As for who the owner is (or owners are), please watch this space tomorrow for full details including the names of the new owners.
יש רוכשים, זהותם עדיין חסויה, והמאמר לא יכל לחתום בשורה שזו בשורה מצויינת לחובבי האודיו אם הפרשנות שלך נכונה.
יכול להיות שזה בלוף, ואכן אני רוכש אותו כבוד למדיה העיתונאית כמו שרכש לה סרן קירקגור... ועדיין זה לא מספיק חשוב שיהיה כאן מקום למניפולציות וב"ה זה , עדיין, לא תחום עם קונספירציות אידיאולגיות פוליטיות. אז כן, אני מבין מהכתבונת שאודיו ריסרצ ימשיכו להתקייים בהנהלה חדשה. וזה בשורה טובה לתחום.
מה קרה לך היום, שאתה שוגה בהבנת הנקרא, לא רק באנגלית אלא גם בעברית פשוטה?
מי העלה בדעתו "בלוף"? קונספירציות? מאיפה זה הגיע??
הכתבונת/עדכון רק אומרת שה-assignees הגיעו למסקנה שהחברה תוכל לפעול בהנהלה שונה ועם השקעה כספית.
זו בהחלט בשורה עדיפה על ההיפך, כי ה-assignees היו יכולים כבר בשלב זה להגיע למסקנה ששום דבר לא יעזור וצריך רק למזער נזקים.
אבל בפירוש לא נאמר שהחברה אכן תמשיך, ולא מיהם המשקיעים, אם קיימים כאלה, או שיש צורך למצוא אותם, ומה הסיכויים למצוא מספיק משקיעים ולייצר רווחים במידה שתספיק כדי להרגיע את הנושים.
זו לא בעיה קלה, בהנחה שהמשקיעים לא טיפשים. לא רק שמדובר בחובות של מיליונים לרשימה ארוכה של נושים, אלא גם שמומחיות החברה היא במנורות, ויש בעיה להשיג מנורות -- ייתכן עד סביר שזו הסיבה לכך שהחברה שקעה כל כך עמוק. כמוכן קונים פוטנציאליים עלולים להימנע מרכישת מוצר מחברה בצרות, וגם כזה שדורש מנורות שלא בטוח שניתן יהיה להשיג.
אז אני לא כל כך יודע מאיפה האופטימיות הזו, מעבר לאי הבנת הנקרא ואי הבנת המצב לאשורו.
אי הבנת הנקרא בעצם מתחילה בפוסט הראשן שלך בנושא -- אתה כותב "ממשיכים כרגיל בשם שונה", מצרף תמונה שכתוב בה באותיות ענק "Audio Research Corporation Is Dead! Long Live the New Restructured Audio Research Corporation" -- ומפרש restructured כאילו נכתב renamed.
אז צפירת הרגעה, החברה מצאה פתרון אקוסטי אקטיבי לבעיותיה הכלכליות... רוכש חדש, שם חדש, אותו מבנה ואותו סאונד... למי שחשש, יכול לנשום .
ממשיכים כרגיל בשם שונה
נ.ב., ועוד לעניין אי הבנת המצב לאשורו: לשנות את שם החברה עלול להיות מהלך טיפשי, כי המותג Audio Research מוכר כמותג איכות, והשימוש בו שווה הרבה כסף, כך שמחשבה כזו לא אמורה להיות הראשונה שקופצת לראש, ואם קרה שכן, הייתי בודק היטב אם כתוב שמתכוונים לשנות אותו, ולא כתוב.