ניקוי אוזניות in ear

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
אוזניות in ear טובות הן משהו שעד שמוצאים - הנשמה פורחת. שווה לתחזק אותן. הקיצר - הגיעה העת לנקות את שלי מג'אנק שהצטבר, ואני שמח לדווח שטיפול דו שלבי פשוט, עושה את העבודה.

שלב 1: מנקים בעדינות עם מקל אוזניים שטבול במים עם נגיעה של סבון כלים. ממש נגיעה של סבון, וזה כדי להסיר את מה שמצטבר חיצונית. בעדינות ובסבלנות.

שלב 2: כדי לנקות את מה שמצטבר על הממברנה החיצונית השתמשתי באלכוהול 95% על מנקה אוזניים ספוג בנדיבות כשאני מחזיק את האוזנייה הפוך. הפוך - כדי שהאלכוהול לא יחלחל פנימה. חוזרים על התהליך פעמיים שלוש, וכשמסיימים משאירים את האוזניות הפוכות לעוד דקה שתיים ואז מנקים שוב אבל אז גם עוברים בסוף עם מקל אוזניים יבש.

התוצאות מצויינות.

DSC_0453.jpg

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
למען האמת, חששתי להכנס לשרשור שלא אראה תמונות מזוויעות של לכלוך, אבל יצא בסדר :)

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
וואי, יקירי, תרומה אדירה. יש לך גם פוסט כזה על איך לנקות אבק מהמערכת? הייתי חייב, נו.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
למה היית חייב מתן? אין ספק שלתגובה שלך היתה תרומה אדירה עוד יותר...

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
(ליאור, זה בסדר)
מתנוש...
העליתי את זה כי חשבתי שבעצם העלאת הפוסט זה יעשה 2 דברים: האחד זה להזכיר למישהו שהגיע הזמן לנקות, והשני זה לחסוך את הצורך לגגל כל מני טיפים לגבי איך לעשות את זה.
לא הכל באודיו זה הציוד היי היי אנד מהיללה האחרונה בעטיפת מתכת מוברשת ולד כחול, אלא גם היומיום, ומה שבין לבין, כמו תחזוקה שמשמרת את איכות הסאונד. לא כך?

סחבק

חבר משקיען
מעורבות
124
נקודות
43
חומוס, אני לא מומחה, אבל האלכוהול גם מתנדף כלפי מעלה.

לכן לדעתי הפרמטר הקריטי זה שחומר הניקוי יהיה אינרטי לחלקים שהוא בא איתם במגע (ישיר או מנודף).

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
צודק. אבל זו כמות כל כך מזערית של אלכוהול כשזה מתנדף, עד כדי זניחות. הרעיון של להחזיק את האוזניה הפוך הוא שהאלכוהול עם הלכלוך לא יחלחל פנימה, כי אז באמת אי אפשר לנקות.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור