אני בספק, אבל, אם הבד במצב שלחץ אוויר יעיף אותו אז דרושה החלפת בד ממילא..
מניסיוני, עוד לא קרה שבד (גם עם ותק של 30 שנה ויותר) נקרע בתהליך.
לגבי חשד למזיקין אחרים, בכל מקרה צריך לפני הכל להעיף את האבק עם פיסטולט, כדי לא "לקבע" אותם לבד עם כימיקלים.
מעיפים קודם כל את מה שקל, ואם נשאר משהו אז מגבונים לחים בד"כ עושים פלאים.
אם אין לך מי שיעזור לך אם אוויר,אני יכול לעזור עם לחץ אוויר מבוקר ומפוזר.דהיינו שליטה על לחץ האוויר ופיזור האוויר כמו ...נניח טוש של מיקלחת.כך שלא יוצר מצב של סילון אוויר ממוקד בנקודה אחת, מה שבאמת יכול להזיק לגריל.
החלטתי לקנות ספריי אוויר כזה של ניקוי מחשבים. נראה לי שאתן ככה קצת בקטנה מ 20 ס"מ, אחר כך אנקה במטלית לחה עם מים בלבד, ואחרי שיתיבש שוב עם הספריי אוויר. הבד של הגריל זה חומר סינטטי חזק ולא מתכלה, אבל בכל זאת, better safe than sorry.
לא התכוונתי שאני אכנס עם הגרילים שלך לאמבטיה שלי ,אתה פוחד מחור אני מבין !!!! התכוונתי רק לשטוף הסבון במיים פושרים אחרי ההשריה ,מה אתה עושה סיפור מגרילים ?
החלטתי לקנות ספריי אוויר כזה של ניקוי מחשבים. נראה לי שאתן ככה קצת בקטנה מ 20 ס"מ, אחר כך אנקה במטלית לחה עם מים בלבד, ואחרי שיתיבש שוב עם הספריי אוויר. הבד של הגריל זה חומר סינטטי חזק ולא מתכלה, אבל בכל זאת, better safe than sorry.
הספריי הזה הוא לא רק אוויר והוא גם נוטה ללחות ככה שחלק מהאבק יעלם וחלק יהפוך לגושי לכלוך לא ממש רצויים.גם מחשבים מנקים בלחץ אוויר של קומפרסור ואקדח פיסטולת הספרי ... זה לעצלנים שלא יודעים מה הם עושים.
אני מנקה את הגרילים שלי,כשזה רלוונטי,עם שואב אבק בעוצמה הנמוכה ביותר כאשר פני הגריל (מה שפונה מהרמקול אליך) מונח על מיזרן במיטה כלשהי - כל זה כדי שהבד לא יכנס/יתפס בפי השואב ויקרע.