סדרת LH של LG מול B530 של סמסונג

okarmi

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
חברי הפורום שלום,

אני מחפש לקנות טלויזיה חדשה. מכיוון שאין לי ניסיון בנושא אשמח לשמוע המלצות גם על הדגמים הספציפים שראיתי וגם המלצות כלליות ובעיקר אם אני מחפש נכון.

אני אתחיל מהדרישות שתוכלו כבר לתקן אותי אם עשיתי משהו לא נכון.
שימוש - רוב הזמן שידורי SD, שאר הזמן קונסולות (xbox360 אמריקאית וWii אירופאית), מעט זמן סרטי DVD.
גודל - מרחק הצפייה הוא 2.7 מטרים ממרכז הספה לאיפה שהטלויזיה תשב. לפי זה אני עדיין מתלבט בין "37 ו "42.
תקציב - סביבות ה4000.

אחרי שעברתי על המדריכים באתר הלכתי לעשות סיבוב בכל ה"מחסני בסטה בשוק אלקטריק" למיניהם בשביל לראות כמה דגמים. הדגמים שנראו לי הכי סבירים הם LG LH20 ו LG LH35 ו Samsung B530. (למרות שדווקא שידורי SD ראיתי בצורה הכי טובה על פלזמה, אני מפחד מבעיית ההשתקפות.)

האם לדעתכם הדגמים האלה באמת מתאימים לדרישות שלי?
איזה דגם אתם הייתם בוחרים? (אשמח לשמוע גם על דגמים נוספים בהתאם לתקציב)

תודה רבה על הסובלנות!

נ.ב.
שאלת בונוס:
לפי המדריכים, התמונה הכי איכותית (לשידורי SD) תתקבל כאשר נחבר ממיר מיציאת הסקארט בממיר לכניסת הסקארט בטלויזיה.
עד כמה זה חשוב בטלויזיות שציינתי? האם תהיה ירידה משמעותית באיכות אם אחבר מהסקארט בממיר לכניסת הקומפוננט בטלויזיה?

talb21

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אשמח לדעת מה בחרת אני מתלבט בין ה B530 לבין ה LH35.

תודה,

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
קודם כל אהבתי איך קראת לחנויות החשמל . נתחיל בזה שזה נכון מאוד שפלזמה מציגה יותר טוב שידורי SD מאשר LCD . בקשר לגודל לדעתי כמה שיותר גדול כך טוב יותר ולכן אני ממליץ על 42 לפחות . בקשר למה לבחור פלזמה או LCD , אם אין לך איזה חלון גדול מאחוריך או איזה יציאה לגינה או משהו שיכולים להכניס אור ישיר על הטליוויזיה הייתי בוחר בפלזמה.

באשר לשאלת הבונוס אין כבל שנקרא SCART TO COMPONENT אתה צריך מה שנקרא טרנסקודר בשביל שזה יהיה אפשרי

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור