סדר בדברים-,50H ,100H, 600H

PINIC

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם

אולי מישהו יכול להסביר-אם יש הבדל בהרץ של המסך
לדוגמא ראיתי סמסונג שיש לה גם מנגנון 100H הרץ וגם מעבד של 600
מה אומרים המנגנונים האלו ואיך להיתייחס לעניין
אודה על התשובות

KingpinEX

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
המושג 100HZ זה מתכוון יותר לטלויזיות של LCD, וזה מנגנון החלקת תמונה.

המושג 600HZ זה משהו שבא ממסכי הפלסמה, ומדגיש את המהירות התגובה המטורפת שיש לפלסמות על LCD.
0.0001 מילי סקנד נראה לי משהו כזה...

אם אתה קונה LCD אז ה600HZ זה לא משהו שאתה צריך להתייחס אליו, ואם פלסמה אז 100HZ זה משהו לא חשוב.

PINIC

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
סליחה על הבורות-אם יש לפלזמה מנגנון 600HZ זה אומר מה,כהשוואה לLCD?

KingpinEX

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
שלא היו מריחות בתנועה, אומרים שבמסכי LCD שיש תנועה אתה מאבד המון מהתמונה כתוצאה מזה והכל נראה מרוח, בפלסמה אין את הבעיה הזאת ושאומרים 600HZ זה השווצה שכזאת, יש לנו 600HZ אנחנו עד כדי כך יותר טובים. ורושמים לך 0.001 מילי סקנד, אני אישית מעדיף LCD על פסמה במיוחד בעובדה שפלסמה אין בHD בגדלים היותר פופולרים כמו 42. אבל אם אתה קונה מסך ענקי אז לך על הפלסמה.

והכי חשוב רק FULL HD
HD READY זה לא באמת HD.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
מדובר בשני דברים שונים לגמרי (600Hz בפלזמה מול מנגנון 100Hz ב- LCD) ואני מניח שאנשי השיווק של חברת LG שעלו עם המספר הזה ראשונים, לא ממש התעלמו מהעובדה שזה יבלבל את הצרכנים וייצור השוואה בין שני דברים אחרים.
100Hz/200Hz במסכי LCD מתייחס למנגנון החלקת תנועה שיוצר פריימים חדשים בין כל פריים קיים, לעומת זאת, 600Hz בפלזמות מתייחס לסריקה "מוכפלת" של אותו הפריים, ליתר דיוק - כל פריים בודד נסרק 12 פעמים, מה שאמור להביא לשיפור החדות וצמצום הבהוב הפיקסלים, בעיקר בסצינות בעלות תנועה מהירה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור