לי ממש מערכת רמקולים)
2. אפשר איזשהו טיפים לגבי הכיול של הטלוויזיה , קראתי כבר כמה מדריכים פה ושם אבל עדיין אני לא בטוח איך לכייל את הטלוויזיה כמו שצריך. מהם הכמויות המקובלות בכיול הצבע,ניגודיות, חדות ועוד

GalBe

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
דני, למה אתה צריך את כבל האנטנה מהטלוויזיה לממיר? מהממיר לטלוויזיה חבר רק עם כבל ה-HDMI....
אגב המלצה שלי היא לצפות רק בתכני HD בחיבור HDMI. עבור תכניSD ממליץ להשתמש בכבל SCART לSCART גם מממיר הHD בהוט - קודם כל האיכות לטעמי מוצלחת בהרבה, דבר שני פונקציית המתיחה החכמה ב-8404 פועלת רק בחיבור SCART ל SCART באות RGB.

danny191

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
דני, למה אתה צריך את כבל האנטנה מהטלוויזיה לממיר? מהממיר לטלוויזיה חבר רק עם כבל ה-HDMI....
אגב המלצה שלי היא לצפות רק בתכני HD בחיבור HDMI. עבור תכניSD ממליץ להשתמש בכבל SCART לSCART גם מממיר הHD בהוט - קודם כל האיכות לטעמי מוצלחת בהרבה, דבר שני פונקציית המתיחה החכמה ב-8404 פועלת רק בחיבור SCART ל SCART באות RGB.

יש לי אפשרות לחבר גם בחיבור HDMI וגם בחיבור SCART TO SCART במקביל
וכאשר אני יראה תכני HD זה ישתמש אוטומטית בחיבור HDMI וכשאני יצפה בשידורים רגילים זה ישתמש בחיבור SCART TO SCART ??

ולגבי האנטנה מחברים אותה רק מהממיר לשקע בקיר ?

תודה

GalBe

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
דני,
אכן - ישנה אפשרות לחבר במקביל את הSCART והHDMI.

כשאתה מעוניין לצפות בתכני HD העבר ליציאת הHDMI בטלוויזיה וכשאתה צופה בתכני SD, העבר ליציאת הSCART. בממיר עצמו ניתן להגדיר הגדרות שונות ליציאת הHDMI והדגרות ליציאה הרגילה (ביציאה הרגילה תגדיר RGB אם אתה מחבר ב SCART TO SCART)

את כבל האנטנה חבר מהממיר (CABLE IN) לשקע בקיר.

danny191

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
דני,
אכן - ישנה אפשרות לחבר במקביל את הSCART והHDMI.

כשאתה מעוניין לצפות בתכני HD העבר ליציאת הHDMI בטלוויזיה וכשאתה צופה בתכני SD, העבר ליציאת הSCART. בממיר עצמו ניתן להגדיר הגדרות שונות ליציאת הHDMI והדגרות ליציאה הרגילה (ביציאה הרגילה תגדיר RGB אם אתה מחבר ב SCART TO SCART)

את כבל האנטנה חבר מהממיר (CABLE IN) לשקע בקיר.

תודה רבה !

יש לך אולי איזשהוא טיפ\המלצה לגבי כיול הטלוויזיה לאיכות מירבית ?

m3csl

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
יש אחלה מדריך עם קישור להורדה של תכנה שעוזרת בכיול פה באתר במדריכים.
הוא מציג כל מיני סקאלות של צבעים וסקאלות שעוזרות בהגדרת הבהירות והניגודיות .
ממש עוזר ויעיל .

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור